giorgio Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Johnny δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο γιαυτό και πιστεύω ότι αυτός που το κάνει είναι πολύ καλός παίκτης. Πάντως, όταν σε 2000 45άρια σε Stars και FTP έχω 28% ROI και 49% ROI (αυτό θα πέσει λόγω δείγματος) 6-9 tabling με τα ALLIN που έχω πάρει να είναι λίγο λιγότερα από αυτά που μου αναλογούσαν είναι στατιστικά σχεδόν απίθανο να έχω ROI κάτω από 20%. Μάλλον πολύ καλύτερα από το να έπαιζα 10-20 rebuy και με πολύ μικρότερη διακύμανση.crf εσύ μπορεί να διαφωνείς μαζί μου εγώ όμως όχι. Απλά, η δική μου προσέγγιση ήταν στατική ενώ η δική σου δυναμική. Αυτό που λες εσύ τελικά, είναι αυτό που λέω εγώ προσθέτοντας τον παράγοντα χρόνο. Αν δεν κάνει κάποιος αυτό που λες εσύ δεν πρόκειται να έχει αυτό που λέω εγώ για πολύ καιρό. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο Χρήστο να προβλέψεις προς τα που θα κινηθεί η αγορά του πόκερ. Σου θυμίζω ότι, κανείς δεν περίμενε αυτή την τροπή στα high stakes. Όσον αφορά τα 45άρια έχουν δυσκολέψει πολύ λίγο τον τελευταίο χρόνο, τον οποίο πιστεύω ότι τα ΜΤΤ έχουν δυσκολέψει πολύ περισσότερο, και το ενδιαφέρον δεν έχει πέσει καθόλου. Ίσα ίσα πριν από λίγους μήνες ξεκίνησαν τα $75/45man no turbo στο Tilt που γίνεται χαμός και πρόσφατα τα $52/90man double stack turbo. Στα συνιστώ και τα δυο ανεπιφύλακτα, είναι παράδεισος. Στο κάτω κάτω τουρνουά είναι κι αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά. Το γεγονός ότι έχουν μικρό field μειώνει το ROI (το οποίο πάντως είναι ικανοποιητικό και όχι 10% και 20%) και μειώνουν σημαντικά την διακύμανση που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε. Πολλοί παικταράδες θα καταστραφούν επειδή δεν έχουν φανταστεί καν τι bankroll χρειάζεται για να παίζεις σε field με 1000 άτομα.Παρεπιπτόνως, χάρηκα ειλικρινά πάρα πολύ για τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες σου Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Καλός ο επαγγελματικός προσανατολισμός σε σχέση μετα τουρνουά. Αλλα το θέμα παραμένει.Πως θα βρούμε τον καλύτερο παίκτη? Ο Α παίκτης παίζει turbo sitngo ή μόνο ΜΤΤ και έχει καταπληκτικά αποτελέσματα με καλό ROI(το οποίο στα ΜΤΤ είναι σχετικό) πολύ πάνω απο τον Μ.Ο.Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι ειναι ο καλύτερος σε αυτό είδος? Σίγουρα. Μπορεί να ισχυριστεί κάποιος οτι αυτός είναι κ ο καλύτερος παίκτης πόκερ? Σαφέστατα όχι.Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι ο Α παίκτης δεν ξέρει καν πόκερ και οτι αυτό που παίζει δεν είναι πόκερ αφου δεν έχει παίξει ποτέ και δεν ξέρει να πάιζει, flop turn k river? Σαφέστατα!Για να λέμε κ καμμιά αλήθεια για να μην παραμυθιαζόμαστε ουτε μεταξύ μας, αλλα ούτε να παραμυθιάζουμε κ τους άλλους. Οσοι διαφωνούν με αυτά (σίγουρα όλοι οι ΜΤΤ players) τους βρήκα το νέο είδωλο poutsokefalos (ελπίζω να είναι Έλληνας) νικητή του χθεσινού sunday brawl.http://www.officialpokerrankings.com/fu ... 5.html?t=2Συγχαρητήρια. Παράθεση
Recommended Posts