vas Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 συγνωμη που δεν ποσταρω με το hand history αλλα ξεχασα να το αποθηκευσω.ειναι το καθημερινο 11$ 30K$ gur. της pokerstars.Το τουρνουα ειναι ακομα στην αρχη με το average να μην εχει ξεπεραρει τις 4Κ μαρκες(αρχικο στακ 3Κ)απο αρχικη θεση κανω limp με 22.ολα καλα και βλεπουμε 4 παικτες το φλοπ(οι 2 ειναι απο τα blinds).Για καλη μου τυχη χτυπαω το σετ μου.Το φλοπ (2-x-J rainbow) ειναι πληρως ασφαλες απο χρωματα και κεντες οποτε στεκαρο με την προoπτικη του bet στο turn η ενα check-raise..Στο φλοπ παμε ολοι στεκ.Το turn ειναι ασος και ηταν η ευκαιρια μου να πληρωθω.πονταρει ο παικτης απο το button το ποτ περιπου ολοι πασο call εγω.river παλι ασος !.τσεκ και παλι πονταρει αυτος και κατευθειαν all in εγω.κανει το call και δειχνει Α-2.ποτε δεν παιζω αργα τα σετ μου αλλα σε ενα τοσο καλο board το εκανα χωρις πολλη σκεψη.ηταν λαθος μου η απλα ατυχεια που χτυπησε ο αλλος τον ασο στο ριβερ? Παράθεση
sulkk Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 ατυχια, μια χαρα το παιξες Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Εντάξει συμβαίνουν αυτά... εγώ νομίζω θα έκανα check raise στο turn για να χτίσω περισσότερο το pot και να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν τα λεφτά μέσα... τώρα το ότι ήρθε στο river ένας Α πάντα θα με ανησυχούσε αλλά ok είναι full vs bigger full. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Παράθεση
vas Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 το all in στο river θα το εκανα ουτως η αλλως.σκοπος μου ηταν να διπλασιασω για να παω καλα στο τουρνουα και τιποτε αλλο.το πονταρισμα του στο turn ηταν αρκετα δυνατο γι αυτο και εκανα call για να μην δειξω δυναμη και να τον αφησω να κανει το ιδιο και στο river.τελως παντων,δεν λεω,μου εχουν συμβει και χειροτερα οπως και σε ολους μας. Παράθεση
Recommended Posts