Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

To ολο θεμα υπαγεται σε μια γενικη κατηγορια παρτιδων που εγω τις ονομαζω "μπλοφες 2ου επιπεδου". Προσπαθεις να πεισεις τον αντιπαλο οτι δεν εχεις κατι χτυπωντας τον στη λογικη "τι αν ειχε τετοιο (πχ 3 στην περιπτωση μας) ετσι θα επαιζε;". Αποφυγετε σαν τον λυκο τετοιες παγιδες ειδικα αυτην την εποχη που ειναι της μοδας (κυριως απο παικτες που εχουν παιξει παρα πολλα χερια και ξερουν οτι ειναι ο μονος τροπος να παρουν το μεγιστο κερδος)

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πιστευεις οτι εχουμε το ιδιο πλεονεκτημα με εσενα που βλεπεις

το χερι να διαδραματιζεται μαζι με οποια παραπανω δεδομενα εχεις για

τον αντιπαλο? ΟΧΙ

Επισης αληθεια περιμενες καποιον απο μας να πει κατι του τυπου min raise->lead->all in ? ΟΧΙ

Συγχαρητιρια για το χερι μπραβο εκανες το απολυτο connect με το μυαλο

του donk και του τα πηρες ολα ειλικρινα μπραβο αλλα κατεβα λιγο απτο καλαμι και συ και ο φιλος σου, σε ολο το ποστ περιμενεις ποτε θα πουμε το ''λαθος'' για να μας δειξεις το δρομο

Δημοσίευση

fileasfog έγραψε:

To ολο θεμα υπαγεται σε μια γενικη κατηγορια παρτιδων που εγω τις ονομαζω "μπλοφες 2ου επιπεδου". Προσπαθεις να πεισεις τον αντιπαλο οτι δεν εχεις κατι χτυπωντας τον στη λογικη "τι αν ειχε τετοιο (πχ 3 στην περιπτωση μας) ετσι θα επαιζε;". Αποφυγετε σαν τον λυκο τετοιες παγιδες ειδικα αυτην την εποχη που ειναι της μοδας (κυριως απο παικτες που εχουν παιξει παρα πολλα χερια και ξερουν οτι ειναι ο μονος τροπος να παρουν το μεγιστο κερδος)

+1 John.

harima θα έλεγα οτι είσαι άδικος. Δεν έκανε κανείς σας λάθος στην πάσα. Με το μυαλό σας έπαιξα. Αυτό θέλω να σου πω. :laugh:

Δημοσίευση

harima έγραψε:

Επισης αληθεια περιμενες καποιον απο μας να πει κατι του τυπου min raise->lead->all in ? ΟΧΙ

fileasfog said:

Λόγω θεσης είναι αρκετά κακό το call και check στο river.

Μετριο το call και bet στο river.

Καλυτερο το raise-bet-allin

και raise-check στο turn.

Παντως λόγω θέσης είναι δύσκολο να παρουμε το max value και είναι ενα πολυ καλο παραδειγμα που δειχνει την απιστευτη δυναμη της θεσης.

Αν μιλουσαμε δευτεροι θα παιρναμε σε ολα τα σεναρια περισσοτερο κερδος.

Δημοσίευση

fileasfog έγραψε:

harima έγραψε:

fileasfog said:

Λόγω θεσης είναι αρκετά κακό το call και check στο river.

Μετριο το call και bet στο river.

Καλυτερο το raise-bet-allin

και raise-check στο turn.

Παντως λόγω θέσης είναι δύσκολο να παρουμε το max value και είναι ενα πολυ καλο παραδειγμα που δειχνει την απιστευτη δυναμη της θεσης.

Αν μιλουσαμε δευτεροι θα παιρναμε σε ολα τα σεναρια περισσοτερο κερδος.

Πολλή σωστή παρατήρηση John. π.χ.

Full Tilt Poker Game #14282602956: $18,500 Guarantee (104977999), Table 30 - 30/60 - No Limit Hold'em - 14:02:49 ET - 2009/08/26

Seat 1: bolito (8,115)

Seat 2: BUDINBUDIN (4,583)

Seat 3: nsbhustla19855 (3,190)

Seat 4: warmsud (6,880)

Seat 5: Antonis_gr (12,090)

Seat 6: mpetoxeros (7,145), is sitting out

nsbhustla19855 posts the small blind of 30

warmsud posts the big blind of 60

The button is in seat #2

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Antonis_gr [Kh Ks]

mpetoxeros has returned

Antonis_gr raises to 180

mpetoxeros folds

bolito folds

BUDINBUDIN raises to 300

nsbhustla19855 folds

warmsud calls 240

Antonis_gr has 15 seconds left to act

Antonis_gr raises to 1,230

BUDINBUDIN folds

warmsud calls 930

*** FLOP *** [4h 6s Kd]

warmsud has 15 seconds left to act

warmsud checks

Antonis_gr checks

*** TURN *** [4h 6s Kd] [3h]

warmsud checks

Antonis_gr bets 1,740

warmsud calls 1,740

*** RIVER *** [4h 6s Kd 3h] [Kc]

warmsud checks

Antonis_gr bets 4,080

warmsud calls 3,910, and is all in

Uncalled bet of 170 returned to Antonis_gr

*** SHOW DOWN ***

Antonis_gr shows [Kh Ks] four of a kind, Kings

warmsud mucks

Antonis_gr wins the pot (14,090) with four of a kind, Kings

Δημοσίευση

Δε χρειαζεται να εισαι επιθετικος, κουβεντα κανουμε. Θα σου πω τι εννοω:

Αναφερω 4 σεναρια. Ετσι οπως τα γραφω η σειρα καλυτερο-->χειροτερο ειναι ως εξης:

1. raise->bet->allin

2. raise->check (για παγιδα)

3. call-> bet στο turn

4. call-> check στο turn

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Βασικά οταν λέω να το σκεφτήτε είναι οτι τελικά όλοι όσοι απάντησαν εδω θα έπαιρναν 3-6ΒΒ και θα ήταν ευχαριστημένοι και βέβαιοι οτι με αυτό που κρατούσε ο αντίπαλος δεν μπορούσαν να παρουν παραπάνω και κανείς δεν θα έπαιρνε τα 18ΒΒ του αντιπάλου ακόμα και με αντίπαλο αυτό το donk και το γεγονός αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει.

Και υπάρχουν πολλά εκεί εξω. Το 90+% των παικτών, όπως και πόστερς. :)

Το οτι εισαι απαλευτος το εχουμε ξαναπει....

Το οτι πιστευεις οτι ανακαλυψες τη super donk terminator τακτικη το βλεπουμε...

Αλλα το να σου πω οτι το 90% το παιχτων θα σου εδιναν ολο τους το stack ετσι δε γινεται να στο πω..

Καταλαβε οτι επεσες σε τραγικο παιχτη ή τρελα tilted

Αμαν πια !!!! Μονο εσυ τα λες καλα και στα ΠΟΣΤ.. Ναι...Μπραβο πανμεγιστε φωστηρα...

Υ.Γ. Δε πιστευω να εννοεις οτι τα ποστερ στα δωματια ειναι κι αυτα donks μπροστα σου.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ :woohoo:

Δημοσίευση

HULK πίστεψε με μακάρι να πρόσφερε το forum ban σε ποστερς. Ετσι θα γλύτωνα το 90% της βλακείας που διαβάζω. Εσυ π.χ. το έιχες σίγουρο και ελπίζω να είχες βάλει και εσυ σε μένα αφου ούτως ή α΄λλως σου δημιουργώ κόμπλεξ.

Δημοσίευση

antoni sto ksanalew.to play einai kalo k apodidei apenanti se pairs i se pithano pair pou tha piasei sta alla streets o antipalos.alla min eisai apolutos sto oti me auto to play tha paroume max value apo ta a high.ok yparxoun polloi donks,alla edw milame oti kanei call terastio stack sto river.stin ousia paizei to tournoua tou me air.alla epanalamvanw oti to play einai polu kalo mias k deixneis mplofa.

Δημοσίευση

Το Threat το βρίσκω εξαιρετικό αλλά όπως έχω ξαναπεί καλά είναι όλοι να σεβόμαστε όλους ότι βλακεία και να πουμε (και εγω λέω πολλές το έχω ξαναπεί :laugh: :laugh: :laugh: )Ο τυπάς με το Α7 ήθελε πολύ να χάσει ή να ξεσκεπάσει τον μπλοφατζή!! αλλά για να είναι ολοκληρωμένο το threat κατά την ταπεινή μου γνώμη χρειάζεται κάτι ακόμα .

Και απευθύνομαι στον antoni τον οποίο δεν τον ξέρω προσωπικα αλλά φένεται ότι ξέρει πολύ ποκερ και απλά respect.

antoni θα ήθελα πολύ αν έχεις τον χρόνο και τη διάθεση να κάνεις πάλι το ίδιο σενάριο με τις εξής διαφορές

Πρώτον βάλε ότι uper pair θες στον αντίπαλο σου

Και δεύτερον βάλε για αντίπαλο σου κάποιον πολύ γνωστό παίκτη παγκοσμίως

Πως θα προσπαθούσες να τον κάνεις να σου δώσει τα λεφτά του?

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Και απευθύνομαι στον antoni τον οποίο δεν τον ξέρω προσωπικα

Εγω όμως σε θυμήθηκα οταν την επόμενη απο το GSOP3 πόσταρες το πόσο "άτυχος" στάθηκες που μόλις ανακάλυπτες τους μπλοφατζήδες σε ένα τραπέζι σε άλλαζαν.

Θυμάσε δύο μπλοφατζήδες που κάνανε ενα τρελό play απο utg k utg+1 με 3-4ο και 7-10? Ο Αριστερά σου ήταν ο Γιάννης απο το Αίγιο που σου έπιασε και φιλίες(πάντα θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με τους πελάτες του) και ακριβώς αριστερά του καθόταν ο άλλος μεγαλος μπλοφατζής του τραπεζιού εγώ. Οταν ο υπεύθυνος ήρθε να σε αλλάξει θέση είπες: "Πόσο άτυχος είμαι. Μόλις μαθαίνω ένα τραπέζι με αλλάζουν" και έδειχνες στεναχωρημενος που έφευγες απο το τραπέζι μας.

Δίπλα εγω σχολίαζα στον Μπούκλα, Μωρε τυχερός στάθηκες αλλα δεν το κατάλαβες και ο Μπούκλας πέθανε στα γέλια.

Εγω πάντως να ξέρεις οτι στεναχωρηθηκα περισσότερο απο εσένα που σε άλλαξαν τραπέζι. :) Ευτυχώς που λίγο αργότερα έπνιξα τον καημό μου περνωντας το στακ ενος άλλου στόχου, αλλα οπως και να το κάνουμε μου έμεινε μια πικρία με σένα. Ηξερα οτι είχες καταπιεί όλο το δόλωμα και απλά περίμενα να το τραβήξω και έρχεται ο Τσονούλης και μου παίρνει την μπουκιά απο το στόμα. Ε αυτό είναι αδικία κύριοι!!! :laugh: :laugh:

Απλα δεν ήθελα να στο πω που το ποστάρεις και το ξαναποατάρεις για την υποτιθεμενη ατυχία σου για να μην σε στεναχωρήσω. ;)

Στις απορίες σου την πρώτη δεν την καταλαβαίνω πολύ καλά, την δεύτερη την θεωρώ αστεία.

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

antoni sto ksanalew.to play einai kalo k apodidei apenanti se pairs i se pithano pair pou tha piasei sta alla streets o antipalos.alla min eisai apolutos sto oti me auto to play tha paroume max value apo ta a high.ok yparxoun polloi donks,alla edw milame oti kanei call terastio stack sto river.stin ousia paizei to tournoua tou me air.alla epanalamvanw oti to play einai polu kalo mias k deixneis mplofa.

Antonis έγραψε:

LUADARKO κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο και δεν έχει καμμιά σημασία τι κρατά ο αντίπαλος. Αν και οταν ζήτησα απο τον Τάκη να δει τι ΄έχει ήμουν σίγουρος οτι κρατά κάτι σε mp που το έπαιξε φοβισμένα ή Α-Κ, A-Q που το παντρεύτηκε και σε ευτυχής περιπτωσεις Jx ή 9χ.

Σαφώς δεν κάνει autocall γιατί πιστεύει οτι χάνει, αλλα γιατί πιστεύει οτι κερδίζει

μην με κάνεις κ επαναλαμβανομαι. Αντιλαμβάνεσαι οτι ασφαλώς κανένα play den einai standard και είναι μία επιλογή που τώρα έχεις και πριν δεν έιχες κ για τους συντηρητικούς εχει ρίσκο και πιθανόν να πιστεύουν οτι χάνουν σε ev εγω όχι κ αντιθέτως πιστέυω οτι κερδίζω, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάθε φορά επιλέγω να κάνω το ίδιο.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

LUADARKO έγραψε:

μην με κάνεις κ επαναλαμβανομαι. Αντιλαμβάνεσαι οτι ασφαλώς κανένα play den einai standard και είναι μία επιλογή που τώρα έχεις και πριν δεν έιχες κ για τους συντηρητικούς εχει ρίσκο και πιθανόν να πιστεύουν οτι χάνουν σε ev εγω όχι κ αντιθέτως πιστέυω οτι κερδίζω, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάθε φορά επιλέγω να κάνω το ίδιο.

[/quote:1grswwer]

den xaneis ev isa isa pou pairneis opows einai k o titlos to max value.tha sou ferw ena paradeigma.se board kka2a xtypas ton asso sto telos k o allos exei to k.tou kaneis all in gia max value.to all in ekei tha to callaroun mono osoi thewroun to all in=bluff me ton k i akomi k me q sto xeri.oi kaloi paiktes tha pasaroun to k.

Δημοσίευση

οκ συμφωνούμε και ευχαριστώ. Αυτό που προσθέτω είναι οτι πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος γιατι δύσκολα κάποιος θα καλέσει allin στο river δίχως setup.

To εξωπραγματικό call δείχνει ακριβώς αυτό, το πόσο καλά προετοιμάστηκε το έδαφος για δεχτείς call απο Αhi φαντάσου τι κάνει με οποιοδήποτε άλλο χερι. :)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

οκ συμφωνούμε και ευχαριστώ. Αυτό που προσθέτω είναι οτι πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος γιατι δύσκολα κάποιος θα καλέσει allin στο river δίχως setup.

To εξωπραγματικό call δείχνει ακριβώς αυτό, το πόσο καλά προετοιμάστηκε το έδαφος για δεχτείς call απο Αhi φαντάσου τι κάνει με οποιοδήποτε άλλο χερι. :)

Lol re Antoni, ti proetoimases? Oute eixes reads, oute eixe aytos gia sena. Apla epeses sthn periptwsh. Mono ta pio spania ekswtika fish mporoun na xasoun to stack tous edw me Ahi se limped pot apenanti se BB (hint: to BB paizei me to 100% tou range tou)

H dikh mou empeiria se cash einai oti otan kapoios akolouthei ayto to line pairnei ta ligotera lefta apo mena h genika to meso paikth kai panw. Sto flop kanw check me Ahi ki an kanw bet den kanw pote call se c-r. An ginei check to flop tote kanei mikro bet sto turn kai meta shove the river pou den prokeitai na plhrwsw pote.

PS: Me thn epifylaksh oti isws mou diefyge kapoio shmantiko stoixeio iati de diabasa ola ta posts

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Antonis έγραψε:

PS: Me thn epifylaksh oti isws mou diefyge kapoio shmantiko stoixeio iati de diabasa ola ta posts[/quote:2ghmr1um]

de sou ksefeugei tipota.....klasikos results oriented antonis..

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Holdem lol Μου λες πως επρεπε να παίξει ο αντίπαλος και όχι εσύ για να πάρεις max value.

Νομιζω οτι πρέπει να ξαναδιαβασεις τα ποστ γιατι είσαι εκτός θέματος.

Akribws gi'auto to logo to ebala se bold. Egrapsa pws perimeneis na paiksei o mesos antipalos (xrhsimopoihsa ton eayto mou ws paradeigma alla den exei sxesh) kai oxi ena super donkey. Mia kai den eixame reads...

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

looser έγραψε:

Εγω όμως σε θυμήθηκα οταν την επόμενη απο το GSOP3 πόσταρες το πόσο "άτυχος" στάθηκες που μόλις ανακάλυπτες τους μπλοφατζήδες σε ένα τραπέζι σε άλλαζαν.

Θυμάσε δύο μπλοφατζήδες που κάνανε ενα τρελό play απο utg k utg+1 με 3-4ο και 7-10? Ο Αριστερά σου ήταν ο Γιάννης απο το Αίγιο που σου έπιασε και φιλίες(πάντα θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με τους πελάτες του) και ακριβώς αριστερά του καθόταν ο άλλος μεγαλος μπλοφατζής του τραπεζιού εγώ. Οταν ο υπεύθυνος ήρθε να σε αλλάξει θέση είπες: "Πόσο άτυχος είμαι. Μόλις μαθαίνω ένα τραπέζι με αλλάζουν" και έδειχνες στεναχωρημενος που έφευγες απο το τραπέζι μας.

Δίπλα εγω σχολίαζα στον Μπούκλα, Μωρε τυχερός στάθηκες αλλα δεν το κατάλαβες και ο Μπούκλας πέθανε στα γέλια.

Εγω πάντως να ξέρεις οτι στεναχωρηθηκα περισσότερο απο εσένα που σε άλλαξαν τραπέζι. :) Ευτυχώς που λίγο αργότερα έπνιξα τον καημό μου περνωντας το στακ ενος άλλου στόχου, αλλα οπως και να το κάνουμε μου έμεινε μια πικρία με σένα. Ηξερα οτι είχες καταπιεί όλο το δόλωμα και απλά περίμενα να το τραβήξω και έρχεται ο Τσονούλης και μου παίρνει την μπουκιά απο το στόμα. Ε αυτό είναι αδικία κύριοι!!! :laugh: :laugh:

Απλα δεν ήθελα να στο πω που το ποστάρεις και το ξαναποατάρεις για την υποτιθεμενη ατυχία σου για να μην σε στεναχωρήσω. ;)

Στις απορίες σου την πρώτη δεν την καταλαβαίνω πολύ καλά, την δεύτερη την θεωρώ αστεία.

Λοιπόν κύριε Όσον αφορά για τις αλλαγές θέσεων στο προηγούμενο τουρνουά Όταν μιλούσα για ψεύτες και κλέφτες πιστεύεις εννοούσα εσένα ?

Ναι σε θυμήθηκα Όσο για τον φίλο σου τον περιποιήθηκα την επόμενη μέρα στο μικρό τουρνουά όπου ήρθε στο τραπέζι ως chip leader και δεν έκανε ποντάρισμα κάτω από 5ΒΒ σε ένα τον είδα με 67 φλοπ 10 57 φυσικά μεγάλο βετ από τον φίλο σου και φυσικά all-in από εμένα μιας και αυτόν εννοούσα σαν ψεύτη .Και με είδε με J8 κυνηγώντας κέντα σφήνα και με το εξής σχόλιο (έλα ένα suck out!!).Του έκλεψα ένα ακόμα μεγάλο ποτ και σε 10 το πολύ χέρια ήταν εκτός τουρνουα μιας και τον πήρε χαμπάρι το τραπέζι και τον έβλεπαν σαν ξερολούκουμο και εγώ που στο κάτω κάτω της γραφής πιστεύω πως είμαι ο μοναδικός στο φορουμ που έχει δηλώσει πως τώρα μαθαίνει , μπήκα itm στο δεύτερο τουρνουά που συμμετείχα(το πρώτο ήταν το main event). Τώρα εγω θα σου πω πως έχεις δίκιο και από τις 5 αλλαγές τραπεζιού στην μία ήμουν τυχερός μιας και με έδιωξαν μακριά από εσένα που θα μου τα έπαιρνες σίγουρα . Θεωρώ όμως πως όλα αυτά που έγραψες είναι άκρως προσβλητικά απέναντι μου και δείχνουν και μία παθολογική εγωπάθεια από την πλευρά σου . Εάν σε ενδιαφέρει να υπάρχει ένα φορουμ που θα γράφονται απόψεις θέλω να σου πω πως αυτό το ποστ εάν δεν απαντήσεις ικανοποιητικά (για μένα)θα είναι το τελευταίο ποστ για εμένα . Δεν είναι δυνατόν να με μειώνουν τόσο και εγώ να γράφω ...γιατί ? για να δείνω λαβές να με μειώνουν ? Και δίκιο να έχεις , πως συμπεριφέρεσαι έτσι στους πελάτες σου? Κρίμα γιατί όπως θα δεις και σε ένα video ήθελα να σε γνωρίσω κιόλας ... Για πήγαινε εκεί στην Πάτρα στον όμιλο bridge και ρώτα τον Καλλιάφα τον ξέρουν? Θα μου πεις γιατί στο λέω αυτό γιατί το bridge είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει τύχη ΜΗΔΕΝ και για να το μάθεις και να φτάσεις να γίνεις μετρ από επαρχία όπως έγινα εγώ θα πρέπει να ματώσεις στο διάβασμα και αποδεδειγμένα να σου κόβει .Αυτό στο λέω για να πάρεις λίγο μυρωδιά με ποιον μιλάς . Με τις αναλύσεις σου στο ποκερ τραβάς το ενδιαφέρον των ανθρώπων και με τα σχόλια σου τους διώχνεις . Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ λυπάμαι και προσωπικά και για λογαριασμό σου.

Με Τιμή

Καλλιάφας Ηλίας

p.s Γιατί και μαλακίες να γράφω , δεν κρύφτηκα ποτέ έχω το θάρρος της γνώμης μου και τις γράφω επώνυμα

Και όπως έχω γραψει και σε ένα άλλο ποστ οι μεγάλοι πρέπει να ξεχωρίζουν και για το ήθος εκτός από τις ικανότητες

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Antonis έγραψε:
looser έγραψε:

Στις απορίες σου την πρώτη δεν την καταλαβαίνω πολύ καλά, την δεύτερη την θεωρώ αστεία.[/quote:scti9usn]

Λοιπόν κύριε Όσον αφορά για τις αλλαγές θέσεων στο προηγούμενο τουρνουά Όταν μιλούσα για ψεύτες και κλέφτες πιστεύεις εννοούσα εσένα ?

Ναι σε θυμήθηκα Όσο για τον φίλο σου τον περιποιήθηκα την επόμενη μέρα στο μικρό τουρνουά όπου ήρθε στο τραπέζι ως chip leader και δεν έκανε ποντάρισμα κάτω από 5ΒΒ σε ένα τον είδα με 67 φλοπ 10 57 φυσικά μεγάλο βετ από τον φίλο σου και φυσικά all-in από εμένα μιας και αυτόν εννοούσα σαν ψεύτη .Και με είδε με J8 κυνηγώντας κέντα σφήνα και με το εξής σχόλιο (έλα ένα suck out!!).Του έκλεψα ένα ακόμα μεγάλο ποτ και σε 10 το πολύ χέρια ήταν εκτός τουρνουα μιας και τον πήρε χαμπάρι το τραπέζι και τον έβλεπαν σαν ξερολούκουμο και εγώ που στο κάτω κάτω της γραφής πιστεύω πως είμαι ο μοναδικός στο φορουμ που έχει δηλώσει πως τώρα μαθαίνει , μπήκα itm στο δεύτερο τουρνουά που συμμετείχα(το πρώτο ήταν το main event). Τώρα εγω θα σου πω πως έχεις δίκιο και από τις 5 αλλαγές τραπεζιού στην μία ήμουν τυχερός μιας και με έδιωξαν μακριά από εσένα που θα μου τα έπαιρνες σίγουρα . Θεωρώ όμως πως όλα αυτά που έγραψες είναι άκρως προσβλητικά απέναντι μου και δείχνουν και μία παθολογική εγωπάθεια από την πλευρά σου . Εάν σε ενδιαφέρει να υπάρχει ένα φορουμ που θα γράφονται απόψεις θέλω να σου πω πως αυτό το ποστ εάν δεν απαντήσεις ικανοποιητικά (για μένα)θα είναι το τελευταίο ποστ για εμένα . Δεν είναι δυνατόν να με μειώνουν τόσο και εγώ να γράφω ...γιατί ? για να δείνω λαβές να με μειώνουν ? Και δίκιο να έχεις , πως συμπεριφέρεσαι έτσι στους πελάτες σου? Κρίμα γιατί όπως θα δεις και σε ένα video ήθελα να σε γνωρίσω κιόλας ... Για πήγαινε εκεί στην Πάτρα στον όμιλο bridge και ρώτα τον Καλλιάφα τον ξέρουν? Θα μου πεις γιατί στο λέω αυτό γιατί το bridge είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει τύχη ΜΗΔΕΝ και για να το μάθεις και να φτάσεις να γίνεις μετρ από επαρχία όπως έγινα εγώ θα πρέπει να ματώσεις στο διάβασμα και αποδεδειγμένα να σου κόβει .Αυτό στο λέω για να πάρεις λίγο μυρωδιά με ποιον μιλάς . Με τις αναλύσεις σου στο ποκερ τραβάς το ενδιαφέρον των ανθρώπων και με τα σχόλια σου τους διώχνεις . Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ λυπάμαι και προσωπικά και για λογαριασμό σου.

Με Τιμή

Καλλιάφας Ηλίας

p.s Γιατί και μαλακίες να γράφω , δεν κρύφτηκα ποτέ έχω το θάρρος της γνώμης μου και τις γράφω επώνυμα

Και όπως έχω γραψει και σε ένα άλλο ποστ οι μεγάλοι πρέπει να ξεχωρίζουν και για το ήθος εκτός από τις ικανότητες

+1000000000

Δημοσίευση

looser geia xara..eimai to paidi pou paiksame ti pasa sta skopia ela ena sackout.. :laugh: :laugh: oson anafora ti sigkerimeni pasa ontos ekana ilithio call apenanti sou s ekeini ti pasa pou xes to 6-7 an kai eixa εξ apotelesmatos ena 40 tois ekato peripou alla ki esi den to paikses kala to xeri..den exeis call preflop me tetoia staka..(oxi oti kano sigkriseis,,apla gia analisi tis pasas mias kai tin aneferes)kai gia tin istoria ta preflop raise mou itane 2.5 bb baria baria(oxi kai 5 re aderfe,,eipame :cheer: kai apokleistika sto akribos epomeno xeri AK vs JJ small me big blind kai staka sta 19- 20 big blind..stadar ipothesi sti deyteri pasa na mpoune ta lefta..oson anafora tin kontra sou me ton antoni breite ta,,postara mono epeidi aneferes to atomo mou kai den ta pes ta pragmata opos ontos eginan..

ps:den thimamai to skiniko pou girnaei kai mou leei o antonis ayti tin ataka kai go gelao alla logiko mou fenetai na gelasa..kai gia mena to idio na lege o opoiosdipote xioumoristika pali tha gelaga..cu at the tables man..