stakaman Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Η πρώτη αποτελεί την αιτία (κατά την γνώμη μου )που πολλοί καλοί παίκτες έχοντας κερδίσει ένα σεβαστό ποσό επάθλων εμφανίζουν αρνητικό ROI η ελάχιστα θετικό. Συμβολικά η "ικανότητα" του multitabling έχει αναχθεί σε συνώνυμο της ποκερικής ικανότητας και εντέλει της εξυπνάδας του παίκτη,στερώντας από τους περισσότερους πιθανά κέρδη καθώς περιορίζει το παιχνίδι σε τυποποιημένους χειρισμούς που όσο καλοί και άν είναι μπορούν να αποφέρουν ένα μικρό θετικό πρόσιμο (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).Η τακτική βέβαια αυτή είναι εξαιρετικά αποδοτική για τα poker rooms γιαυτό άλλωστε και προβάλεται.Η δεύτερη (για την κατάχρηση μιλάω) αποτελεί και αυτή "σήμα κατατεθέν" του υποτιθέμενου καλού παίκτη.Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν αυτά για να κερδίζουμε μερικοί από τους υπόλοιπους έχοντας σχετικό πλεονέκτημα... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 me exei provlimatisei poli to teleutaio kairo kai malista exo kanei analitikes sizitiseis gia to poios einai o veltistos arithmos trapezion pou prepei na paizei o kathe anthropos.stin ousia einai mia eksisosi diaforetiki gia to kathe anrthopo tou stil max profit {tables,buy ins} .kathe enas prepei na valei tis metavlites tou analoga me to pektiko tou epipedo kai tin ikanotita sto multitabling.ta lathos pou entopise o ilios se sxetiki kouventa einai: ora 12 elladas.esto dio tours vriskontai itm se 100 freezout tour diladi i aksia tou kagthe tour einai sxedon 400$.sinolika exeis 4 tours na pezoun.to programma pou eixes vgalei gia ti sigkekrimeni mera elege oti tha grafteis se tours os tis mia.stis 12 loipon ksekinane dio 50aria freezout pou ipologizeis as poume roi.ara aksizei na epivarintheis me alla dio tables me anamenomeno kerdos 80$ eno idi exeis sta xeria sou ena "blue chip" aksias 800$???tha apodoseis to idio me alla dio tables stin othoni???kai i sigkekrimeni mathimatiki erotisi.poso arnitika (kapoioi anoigoun sng gia parea mazi me ena mtt gia na peksoun pio tight px alla emena oi provlimatismoi mou einai se kathara eppagelmatiko epipedo)tha epireastei to roi sou me alla dio tours .tha einai to kerdos pano apo 80 dollaria i oxi? opoios mporei na apantisei se ayta ta erotimata mporei na ena sosto programma na vrei ena programma pou tha tou prosferei veltisto kerdosto arxiko post einai poli kalo tha ksanapantiso poli argotera Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Εαν ήμουν 20χρονος νομίζω οτι δεν θαχα πρόβλημα να παίξω και 20 τραπέζια.Τώρα μπορώ μέχρι 6 και απο εκεί και πάνω αρχίζω κ ζαλίζομαι Ξέροντας οτι ένας καλός πάικτης μπαίνει Μ.Ο σε κάθε 7 τουρνουά 1 itm τότε είναι μάλλον και ο β΄λτιστος αριθμός την ημέρα. Κατα λοιπά νομίζω οτι συμφωνώ με Χρήστο. (κατι τρέχει σήμερα, εγω συμφωνώ με τον Χρήστο και αυτός μαζί μου) Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Ο μεγαλυτερος θετικος παραγοντας ειναι η ομοιομορφια των τραπεζιων, ο αριθμος των παικτων καθως και εαν και το ποσο συντομα θα φτασουν σε shorthanded φαση (πχ τα double or nothing παιζονται παντα με 6 ατομα τουλαχιστον οποτε μπορεις να παιξεις πολλα απο αυτα)Οι μεγαλυτερες ζημιες προερχονται απο την απο την ανομοιομορφια καθως και το ασυμφωνο της ωρας. Πχ ειναι εγλημα ενω πας πολυ καλα στο 320 $ του Σαββατου στη stars να γραφτεις στο freerol των 100 fpp για silverstar, καθως και στο 50ρι των 12.00.Η μακροπροθεσμη ROI εκει μπορει να πεσει παρα πολυ καθως επηρεαζεται ακμη της (ειδικα αν εισαι ft) Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Να σημειωθει οτι στα cash οπου η αναμονη δεν προσφερει κανενα απολυτως πλεονεκτημα, η ROI μπορει να μειωθει με τη μειωση των τραπεζιων (με απλα λογια επειδη παιζω σ ενα table με 5 ατομα και κανουν μια ωρα να σκεφτουν, γίνομαι πιο loose επειδη βαριεμαι να περιμενω τους ασσους). Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2009 Για sit and go Αυτο που κοιταω οταν κανω multitabling ειναι να παιζω παρομοια games στο ιδιο timing περιπου..Δηλαδη θα ανοιξω 20 double or nothing και θα τα παιξω μεχρι τελους οποτε τα blinds levels θα ειναι σε ολα τα ιδια με την μεγιστη αποκλιση 1 level sta 20 tours.Δεν ανοιγω καινουργιο μολις χασω ενα..Ετσι ειμαι σε ολα στην ιδια φαση του τουρνΟυα και οι κινησεις μου ειναι ιδιες σε ολα τα τραπεζια..Ειναι πιο ευκολο να κερδισω 12/20 παρα 4/5...Ενω τα στατιστικα λενε 12/20=60% ενω 4/5=80% κερδιζω περισσοτερο στην πρωτη περιπτωση..Για σκεφτειτε το λιγο..Για cash game 6-9 τραπεζια full stack του ιδιου stake η 20+ shortstack βολευουν αναλογα με το στυλ παιχνιδιου..Ειναι πολυ δυσκολο να παιξω πολλα τραπεζια lag alla tag ειναι πολυ ευκολο και πιστευω επιβαλλεται αν καποιος ειναι tag να παιζει πολλα τραπεζια.Για big tourneys αρμοδιοι να μιλησουν ειναι o crf o ilios o gkap και αλλοι του συναφιου τους οι οποιοι τα εχουν λιωσει και μου σπανε τα νευρα οποτε τους κανω railing και βλεπω να ανεβαινουν τις θεσεις και τα $ να πεφτουν βροχη.. :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts