takisnik Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 PokerStars Game #32090003117: Tournament #188959565, $3.00+$0.30 USD Hold'em No Limit - Level XVI (1250/2500) - 2009/08/27 0:16:38 EET [2009/08/26 17:16:38 ET]Table '188959565 224' 9-max Seat #5 is the buttonSeat 1: hicks394 (50051 in chips)Seat 2: leeger666 (53066 in chips)Seat 3: Speed-Tom (44282 in chips)Seat 4: PunisherI (36131 in chips)Seat 5: player3545 (14588 in chips)Seat 6: Asiazocker (12284 in chips) out of hand (moved from another table into small blind)Seat 7: HellBkAtU (62228 in chips)Seat 8: takis nik (48664 in chips)Seat 9: Nemo_5413 (44472 in chips)hicks394: posts the ante 250leeger666: posts the ante 250Speed-Tom: posts the ante 250PunisherI: posts the ante 250player3545: posts the ante 250HellBkAtU: posts the ante 250takis nik: posts the ante 250Nemo_5413: posts the ante 250HellBkAtU: posts small blind 1250takis nik: posts big blind 2500*** HOLE CARDS ***Dealt to takis nik [4c 4d]Nemo_5413: foldshicks394: foldsleeger666: foldsSpeed-Tom: calls 2500PunisherI: foldsplayer3545: foldsHellBkAtU: foldstakis nik: checks*** FLOP *** [4h 3s 3d]takis nik: checksSpeed-Tom: bets 2500...Πως θα παιξετε?Υ.Γ :Ποσταρω το χερι κατοπιν υποδειξης του φιλου μου Αντωνη Σαραντοπουλου ο οποιος το θεωρει αρκετα ενδιαφερον κ αξιο αναφορας κ θα μας ενδιεφερε η απαντηση σας...σημειωνω πως πηραμε το μεγιστο value δηλ. ολοκληρο το stack του αντιπαλου μας !!! Παράθεση
bouklinio Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 taki kai to max value na pareis esi meta apo kana tetartaki tha to karfoseis re file opote tsampa postareis.. :laugh: :laugh: aplo call tou kaneis more kai pas sto turn..ntaksei esi epeidi eisai kai ligo karampina paizei na tou kanes kana raise sta 6900 kai na sta bale o allos kai na mpikes sto trapezi..ki ayti i taktiki mes sto programma einai..ego pisteyo aplo call pantos sto flop kai sto turn blepoume analoga me to ti tha pesei kato..ennoeitai fisika oti ti pasa den ti paratame gia kanena logo.. Υ.Γ..otan pas gia kafedaki kato pare tilefono na peraso giati oute gia kafe den exo.. :laugh: :laugh: :laugh: to kerasma de to glitoneis kabourako.. :cheer: :cheer: Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 reraise x2.5 i x3 sto flop.se 3ri tournoua o antipalos tha pusharei akomi k me 55. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Για max value το σεναριο ειναι το εξης..Ο αντιπαλος εχει κανει limp με μικρο pocket pair 55 για παραδειγμα..Στο flop εχει overpair..Αν κανουμε απλα call πιθανα overcards στο turn=slow down the action ετσι κανουμε raise με σκοπο ο αντιπαλος να μας βαλει σε 4αρι και να μας γυρισει all in..Αυτο ηταν το πρωτο που ηρθε στο μυαλο..Το αλλο σεναριο οτι ο αντιπαλος χτυπαει με air για να παρει το ποτ δεν με ενδιαφερει γιατι πολυ λιγες φορες κανω slowplay.Η νεα μοδα ειναι το superfast play και παγιδευει καλυτερα απο το slowplay.Aκομα και με air αν πονταρει με ενα raise mas μπορει να του μπει στο μυαλο ενα play + να μας βαλει all in με Α high η με οτιδηποτε αλλο..superfast play>>>slowplay.. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Θέλω πλάνο για την πάσα. Τi κάνουμε και γιατί σε flop turn k river.Μπούκλα η πάσα είναι του Τάκη, αλλα την παίζει, οπως τελικά παίκτηκε κατόπιν υποδείξεως μου και ενω με ψιλοαμφισβητούσε κατα την διαρκεια με την μέθοδο και το σκεπτικό στο τέλος μέιναμε εκπληκτοι απο το αποτέλεσμα. Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Σημειωνω πως το τουρνουα δεν ειναι 3$ ,αλλα το 3$ + rebuys 50000 g...Eπισης ,για οσους πιστευουν το αντιθετο , θελω να πω πως σε οποιο επιπεδο κ να παιξουν να εχουν υπ'οψην πως το ποκερ ειναι το ιδιο κ δεν παιζει ρολο αν εχουν πληρωσει 3$ η 3333$...βλεπουμε σε καθημερινη βαση ,ακομη κ στα τουρνουα με το μεγαλυτερο buy-in ,τοσο ασχημα plays που ουτε στα 3$ δεν γινονται! Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Λόγω θεσης είναι αρκετά κακό το call και check στο river.Μετριο το call και bet στο river.Καλυτερο το raise-bet-allinκαι raise-check στο turn.Παντως λόγω θέσης είναι δύσκολο να παρουμε το max value και είναι ενα πολυ καλο παραδειγμα που δειχνει την απιστευτη δυναμη της θεσης.Αν μιλουσαμε δευτεροι θα παιρναμε σε ολα τα σεναρια περισσοτερο κερδος. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Κανένα στοιχείο για το στυλ του αντιπάλου μέχρι εκείνη την ώρα?check και εάν ο αντίπαλος κάνει bet τότε call μετά από σκέψη(timebank) ,Aν όχι παρακαλάς να βγάλει καμία επαφή στο turn για να κάνει bet αν συμβεί αυτό τα ίδια όπως και πιο πάνω.Αν δεν συμβούν όλα αυτά τότε έπαιξα λάθος έπρεπε να κάνω κανα small bet :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: !!!ή κανένα bet που να μοιάζει με μπλόφα try to push outΓνώμη μου είναι ότι αυτές οι καταστάσεις δεν μπαίνουν σε μοτίβα ,είναι δράση αντίδραση αναλόγως με το ποιον έχεις απέναντι. Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Διορθωση:"Λόγω θεσης είναι αρκετά κακό το call και check στο TURN.Μετριο το call και bet στο TURN.Καλυτερο το raise-bet-allinκαι raise-check στο turn.Παντως λόγω θέσης είναι δύσκολο να παρουμε το max value και είναι ενα πολυ καλο παραδειγμα που δειχνει την απιστευτη δυναμη της θεσης.Αν μιλουσαμε δευτεροι θα παιρναμε σε ολα τα σεναρια περισσοτερο κερδος." Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 takisnik έγραψε:Σημειωνω πως το τουρνουα δεν ειναι 3$ ,αλλα το 3$ + rebuys 50000 g...Eπισης ,για οσους πιστευουν το αντιθετο , θελω να πω πως σε οποιο επιπεδο κ να παιξουν να εχουν υπ'οψην πως το ποκερ ειναι το ιδιο κ δεν παιζει ρολο αν εχουν πληρωσει 3$ η 3333$...βλεπουμε σε καθημερινη βαση ,ακομη κ στα τουρνουα με το μεγαλυτερο buy-in ,τοσο ασχημα plays που ουτε στα 3$ δεν γινονται!δηλ. με τον ιδιο τροπο θα παρεις το μεγιστο value apo ton speed-tom kai apo px ton westmenloποια πιστευεις θα ειναι η αναλογια donks-κακοι-μετριοι-καλοι-πολυ καλοι παιχτες στο 3 rebuy kai poia sto 3333$ ??? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 sry δεν είχα δει ότι έκανε bet 2500 οπότε call μετα από σκέψη.Τώρα βέβαια αν κρίνω από το πως είχε παίξει κάτι βαλέδες σετ μάλλον θα σου πρότεινε να κάνεις κανένα raise στις 7500 Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 εγω δωσει την απαντηση μου αλλα ο αντωνης ζητησε αναλυτικα οποτε:flop: Raise x3 φορες , αν κανει απλα call τοτε στο turn...turn: Eδω μετα απο check του θα εκανα πολλες φορεσ check behind για να δειξω αποτυxημενη προσπαθεια για να παρω το pot στο flop.Εννοειται και το bet ειναι μια χαραriver:Αν εχω κανει check στο turn και ο αντιπαλος το εχει λαβει ως αδυναμια θα μου πονταρει οποτε raise all in.Aπλα πιστευω οτι αν ο αντιπαλος εχει 55-66 η παρτιδα θα παει all in στο flop Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 νομιζω οτι η αναλυση σου εχει γινει με θεση, ενω στην περιπτωση μας μιλας πρωτος... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 fileasfog έγραψε:νομιζω οτι η αναλυση σου εχει γινει με θεση, ενω στην περιπτωση μας μιλας πρωτος...Εννοειται οτι η αναλυση μου εχει γινει με θεση..Μολις εκανα το ποστ ξαναειδα την παρτιδα και το συνειδητοποιησα..θα απαντησω αργοτερα ξανα γιατι αλλαζουν ολα... Παράθεση
harima Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Καταρχην απο τη βλεπω ο αντιπαλος εχει 18ΒΒ σε αρκετα προχωρημενοσταδιο του τουρνουα οποτε αν εχει απλα εγκεφαλο δε μπορω να διανοηθω οτι εκει κολλαρει preflop με φυλλα τυπου J10 -A10 -KQ klp klp.Βεβαια ειναι το 3Rebuy οποτε μονο εσυ ξερεις τι ειδους παιχτης ειναι.Βλεπωντας λοιπον το χερι χωρις κανενα read (αφου δε μας δινεις κανενα) θα τοποθετουσα τον αντιπαλο η σε κτηνος που πηγε να παγιδεψει και τελικα το reraise δε ηρθε ποτε (preflop) η σε φοβισμενοπαιχτη με φυλλο του τυπου 55-88 που δε θελει να κανει raise αλλα θελει να δει και flop (ειναι πολλοι αυτοι)Δε με ενδιαφερουν οι περιπτωσεις που ο αντιπαλος εχει κανει οντως limp με ανοησια και θα ρισκαρα να χασω value εμπιστευομενος το range στον οποιο τον τοποθετησα και γιαυτο το reraise μου θα ταν ισως και ακυρα μεγαλο ωστε να μη κανει δευτερες σκεψεις σε later streets ουτε καν για το διπλωμενο 3αρι.(Ολα αυτα βεβαια στη περιπτωση που δεν ειναι 2-10 πασες callαριστος pre-flop... εκει θα επαιζα τελειως αλλιως) Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 επειδή εγώ παίζω σε τέτοια stakes συνηθίζω να κάνω overbet το ποτ, κάτι που οι αντίπαλοι το βλέπουν σαν μπλόφα και τραβάνε ρέστα με Ασσο high. Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Λοιπον...οπως φαινεται,oι περισσοτεροι,αυτο που πετυχαινετε ειναι ...να τον διωξετε απο το χερι,ενω καποιοι με απλο call δεν θα μπορεσετε να παρετε το μεγιστο value...H συνεχεια εχει ως εξης:takis nik: raises 2500 to 5000Speed-Tom: calls 2500*** TURN *** [4h 3s 3d] [Jd]takis nik:...??? Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 pos vgainei to simperasma oti to min raise ton krataei mesa eno ena 2.5 x raise katafernei na ton dioksei eilikrina de katalavaino .... Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Σωστη η απορια σου Χρηστο...πιστευω πως θα καταλαβεις πολυ περισσοτερα οταν το χερι παει στ showdown...μην ξεχνας επισης πως ολη μας η προσπαθεια ειναι να κανουμε τον αντιπαλο να πιστεψει οτι μπλοφαρουμε... Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Παντως ,θελω να συμπληρωσω πως το min raise δεν ειναι απολυτο κ μην κολλαμε εκει...αλλωστε δεν απεχει κ τοσο πολυ ενα 2.5 x raise... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 takisnik έγραψε:Παντως ,θελω να συμπληρωσω πως το min raise δεν ειναι απολυτο κ μην κολλαμε εκει...αλλωστε δεν απεχει κ τοσο πολυ ενα 2.5 x raise... den iparxei diafora nai.sto sigkekrimeno xeri ekana sinithos call kai den eperna value.pleon kano raise.exo mia entiposi oti to 2.5-3 x einai kalitero apo to min raise xoris na mporo na to eksigiso apolita.sto turn kano check pantos meta apo to raise!!! Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 ok.. ...ας περιμενουμε λιγο να παρουμε μερικες απαντησεις ακομη πριν τη συνεχεια ... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αφου θελουμε να τον κανουμε να πιστεψει οτι μπλοφαρουμε καλυτερα να κανουμε ενα x2.5-3 raise..Το x2 πολλοι το σκεφτονται αλλιως(εγω τουλαχιστον) και αρχιζει να μου βρωμαει..+φωνω με crf για το check στο turn μετα το raise μας..Και παμε για min raise again.. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 foustouki έγραψε:Αφου θελουμε να τον κανουμε να πιστεψει οτι μπλοφαρουμε καλυτερα να κανουμε ενα x2.5-3 raise..Το x2 πολλοι το σκεφτονται αλλιως(εγω τουλαχιστον) και αρχιζει να μου βρωμαει.. stamata na grafeis oti skeftomai ..... Παράθεση
harima Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 takisnik έγραψε: ολη μας η προσπαθεια ειναι να κανουμε τον αντιπαλο να πιστεψει οτι μπλοφαρουμε...οταν μου κανει check min raise to big blind Που preflop απλα τσεκαρε και το flop εσκασε 433R σιγουρα το πρωτο που θα σκεφτω δε θα ειναιοτι μπλοφαρει.(αλλα μαλλον σχεδιαζεις ηδη να τσεκαρεις το turn αφου callarei τα 'λιγα ακομα')Τεσπα μαλλον δε εχω ιδεα τι συμβαινει στο χερι οποτε περιμενω τη συνεχεια με αγωνια.wp in advance γιατι highlight post μου βρομαει Το μονο που προσθετω ειναι οτι το πιο line θα ακολουθησεις για ναπαρεις max value σε τετοια χερια με τετοιο action εξαρταται απο πολλους παραγοντες και μονο εσυπου σαι μεσα στο χερι μπορεις να υποθετεις οτι ειναι και το πιο +ΕVΔεν ειναι δα και στανταρακι Παράθεση
Recommended Posts