billbak Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μία μέρα απομένει για την εκκίνηση του Greek Series of Poker 4 **ειναι ευκολο να ανεβασεις την λιστα με τις προεγγραφες? day 1day 2thanks Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2009 Ισως τις ανεβάσουμε με το που λήξουν σε καμια ώρα. Εσείς είστε κανονικά εγγεγραμένος για Σάββατο όπως μου είπατε και διανυκτέρευση Σάββατο στο Αpοllonia μιας και κερδίσατε προκριματικό τουρνουά.Σε γενικές γραμμες έχω 124 άτομα στις λίστες που μου ανακοίνωσαν ότι θα έρθουν ως αυτή την στιγμή αλλά παντα υπάρχει ένα κύμα την τελευταία στιγμή που σκάει μύτη απροειδοποίητα και παντα υπάρχουν άτομα που δεν εμφανίζονται χωρίς να ενημερώσουν. Άρα δυστυχώς δεν μπορώ να πω με σιγουριά νούμερα τελικά που θα υπάρξουν.Για Σάββατο ο αριθμός 81 έχει ξεπεραστεί και υπάρχει Waiting List κλασσικα και Παρασκευή είναι 43 ως τώρα αν θέλετε αριθμούς και καμια 10αρια άτομα που δεν είναι ακόμα σίγουροι. Παράθεση
billbak Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Ευχαριστω για την αμμεση ενημερωση Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Ax αυτη η εξεταστικη..Ακυρο το 3ημερο..Cu in the next.. Παράθεση
Recommended Posts