Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars Game #31978458417: Tournament #187197254, $10+$1 USD Hold'em No Limit - Level XXI (1000/2000) - 2009/08/23 19:03:37 ET

Table '187197254 294' 9-max Seat #6 is the button

Seat 2: jetlee2 (39020 in chips)

Seat 3: vyken111 (17694 in chips)

Seat 4: SimonMonceau (57970 in chips)

Seat 5: aceblocker (27792 in chips)

Seat 6: 777NOT (30316 in chips)

Seat 7: sir Achil (77149 in chips)

Seat 8: Mucky McMuck (20034 in chips)

Seat 9: daffie14 (57456 in chips) is sitting out

jetlee2: posts the ante 250

vyken111: posts the ante 250

SimonMonceau: posts the ante 250

aceblocker: posts the ante 250

777NOT: posts the ante 250

sir Achil: posts the ante 250

Mucky McMuck: posts the ante 250

daffie14: posts the ante 250

sir Achil: posts small blind 1000

Mucky McMuck: posts big blind 2000

*** HOLE CARDS ***

Dealt to sir Achil [Qc Qh]

daffie14: folds

jetlee2: raises 4000 to 6000

vyken111: folds

SimonMonceau: folds

aceblocker: folds

777NOT: folds

kylmac85 is connected

sir Achil: raises 10000 to 16000

Mucky McMuck: folds

jetlee2: calls 10000

*** FLOP *** [9d Qd 3h]

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ TOP SET??? :blink:

Σε εκεινο το σημειο δεν ειχα στοιχεια για την εικονα του jetlee2

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το ποτ είναι αρκετά φουσκωμένο και το θες

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να κυνηγάει κέντα ή χρώμα μετά το φλοπ

Απλά all -in που αν το πάει κάποιος δεν θα κυνηγάει κάτι από τα 2 αλλά θα έχει ΚΚ ή ΑΑ ή θα έχει μικρότερο σετ (γνωμη μου).

Μην δίνεις τζάμπα ή φθηνές κάρτες σε αυτούς που ενδεχομένος κυνηγάνε κάτι

All-in απλά και σίγουρα

Δημοσίευση

Αll in απευθειας??Δεν νομιζω...Γιατι να το κανουμε αυτο..ειπαμε υπαρχουν draws και πρεπει να προστατεψουμε το χερι μας αλλα οχι και ετσι..

Το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχει το check-raise all in..

Ετσι και αλλιως ο αντιπαλος αν εχει χρωμα η straight draw+overcards στο flop ετσι και αλλιως θα παμε all in..Οποτε κανω check-raise all in..Αν παει check chEck πονταρω δυνατα οποιοδηποτε turn card..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Αll in απευθειας??Δεν νομιζω...Γιατι να το κανουμε αυτο..ειπαμε υπαρχουν draws και πρεπει να προστατεψουμε το χερι μας αλλα οχι και ετσι..

Το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχει το check-raise all in..

Ετσι και αλλιως ο αντιπαλος αν εχει χρωμα η straight draw+overcards στο flop ετσι και αλλιως θα παμε all in..Οποτε κανω check-raise all in..Αν παει check chEck πονταρω δυνατα οποιοδηποτε turn card..

Ετσι παει ...

Δημοσίευση

το ποτ έχει 37000 μέσα

ο jetlee έχει ακόμα 21000 στα χέρια του και εμεις έχουμε 61000 τι raise να κάνουμε βρε παιδιά αφού θα το δει αναγκαστικά αν κυνηγάει μόνο το all-in μας δεινει πιθανότητα να τον διώξουμε

Δημοσίευση

looser αυτο που δεν μαρεσει στην αποψη σου ειναι το οτι τονιζεις το ¨να τον διωξουμε¨,¨να μην κυνηγησει¨...

Δηλαδη εμεις θελουμε να τον διωξουμε??Για ποιο λογο??

Αν κανουμε all in κανει σιγουρα call ο αντιπαλος αν εχει την παραμικρη σχεση με το flop γιατι το stack ειναι μικρο σε σχεση με το ποτ..Αν ομως δεν εχει συνδεθει με το flop τον πεταμε εξω..

Αντιθετα με ενα check παλι μας κανει αυτος all in αν εχει οποιαδηποτε σχεση με το ποτ και κανουμε call αλλα επισης

μας κανει all in bluff με οποιοδηποτε missed hand εκει..

Ετσι και αλλιως τα λεφτα θα τα βαλουμε εμεις με top set..Ας του δωσουμε μια ευκαιρια να κραμαστει μονος του.

Δημοσίευση

looser έγραψε:

το ποτ έχει 37000 μέσα

ο jetlee έχει ακόμα 21000 στα χέρια του και εμεις έχουμε 61000 τι raise να κάνουμε βρε παιδιά αφού θα το δει αναγκαστικά αν κυνηγάει μόνο το all-in μας δεινει πιθανότητα να τον διώξουμε

Δεν πρεπει να σκεφτομαστε καν την πιθανοτητα να τον διωξουμε..Δεν μπλοφαρουμε,εχουμε να nuts αυτην την στιγμη..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

looser αυτο που δεν μαρεσει στην αποψη σου ειναι το οτι τονιζεις το ¨να τον διωξουμε¨,¨να μην κυνηγησει¨...

Δηλαδη εμεις θελουμε να τον διωξουμε??Για ποιο λογο??

Αν κανουμε all in κανει σιγουρα call ο αντιπαλος αν εχει την παραμικρη σχεση με το flop γιατι το stack ειναι μικρο σε σχεση με το ποτ..Αν ομως δεν εχει συνδεθει με το flop τον πεταμε εξω..

Αντιθετα με ενα check παλι μας κανει αυτος all in αν εχει οποιαδηποτε σχεση με το ποτ και κανουμε call αλλα επισης

μας κανει all in bluff με οποιοδηποτε missed hand εκει..

Ετσι και αλλιως τα λεφτα θα τα βαλουμε εμεις με top set..Ας του δωσουμε μια ευκαιρια να κραμαστει μονος του.

very nice post sir!!

Δημοσίευση

Το call του στο raιse preflop μου δίνει την εικόνα πολύ μέτριου παίκτη.Επρεπε να κάνει fold ή να μπει all-in ανάλογα με το τι φύλλο κρατάει.(αυτό το λέω λόγω του stack που έχει).

Δεν ξέρουμε τι είδους draw κυνηγάει κέντα ή χρώμα.

Αν για παράδειγμα κάτσει στο turn καρό εμείς θα πάμε πάσο σε αυτό το μεγάλο ποτ?Εγώ οχι.Καλύτερα να τα βάλω πρώτος και να ξέρω ότι έπαιξα σωστά.Slow play κάνω μόνο σε flop toy στυλ

Qd 7s 2h.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το χειρότερο hand που μπορεί να έχει είναι το Τd Kd.Αν το έχει εντάξει.Το flop "ήταν στημένο".

Δημοσίευση

labKK έγραψε:

Το call του στο raιse preflop μου δίνει την εικόνα πολύ μέτριου παίκτη.Επρεπε να κάνει fold ή να μπει all-in ανάλογα με το τι φύλλο κρατάει.(αυτό το λέω λόγω του stack που έχει).

Δεν ξέρουμε τι είδους draw κυνηγάει κέντα ή χρώμα.

Αν για παράδειγμα κάτσει στο turn καρό εμείς θα πάμε πάσο σε αυτό το μεγάλο ποτ?Εγώ οχι.Καλύτερα να τα βάλω πρώτος και να ξέρω ότι έπαιξα σωστά.Slow play κάνω μόνο σε flop toy στυλ

Qd 7s 2h.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το χειρότερο hand που μπορεί να έχει είναι το Τd Kd.Αν το έχει εντάξει.Το flop "ήταν στημένο".

Οπως ειπα και πριν αν εχει flushdraw η straight draw + overcard που νομιζει οτι πιθανον κερδιζει θα κανει CALL στο all in.Αυτο θα γινει αν ο αντιπαλος εχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχεση με το flop.

Αν ομως ο αντιπαλος ΔΕΝ εχει σχεση με το flop τοτε στο all in μας θα πασαρει.

ΑΡΑ ο μονος τροπος για να εχουμε κερδος ειναι να κανουμε check ωστε να μπει all in μονος του.Με το check μας ο αντιπαλος θα τα βαλει σιγουρα ειτε εχει flushdraw,straight ειτε AIR,missed hands.

Δημοσίευση

LOL...Re m****a foustouki ti kathesai kai sizitas?....loool........katarxin pio megalo reraise preflop, 3bet..ena afto..2.classic move ennoeitai check- kai meta call all in, epeidi 10000% tha kanei all in aftos.....me all in emeis xanoume akoma 20k paidia, y tha to foldarei an den exei vrei kati kalo..exei akoma 10BBs an foldarei.....,megalo kai athliotato lathos to instant all in,.,lol dld!!!!! to sygkekrimeno hand einai ena classic hand enos tour re paidia..kaneis check vevaia!!! kai meta analoga..ean tsekarei, dinato bet sto turn..sykgekrimena, ton vazoume all in sto turn pontarontas to stack tou akrivws..!!..ean kanei flop-all in tote poly apla foldaroume to top set ( LOL ) ( Aftoi pou anarwtithoun ,y fold plz msg me lol)

Δημοσίευση

Δυστυχως παιδια λογω ενθουσιασμου επελεξα να κανω ενα μικρο bet με σκοπο να μου κανει raise λογω του preflop call(πιστευα πως κραταει ζευγαρι >10)

.Megalo Λαθος

αφου με αυτο το ποτ πηγαινα cheap leader ενω ετσι εχασα το μισο μου stack :(:(:angry::angry::angry:

Δειτε στο link πως παιχτηκε το hand

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/769582

Kai σε επομενο φυλο αποκλειστικα ετσι

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/769585

Γαμω την τυχη μου

ενω ο jetlee2 τερματισε εδω

1. jahnoah44 $4,710

2. GoldenOne306 $3,315

3. jetlee2 $2,268

4. Poooookah78 $1,797

Ενα λαθος εκανα και δυστυχως το πληρωσα :(:(:(

Δημοσίευση

Αν εκανες check αυτος πιστεψε με,με το χερι που ειχε θα σε εβαζε all in θα εκανες call,θα εβγαζε την κεντα του αλλα τα λεφτα θα τα ειχες βαλει μπροστα σε %.

Αν παλι κατι που εκανε check behind κατι που δεν πιστευω τοτε αναγκαστικα θα μπαινατε all in στο turn οποιοδηποτε φυλλο και αν εβγαινε..Δεν κανεις ποτε κατι αλλο εκει δεν μπορεις να foldαρεις εννοειται..

Επισης θα μπορουσεσ να κανεις λιγο μεγαλυτερο raise preflop γιατι εκανες περιπου 2.5χ το raise του αντιπαλου αλλα και με αυτο που εκανες ειμαι οκ εγω..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

looser έγραψε:
το ποτ έχει 37000 μέσα

Δεν πρεπει να σκεφτομαστε καν την πιθανοτητα να τον διωξουμε..Δεν μπλοφαρουμε,εχουμε να nuts αυτην την στιγμη..[/quote:3s2zzvpx]

Ευκολα αλλαζεις γνωμη

Δημοσίευση

sir Achil έγραψε:

Δυστυχως παιδια λογω ενθουσιασμου επελεξα να κανω ενα μικρο bet με σκοπο να μου κανει raise λογω του preflop call(πιστευα πως κραταει ζευγαρι >10)

.Megalo Λαθος

Μην ανυσηχείς, λόγω ενθουσιασμού οπως είδες οι περισσότεροι δεν κάνουν καν bet. Δίνουν free card. Εχεις top set και τα λεφτά θες να μπουν στο pot. Απο την άλλη το check μετά απο τέτοιο action συνήθως μυρίζει trap και όλοι οι μέτριοι προς καλοί παίκτες θα σου πάρουν την δωρεάν κάρτα.

Νομίζω οτι το πιο έξυπνο ήταν αυτό που επέλεξες. Όμως τόσο μικρό cbet είναι συνήθως και αυτό trap και πρέπει να παίρνετε ως free/call. Κάνε bet οσο και το cbet σου. Γενικά νομίζω οτι στάθηκες άτυχος στο turn αλλά και που έπεσες πάνω σε donk αντίπαλο που καλεί preflop 3bet με Κ-Jo εστω και εαν έχει θέση!!!!! Δεν βλέπω κάποιο μεγάλο λάθος.

Για τους προλαλήσαντες η παγίδα με set δεν στήνεται στο flop με check (μάλλον τον προειδοποιείς), αλλα στο turn. Στο flop απλα προσπαθούμε να βάλουμε τα λεφτά μέσα οντας μπροστά, αλλα όχι με allin απο μπροστά το οποίο αποτελεί την χειρότερη επιλογή.