foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 O αντιπαλος ειναι super-tight aggresive.Foldarei σε preflop raise γυρω στο 75%.Τα 3bet που εχουν παει showdown ειναι 88+ ΑQ+ . Παιζουμε 4 τραπεζια και εχω κανει αρκετα light calls σε 3bet και εχω καταφερει να του παρω 4-5 στακεσ γιατι στο flo/turn κανει call στο overbet all in μου οταν εχω 2 pair or better or monster draw..PokerStars Game #32109614480: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2009/08/27 13:42:18 EET [2009/08/27 6:42:18 ET]Table 'Corvus' 2-max Seat #1 is the buttonSeat 1: foustouki198 ($85.45 in chips) Seat 2: #M0ntr1x ($68.20 in chips) foustouki198: posts small blind $0.25foustouki198 said, ":)"#M0ntr1x: posts big blind $0.50*** HOLE CARDS ***Dealt to foustouki198 [Td 9c]foustouki198: raises $1 to $1.50#M0ntr1x: raises $3 to $4.50foustouki198: calls $3*** FLOP *** [5d 3d 9s]#M0ntr1x: bets $6foustouki198: calls $6*** TURN *** [5d 3d 9s] [Tc]#M0ntr1x: bets $14foustouki198: raises $60.95 to $74.95 and is all-in#M0ntr1x: calls $43.70 and is all-inUncalled bet ($17.25) returned to foustouki198*** RIVER *** [5d 3d 9s Tc] [5c]*** SHOW DOWN ***#M0ntr1x: shows [Th Ts] (a full house, Tens full of Fives)foustouki198: shows [Td 9c] (two pair, Tens and Nines)#M0ntr1x collected $135.90 from pot*** SUMMARY ***Total pot $136.40 | Rake $0.50 Board [5d 3d 9s Tc 5c]Seat 1: foustouki198 (button) (small blind) showed [Td 9c] and lost with two pair, Tens and NinesSeat 2: #M0ntr1x (big blind) showed [Th Ts] and won ($135.90) with a full house, Tens full of FivesΥπαρχει κατι λαθος?Η απλα cooler turn και παμε παρακατω?Ειχα μια διαφωνια οταν συζητησα την παρτιδα.. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Για μένα μετα το 3bet του απλά τελειώνει η παρτίδα. Αφού λες κιολας οτι είναι και σουπερ σφιχτός είναι απλά χαμένα λεφτά να συνεχίσεις με το 9 10 για να πετύχεις το θαύμα. Επίσης πιστεύω ότι είναι ότι χειρότερο το call στο φλοπ. Στο turn βέβαια δεν υπάρχει και κάτι άλλο απο το shove.Οπότε για μένα η παρτίδα παίχτηκε λάθος στο preflop call 3bet και στο φλοπ με το call απλά έγινες commited στην συνέχεια του λάθους. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 1)Kανω call στο 3bet γιατι ξερω οτι μπορει να του παρω ολα το stack με flopped 2 pair η straight..2)Στο φλοπ κανω call gia 2 λογους.Αν εχει AK AQ=missed στο και το turn ειναι safe για μενα δεν κανει ποτε ποτε 2nd barrel οποτε παιρνω εκει το ποτ..Αν εκανα raise to flop και μου τα γυρνουσε=pp>9 τοτε πρεπει να κανω fold και εχω χασει τα λεφτα του raise μου.Αντιθετα με το call στο flop ξερω οτι αν κανει bet στο turn ειναι ευκολο πασο για μενα ενω αν πιασει 2nd pair και κανει bet μου κανει call το all in..3)εχω παιξει παρα πολλα χερια με τον συγκεκριμενο παιχτη και δεν εχει αλλαξει τροπο παιχνιδιου ουτε μια στιγμη.. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 1) Θέμα τύχης η προσέγγισή σου2) Θέμα τύχης η προσέγγισή σου3)...4) Δε μαρέσει και τόσο η τύχη στο cash Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 foustouki εγω νομιζω μια χαρα το επαιξες το χερι (δεχομαστε βεβαια αξιωματικα οτι ισχυουν οσα ειπες για τον αντιπαλο κ το session..)kounamoutas, με τεοιους αντιπαλους μαλλον στανταρ το call σε 3-bet me stacks 136 bb.. kai to flop episis call katharo Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Στο flop δηλαδή τι περιμένεις να κερδίζεις? Το ΑΚ ΑQ AJ? Και αν ναι πάλι το call για μένα λάθος είναι. Εννοείται raise για να πετάξει τα χέρια αυτά...Αν σου βγει στο turn Q και ποντάρει τι κάνεις? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 kounamoutas έγραψε:1) Θέμα τύχης η προσέγγισή σου2) Θέμα τύχης η προσέγγισή σου3)...4) Δε μαρέσει και τόσο η τύχη στο cashΜιλαμε για πολλα χερια..Που ειναι η τυχη?Δηλαδη αφου εχει τοσο ισχυρο 3 bet range πρεπει να κανω fold και TT-JJ στο floπ η στο turn..Ο τροπος παιχνιδιου μου με τον συγκεκριμενο αντιπαλο ηταν 3bet call με suited connectors + pocket pairs and try to stack him..1)ακυρη η προσεγγιση σου. Με το 3bet range του πληρωνει την στακα του αν εχει overpair2)ακυρη η προσεγγιση σου. Ειπα οτι εχουμε παιξει χιλιαδες χερια και δεν κανει ΠΟΤΕ 2nd barrel αν δεν εχει monster pochet pair η αν δεν πιασει το ΑΚ ΑQ στο turn3)...... Δεν το επιασα αυτο??4)Αν μαρεσε η τυχη δεν θα επαιζα ποκερ cash game αλλα hyperturbo tourneysΟσο για το αν πεσει Q στο turn και πονταρει που ρωτησες..Σε δειγμα 8k περιπου hands εχει κανει το πολυ 10 φορες 2nd barrel with AK overcards or air.Οποτε αν πονταρει στο turn ειμαι autofold. Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 kounamoutas έγραψε:Στο flop δηλαδή τι περιμένεις να κερδίζεις? Το ΑΚ ΑQ AJ? Και αν ναι πάλι το call για μένα λάθος είναι. Εννοείται raise για να πετάξει τα χέρια αυτά...Αν σου βγει στο turn Q και ποντάρει τι κάνεις?ayto pou eipe o foustouki sto (2). Se 2nd barrel sto turn autofold an eisai unimproved. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Όλα comple είναι εδώ. Η στρατηγική που χρησιμοποιείς μπλέκει (όχι ότι είναι κακή αναγκαστικά απλά μπλέκει) όταν ο αντίπαλος είναι ικανός για second barrel με αέρα κι εσύ έχεις μείνει με ένα pair στο turn. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Johnny22 έγραψε:Όλα comple είναι εδώ. Η στρατηγική που χρησιμοποιείς μπλέκει (όχι ότι είναι κακή αναγκαστικά απλά μπλέκει) όταν ο αντίπαλος είναι ικανός για second barrel με αέρα κι εσύ έχεις μείνει με ένα pair στο turn.Αυτην την στρατηγικη την χρησιμοποιω μονος για αυτον τον παιχτη επειδη εχουμε μεγαλο history δεν την χρησιμοποιω γενικοτερα...Σαν στρατηγικη εννοειται οτι ειναι -ev και ευκολα εντιμετωπισιμη με 2nd barrels κλπ αλλα ο παιχτης αυτος δεν εχει αλλαξει τροπο παιχνιδιου εδω και 8κ χερια... Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Ε τότε δεν καταλαβαίνω γιατί τον χαρακτηρίζεις aggressive εαν σε 5 3 9 Τ ποντάρει μόνο overpairs και monsters.Επίσης δεν καταλαβαίνω πως βγάζει λεφτά αυτός ο παίκτης(επειδή απότι είδα winning είναι) παίζοντας super tight χωρίς aggression. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Johnny22 έγραψε:Ε τότε δεν καταλαβαίνω γιατί τον χαρακτηρίζεις aggressive εαν σε 5 3 9 Τ ποντάρει μόνο overpairs και monsters.Επίσης δεν καταλαβαίνω πως βγάζει λεφτά αυτός ο παίκτης(επειδή απότι είδα winning είναι) παίζοντας super tight χωρίς aggression.Δεν ειπα loose aggressive...Eιπα super-tight aggressive..Οποτε το να μην κανει second kai third barrels δεν ειναι περιεργο..Το πως βγαζει λεφτα ειναι αλλο θεμα..Δεν το ξερεις οπου και να το ψαξεις..Μπορει να παιζει κατι αλλο,6max,fullring shortstack..Δεν το ξερω αυτο.. Παράθεση
bouklinio Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 i pasa einai paigmeni stadar ki ap tous 2..mi xaliesai gia to stisimo pou sou rikse,,den mporouses na to apofigeis para mono kanontas fold pre-flop..to hu omos einai allo paixnidi kai filla tsimenta opos to 9-10o den ta petame se 3-bet preflop..gia to teleytaio mporei na fao kraksimo alla de ga@@@tai??1000 anthropoi 2 xiliades gnomes.. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 O αντίπαλός σου είναι +2124$ από headsup(www.pokertableratings.com)Αλλά ας το αφήσουμε αυτό από την κουβέντα γιατί δεν έχει και πολύ νόημα.Από το post σου κατάλαβα ότι έχεις μπλέξει τις έννοιες loose-tight passive-aggressive οπότε θα ήταν καλό να τους ρίξεις άλλη μία ματιά.Η παρτίδα έχει ενδιαφέρον για μένα στην περίπτωση που ξέρεις ότι ο παίκτης είναι ικανός για second barrel.Τι κάνεις? Πας πάσο preflop? Αν κολλάρεις preflop κάνεις raise to φλοπ? Κολλάρεις flop και κολλάρεις και turn?(xωρίς τα two pair μόνο με το 9) Αν τσεκάρει turn το ποντάρεις η τσεκάρεις κι εσυ? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Johnny22 έγραψε:[quoteΗ παρτίδα έχει ενδιαφέρον για μένα στην περίπτωση που ξέρεις ότι ο παίκτης είναι ικανός για second barrel.Τι κάνεις? Πας πάσο preflop? Αν κολλάρεις preflop κάνεις raise to φλοπ? Κολλάρεις flop και κολλάρεις και turn?(xωρίς τα two pair μόνο με το 9) Αν τσεκάρει turn το ποντάρεις η τσεκάρεις κι εσυ?Αν απαφασιζα να κολλαρω το 3bet preflop τοτε raise στο flop μεγεθους τετοιου ωστε να μην ειμαι commited και fold σε shove.. Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 fold sto 3bet preflopflop standard callturn w/e Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Vatal έγραψε:fold sto 3bet preflopflop standard callturn w/eVatal εσυ με τι callareis 3bets heads up? Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 ta ranges sto heads up den einai staticallazoun sinexia analoga me ton antipalo kai to gameflowme ta reads sou nomizw oti to call me T9o einai -ev Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 και εγω μαλλον fold pre θα εκανα αν ειναι τοσο tight , αλλα και παλι με τοσα bb δεν ειναι ασχημο να μπαινεις με τετοια φυλλα δεδομενου οτι θα σε πληρωσει σιγουρα.αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι αυτο μπορει και να ειναι το πιο -ev online game , 0,25/0,50 hu cash game ... απλα μακρια.η αποψη μου αφορα και το rake και το επιπεδο. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 foustouki με συγχωρείς την ώρα που διάβαζα το ποστ σου έπαιζα και δε πρόσεξα καθόλου ότι ήταν HU. Νόμιζα οτι ήταν 6max. Με συγχωρείς πολύ. Αυτό που έγραψα θα ήταν το Play μου σε 6max όπου και παίζω.Τώρα για το cash HU δεν έχω εμπειρία σχεδόν καθόλου οπότε γράψε άκυρο.Αξίζω ένα FAIL :silly: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 kounamoutas έγραψε:foustouki με συγχωρείς την ώρα που διάβαζα το ποστ σου έπαιζα και δε πρόσεξα καθόλου ότι ήταν HU. Νόμιζα οτι ήταν 6max. Με συγχωρείς πολύ. Αυτό που έγραψα θα ήταν το Play μου σε 6max όπου και παίζω.Τώρα για το cash HU δεν έχω εμπειρία σχεδόν καθόλου οπότε γράψε άκυρο.Αξίζω ένα FAIL :silly:no problem συμβαινουν αυτα.. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Oti eipe o Vatal. To preflop den to briskw tragiko lathos px einai poly pio megalo lathos na kaneis call me KTo. Alla fold vs to rangge pou eipes. An hsaste 200BB deep tote OK call (den pairnw kai orko - den eimai eidikos se 200BB games) Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 "einai poly pio megalo lathos na kaneis call me KTo"Ναι για τους ερασιτέχνες Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Johnny22 έγραψε:"einai poly pio megalo lathos na kaneis call me KTo"Ναι για τους ερασιτέχνες?δεν σε επιασα..τι εννοεις? Παράθεση
Recommended Posts