Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

foustouki έγραψε:
Αφου θελουμε να τον κανουμε να πιστεψει οτι μπλοφαρουμε καλυτερα να κανουμε ενα x2.5-3 raise..Το x2 πολλοι το σκεφτονται αλλιως(εγω τουλαχιστον) και αρχιζει να μου βρωμαει..

stamata na grafeis oti skeftomai .....[/quote:n1rhq7ay]

sorry.. :cheer:

Περιμενω να δω τι εγινε τελικα και πως παιχτηκε το hand..

Παντως το πως θα παρουμε max value δεν εξαρταται μονο απο μας αλλα βασικα απο τον αντιπαλο παιχτη..Εγω με 66-77 εκει οταν μου κανει το sb check-min raise αν αποφασισω να κανω call σε οποιοδηποτε μετεπειτα πονταρισμα εχω γινει λαγος..

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
LuckyKnight έγραψε:

δηλ. με τον ιδιο τροπο θα παρεις το μεγιστο value apo ton speed-tom kai apo px ton westmenlo

Πάικτης πόκερ δεν είναι και αυτός? Ε τότε και παγιδεύετε και κάνει λάθη.

Αν δεν το πιστεύεις αυτό, μπορείς να δεις την πάσα που μας χαιρέτησε στο FT με τον Glen Chorny.

http://www.pokerstars.tv/movies/6CR/ept ... isode.html

Δημοσίευση

Πριν 15 μέρες ο μόνιμα γκρινιάρης (με το πόκερ) φίλος μου Τάκης μου ζήτησε να τον βοηθήσω στο παιχνίδι του. Ο τάκης ξέρει πόκερ απλά εδω και κάποια χρόνια έχει κάποια αδύναμα σημεία και ένα απο αυτό είναι το max value. Μέχρι τώρα ο Τάκης παίζει την πάσα ως εξής.

ch/c sto flop, ch/c sto turn kai ch/raise or bet ean turn ch/ch sto river και μόνο εαν ο αντίπαλος κάνει λάθος ή έχει γίνει setup παίρνει max value.

ΑΥτό λοιπόν το κομμάτι προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.

Επίσης ένα άλλο λάθος που έκανε ήταν οτι δεν είχε ποτέ πλάνο για την πάσα.

Οταν είδα το χέρι σκέφτηκα αμέσω τα πιθανά σενάρια.

Κάνω call να τον παγιδεύσω. Δεν είναι κακό, δεν διώχνεις ποτέ τον αντίπαλο (φούλ έχεις δεν φοβάσαι τπτ) αλλα σχεδόν ποτέ (εκτος απο λάθος του αντιπάλου ή setup) δεν παίρνεις max value. Το παλιο game του Τάκη.

Ετσι το μόνο που μένει είναι το raise.

Εαν έχει κάνει limp και κρατά 55+ σίγουρα μας κάνει νέο raise θα κάνω call και σχεδόν είναι com και θα του δώσω το σχοινί για να κρεμαστεί στο turn κάνοντας check. Εαν το turn πάει check/check θα κάνω δυνατό bet στο river με την ελπίδα να έχει βρεί κάτι να με πληρώσει.

Εαν κάνει fold ποιος ακούει την γκρίνια του Τάκη που τον διώξαμε. :)

Εχω όμως ακόμα ένα πρόβλημα. Δεν έχω κανένα read για τον αντίπαλο και έχοντας κάνει Limp δεν έχω και καμιά πληροφορία για το χέρι του.

Ετσι εαν κάνω μεγαλύτερο raise διώχνω μάλλον όλα τα overcards που κάνουν call στο minraise ή εαν δεν τα διώχνω τα κάνω επιφυλακτικά για την συνέχεια. Εξάλλου ολοι ξέρουμε οτι το Minraise ειναι τρομακτικό για τον αντίπαλο, αλλα ταυτόχρονα και τον τιλτάρει.

Ευτυχώς κάνει call γλιτώνω την μουρμούρα του Τάκη και όλο αγωνία στήνω και το σκηνικό στο turn. Εαν εδώ την "πατήσει" ή σταθώ τυχερός και βρεί επαφή τα λεφτά θα πάνε μέσα ή εδώ ή στο river.

Ti σχέδιο έχω σκεφτεί για την συνέχεια?

Υ.Γ. Καμιά κίνηση δεν είναι standard, αλλα εαν παίζεις standard εισαι προβλέψιμος.

Δημοσίευση

milwntas gia to flop,i diafora tou min raise apo to x2,5 raise einai oti me min raise einai san na tou les exw monster fouskwse to pot.enw kanwntas ena ligo megalutero raise ousiastika prospoihsai 4ri.vevaia eksartatai k apo to image pou exoume dwsei.an px den xoume paiksei oute 1 hand,oti reraise k na kanoume o swstos paixtis tha pasarei ta overcards sto flop k tha chekarei me i tha pasarei sto turn.

Δημοσίευση

Θέλω να πω σε αυτό το σημείο οτι οι απαντήσεις σας είναι σωστές κ με βαση αυτές τις σκέψεις στήνω το σκηνικό. Ξέρω δηλ τι περίπου σκέφτεται ο αντίπαλος, οπως έπίσης ξέρω πια οτι κρατά overcards κ το μόνο που δεν ξέρω έιναι ποιες. Μετά το call του στο flop θα πρέπει μάλλον να ξεχάσουμε το σενάριο του overpair (θα μας τα είχε βάλει στο flop ή θα είχε κάνει εκ νεου raise) εκτός εαν το πάει επιφυλακτικά, αλλα εχουν μειωθεί εως εξαληφθεί οι πιθανότητες να κρατά κάτι τέτοιο.

Φοβερό παινίδι το πόκερ και γιαυτό το λατρεύω!!!!!

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Πριν 15 μέρες ο μόνιμα γκρινιάρης (με το πόκερ) φίλος μου Τάκης μου ζήτησε να τον βοηθήσω στο παιχνίδι του. Ο τάκης ξέρει πόκερ απλά εδω και κάποια χρόνια έχει κάποια αδύναμα σημεία και ένα απο αυτό είναι το max value. Μέχρι τώρα ο Τάκης παίζει την πάσα ως εξής.

ch/c sto flop, ch/c sto turn kai ch/raise or bet ean turn ch/ch sto river και μόνο εαν ο αντίπαλος κάνει λάθος ή έχει γίνει setup παίρνει max value.

ΑΥτό λοιπόν το κομμάτι προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.

Επίσης ένα άλλο λάθος που έκανε ήταν οτι δεν είχε ποτέ πλάνο για την πάσα.

Οταν είδα το χέρι σκέφτηκα αμέσω τα πιθανά σενάρια.

Κάνω call να τον παγιδεύσω. Δεν είναι κακό, δεν διώχνεις ποτέ τον αντίπαλο (φούλ έχεις δεν φοβάσαι τπτ) αλλα σχεδόν ποτέ (εκτος απο λάθος του αντιπάλου ή setup) δεν παίρνεις max value. Το παλιο game του Τάκη.

Ετσι το μόνο που μένει είναι το raise.

Εαν έχει κάνει limp και κρατά 55+ σίγουρα μας κάνει νέο raise θα κάνω call και σχεδόν είναι com και θα του δώσω το σχοινί για να κρεμαστεί στο turn κάνοντας check. Εαν το turn πάει check/check θα κάνω δυνατό bet στο river με την ελπίδα να έχει βρεί κάτι να με πληρώσει.

Εαν κάνει fold ποιος ακούει την γκρίνια του Τάκη που τον διώξαμε. :)

Εχω όμως ακόμα ένα πρόβλημα. Δεν έχω κανένα read για τον αντίπαλο και έχοντας κάνει Limp δεν έχω και καμιά πληροφορία για το χέρι του.

Ετσι εαν κάνω μεγαλύτερο raise διώχνω μάλλον όλα τα overcards που κάνουν call στο minraise ή εαν δεν τα διώχνω τα κάνω επιφυλακτικά για την συνέχεια. Εξάλλου ολοι ξέρουμε οτι το Minraise ειναι τρομακτικό για τον αντίπαλο, αλλα ταυτόχρονα και τον τιλτάρει.

Ευτυχώς κάνει call γλιτώνω την μουρμούρα του Τάκη και όλο αγωνία στήνω και το σκηνικό στο turn. Εαν εδώ την "πατήσει" ή σταθώ τυχερός και βρεί επαφή τα λεφτά θα πάνε μέσα ή εδώ ή στο river.

Ti σχέδιο έχω σκεφτεί για την συνέχεια?

Υ.Γ. Καμιά κίνηση δεν είναι standard, αλλα εαν παίζεις standard εισαι προβλέψιμος.

wow ekanes post kai simfono me ola!!!!eidika me to tiltarisma pou epiferei to minraise :).apla sti sikgerkimeni partida ta stacks einai sxetika mikra se sxesi me to pot kai sigoura theloume na peksoume gia stacks

pio einai loipon to sxedio an pontareio antipalos sto turn .call i raise??

Δημοσίευση
crf88 έγραψε:

wow ekanes post kai simfono me ola!!!!eidika me to tiltarisma pou epiferei to minraise :).apla sti sikgerkimeni partida ta stacks einai sxetika mikra se sxesi me to pot kai sigoura theloume na peksoume gia stacks

pio einai loipon to sxedio an pontareio antipalos sto turn .call i raise??

Δεν πολυχαρηκα που συμφωνείς σε όλα, αλλα θα το αντέξω. :)

Το πόκερ είναι ένα παιχνίδι μυαλού με τον αντίπαλο.

Βάζω στην θέση του αντιπάλου τον Τάκη και τον ρωτάω πως θα έπαιζε αυτός. Oι απαντήσεις του δεν διαφέρουν απο τις δικές σας.

Τι κάνεις στο turn Τάκη? check μου λέει. Ωραία! σωστή απάντηση.

Κάνε τώρα bet το μισό ποτ ή λίγο παραπάνω.

Η πλάκα είναι οτι ο Τάκης επειδή παίζει εκτός καθιερωμένων σε κάθε προταση μου, μου απαντά. "Ελα ρε μλκα γιατί παίζουμε έτσι"? Και εντελώς "δημοκρατικά" του ανταπάνταγα "Τάκη ή κάνεις ότι σου λέω ή κλείνω το chat". :)

Βασικά το check δεν επιτυγχάνει τον στόχο μου. Εαν ο αντίπαλος βρήκε τον J είναι σίγουρο οτι θα πάει allin στο bet μας στο turn, αλλα κάνει bet sto check mas και είναι αμφίβολο κατα πόσο συνεχίζει στο allin mas, ενω εαν συνεχίζει να κρατά overcards se check θα κάνει check behind ενω ταυτόχρονα θα με έχει βάλει σε monster (τουλάχιστον 3αρι) και περιμένω να σταθώ τυχερός(πιάνει μία πο τις δύο overcards) για να πάρω και άλλο bet στο river.

Δηλ εχουμε παίξει standard monster hand.

To bet τον αποδιοργανώνει τελείως κ δεν μπορεί πια να με βαλει πουθενά.

4αρι δεν έχουμε για σιγουριά καθώς θα κάναμε μεγαλύτερο raise sto flop ενω εαν ειχαμε monster ήταν προετοιμασμενος μάλλον gia stop & go.

Αλλα bet? Ναι φίλε bet και σου ετοιμάζω και grande finale.

Allin sto river. Εαν δεν έχω monster για σιγουριά μπλοφάρω. Τα πάντα δείχνουν περισσότερο σε μπλοφα καθώς μετά το Minraise toy flop που μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, δεν έκανα πουθενά το απαραίτητο stop & go με monster. Ουτε στο turn ούτε στο river. Οπότε τι μπορεί να κρατάμε εκτός απο μπλόφα?

Ηταν τόσο άμεσο το call του προς στιγμήν πίστεψα οτι χάνουμε. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

...takis nik: bets 33414 and is all-in

Speed-Tom: calls 29032 and is all-in

Uncalled bet (4382) returned to takis nik

Nemo_5413 said, "ya"

*** SHOW DOWN ***

takis nik: shows [4c 4d] (a full house, Fours full of Threes)

Speed-Tom: shows [7d As] (a pair of Threes)

takis nik collected 91314 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot 91314 | Rake 0

Board [4h 3s 3d Jd 9c]

Seat 1: hicks394 folded before Flop (didn't bet)

Seat 2: leeger666 folded before Flop (didn't bet)

Seat 3: Speed-Tom showed [7d As] and lost with a pair of Threes

Seat 4: PunisherI folded before Flop (didn't bet)

Seat 5: player3545 (button) folded before Flop (didn't bet)

Seat 7: HellBkAtU (small blind) folded before Flop

Seat 8: takis nik (big blind) showed [4c 4d] and won (91314) with a full house, Fours full of ThreesSeat 9: Nemo_5413 folded before Flop (didn't bet)

Δημοσίευση

Oπως φαινεται... συμφωνα με το φυλλο του αντιπαλου( Α7 off ) αλλα κ την αντιδραση του,πιστεψε πως ο τροπος που παιξαμε ηταν μια καθαρη μπλοφα,τετοια που να καλεσει το ALLIN μας με το ΜΟΝSTER του...αφου πλεον ηταν πεπεισμενος πως δεν εχανε με τιποτα !!!

Δημοσίευση

LUADARKO κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο και δεν έχει καμμιά σημασία τι κρατά ο αντίπαλος. Αν και οταν ζήτησα απο τον Τάκη να δει τι ΄έχει ήμουν σίγουρος οτι κρατά κάτι σε mp που το έπαιξε φοβισμένα ή Α-Κ, A-Q που το παντρεύτηκε και σε ευτυχής περιπτωσεις Jx ή 9χ.

Σαφώς δεν κάνει autocall γιατί πιστεύει οτι χάνει, αλλα γιατί πιστεύει οτι κερδίζει :)

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

ti lete re paidia?edw pirame to stack tou allou epeidh einai donk.

^Τι λες ρε luadarko, den akouses ton Antoni pou eipe oti etsi pairneis max value me opoion ki an paizeis??

me to play sumfwnw k gw alla oxi oti tou pirame to stack logw tou play mas.an einai dunaton.epanalamvanw oti se ola ta streets mou aresei to play alla oxi oti tha pairnoume max value apenanti se a7 px.

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

ekei pou diafwnw einai oti tetoio call sto turn k eidika sto river den tha dextoume polles fores apo a high cards.

ΜΗν είσαι τόσο σίγουρος!!! Απλά κάνε τον αντίπαλο να το πιστέψει. Το play προέρχετε απο υψηλότερα stakes που υπάρχουν σαφώς πιο σκεπτόμενοι παίκτες αλλα και το 3+ δεν πάει πίσω. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

LuckyKnight έγραψε:

δηλ. με τον ιδιο τροπο θα παρεις το μεγιστο value apo ton speed-tom kai apo px ton westmenlo

Πάικτης πόκερ δεν είναι και αυτός? Ε τότε και παγιδεύετε και κάνει λάθη.

Αν δεν το πιστεύεις αυτό, μπορείς να δεις την πάσα που μας χαιρέτησε στο FT με τον Glen Chorny.

http://www.pokerstars.tv/movies/6CR/ept ... isode.html[/quote:3e56zcls]

Τοτε τι εννοουσες με αυτο^ ?

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

+1 . o antipalos itan trelo donk kai gi auto eixe epitixia pisteuo me opoiadipote fisiologiko range antipalou i kaliteri dinati kinisi sto turn einai check.de thes na xaseis ta middle pairs ta opoia anteksan to check raise sto flop alla me to j sto turn kai to barrel tou antipalou tha ekanan fold.i an o antipalos ekane call me a high sto flop epeidi de se pistepse(float) thes na tou doseis eukairia na pontarei i na tou pareis allo ena bet sto river.einai poli aisiodokso na stoxeueis se 3 streets of value me full house kai tetoio board edo....

i analisi sou antoni meta to flop de mou aresei :) :) .einai teleios results oriented kai to plano sas petixe epeidi akrivos o antipalos itan terastio donk kati pou omos de to kserate ara den eprepe na stirizeste ekei....

taki akoma epeimeneis oti 3 dollar tourney = 3333dollar tourney meta apo auto to xeri??? kati de paei kala.....

usterografo.ante na ksekiniso na paizo giati to parakana me ta posts me varethikate pisteuo...... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

LUADARKO έγραψε:

+1 . o antipalos itan trelo donk kai gi auto eixe epitixia pisteuo me opoiadipote fisiologiko range antipalou i kaliteri dinati kinisi sto turn einai check.de thes na xaseis ta middle pairs ta opoia anteksan to check raise sto flop alla me to j sto turn kai to barrel tou antipalou tha ekanan fold.i an o antipalos ekane call me a high sto flop epeidi de se pistepse(float) thes na tou doseis eukairia na pontarei i na tou pareis allo ena bet sto river.einai poli aisiodokso na stoxeueis se 3 streets of value me full house kai tetoio board edo....

i analisi sou antoni meta to flop de mou aresei :) :) .einai teleios results oriented kai to plano sas petixe epeidi akrivos o antipalos itan terastio donk kati pou omos de to kserate ara den eprepe na stirizeste ekei....

[/quote:15q6nj8i]

Ουφ προς στιγμήν είχα αρχίσει να ανυσηχώ. :) Μην ξεχνας οτι όλοι κρύβουμε ενα donk μέσα μας.

mathew ace έγραψε:

..as poume oti isoun esy o typas me straight draw sto flop,-donk- kai me pot isa me to stack sou kai parapanw, gia na dw ama tha pareis free card ....all in tha mbeis...skefteite to ligo na deite oti oloi, all in tha mbainate...

DONKS

Για σκεφτήτε το λίγο.

Υ.Γ. εχω πεσει κάτω και κυλιέμαι απο τα γέλια.

gl crf και προσοχή lol

Δημοσίευση

Λοιπον Χρηστο,επειδη εγω παιζω σε χαμηλοτερα stakes απο τον Αντωνη δε σημαινει πως δεν παρακολουθω μεγαλυτερα.

Ενα τελευταιο θα πω γιατι μας βαρεθηκατε ολοι...πριν 3-4 μερες παρακολουθω τον Αντωνη που παιζει 6-7 τουρνουα :) ...σ'ενα απ'αυτα με buyin 240+16 του FULLTILT δεχτηκε 3 call σε αντιστοιχα ΑLLINS απο

76 s ,98 s κ K9 s...!!!!!

Kαλη συνεχεια σε ολους κ προσπσθηστε να βελτιωνετε συνεχως το παιχνιδι σας.

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

LUADARKO έγραψε:

taki akoma epeimeneis oti 3 dollar tourney = 3333dollar tourney meta apo auto to xeri??? kati de paei kala.....

usterografo.ante na ksekiniso na paizo giati to parakana me ta posts me varethikate pisteuo...... :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:3vk8ofdb]

+1 ακριβως ετσι ...

Δημοσίευση

Βασικά οταν λέω να το σκεφτήτε είναι οτι τελικά όλοι όσοι απάντησαν εδω θα έπαιρναν 3-6ΒΒ και θα ήταν ευχαριστημένοι και βέβαιοι οτι με αυτό που κρατούσε ο αντίπαλος δεν μπορούσαν να παρουν παραπάνω και κανείς δεν θα έπαιρνε τα 18ΒΒ του αντιπάλου ακόμα και με αντίπαλο αυτό το donk και το γεγονός αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει.

Και υπάρχουν πολλά εκεί εξω. Το 90+% των παικτών, όπως και πόστερς. :)