sir Achil Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 PokerStars Game #32209103731: Tournament #188959554, $10+$1 USD Hold'em No Limit - Level XXIV (1500/3000) - 2009/08/29 18:18:54 ETTable '188959554 181' 9-max Seat #1 is the buttonSeat 1: lupoIII (47498 in chips) Seat 2: psyxodj (92459 in chips) Seat 3: oldfandango (77652 in chips) Seat 4: Simbad 777 (167534 in chips) Seat 5: sir Achil (37291 in chips) Seat 6: spaulding656 (28937 in chips) is sitting outSeat 7: ilbowinu (151539 in chips) Seat 8: skipcun (65609 in chips) Seat 9: Dr.Tarrash (69042 in chips) lupoIII: posts the ante 375psyxodj: posts the ante 375oldfandango: posts the ante 375Simbad 777: posts the ante 375sir Achil: posts the ante 375spaulding656: posts the ante 375ilbowinu: posts the ante 375skipcun: posts the ante 375Dr.Tarrash: posts the ante 375psyxodj: posts small blind 1500oldfandango: posts big blind 3000*** HOLE CARDS ***Dealt to sir Achil [Qc Qd]Simbad 777: folds sir Achil: raises 9000 to 12000spaulding656: folds ilbowinu: calls 12000skipcun: folds Dr.Tarrash: folds lupoIII: folds psyxodj: folds oldfandango: folds *** FLOP *** [7s Kd Ts]sir Achil: bets 3000ilbowinu: raises 136164 to 139164 and is all-insir Achil: calls 21916 and is all-inUncalled bet (114248) returned to ilbowinu*** TURN *** [7s Kd Ts] [9d]*** RIVER *** [7s Kd Ts 9d] [8h]*** SHOW DOWN ***sir Achil: shows [Qc Qd] (a pair of Queens)ilbowinu: shows [6d 6h] (a straight, Six to Ten)ilbowinu collected 81707 from pot*** SUMMARY ***Total pot 81707 | Rake 0 Board [7s Kd Ts 9d 8h]Seat 1: lupoIII (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 2: psyxodj (small blind) folded before FlopSeat 3: oldfandango (big blind) folded before FlopSeat 4: Simbad 777 folded before Flop (didn't bet)Seat 5: sir Achil showed [Qc Qd] and lost with a pair of QueensSeat 6: spaulding656 folded before Flop (didn't bet)Seat 7: ilbowinu showed [6d 6h] and won (81707) with a straight, Six to TenSeat 8: skipcun folded before Flop (didn't bet)Seat 9: Dr.Tarrash folded before Flop (didn't bet) o συγκεκριμενος παιχτης εμπαινε σε καθε χερι και ειχε μοιρασει αμετρητα bad beat με αποτελεσμα να ειναι cheap leader του τουρνουαΕτσι ημουν σιγουρος πως ακομη και στο flop κερδιζααλλα......Τι να κανω που καθε φορα πεφτω σε superdonkplayers! Παράθεση
sulkk Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 οτι εκανες και τωρα.. τι μια θα χασεις, τις 10 θα νικισεις Παράθεση
HULK Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Για την ακριβεια τις 2 θα χασεις και τις 8 θα νικησεις...(στις 10)Αρα να χαιρεσαι ...!!!! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς όλο το range του αντιπάλου και σε όλες τις περιπτώσεις που σε πουσάρει σε αυτό το flop, το χέρι σου έχει περίπου 35%. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτικάθε φορά που κάνεις call χάνεις 6,5 στις 10 ενω αρκετές φορές θα έχεις μόνο 9% δηλαδή θα χάνεις 9 στις 10.Οπότε διαφωνώ και με τις παραπάνω παρηγορήτρες.Σταμάτα να πηγαίνεις στο flop αφου το παιχνίδι σου post flop μπορεί εύκολα να χαρακτηρίστει ως επιεικώς απαράδεκτο. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς όλο το range του αντιπάλου και σε όλες τις περιπτώσεις που σε πουσάρει σε αυτό το flop, το χέρι σου έχει περίπου 35%. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτικάθε φορά που κάνεις call χάνεις 6,5 στις 10 ενω αρκετές φορές θα έχεις μόνο 9% δηλαδή θα χάνεις 9 στις 10.Οπότε διαφωνώ και με τις παραπάνω παρηγορήτρες.Σταμάτα να πηγαίνεις στο flop αφου το παιχνίδι σου post flop μπορεί εύκολα να χαρακτηρίστει ως επιεικώς απαράδεκτο.+1Το bet στο flop δεν μου αρεσει..Αν θελεις να παιξεις τις νταμες σου εως το τελος και εχεις προαποφασισει οτι θα παρεις το ρισκο να μην εχει Κ / σετ ο αντιπαλος τοτε all in στο φλοπ η check-raise all in.. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Preflop allin και γλιτώνεις την ταλαιπωρία ...Δε χρειάζετε να μπλέκεις σε περιπέτεις παίζοντας postflop τις QQ σε 10$ donkament με τόσα big blinds ή M...Eάν θες να παίξεις postflop όχι τόσο μεγάλο raise preflop... Παράθεση
HULK Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς όλο το range του αντιπάλου και σε όλες τις περιπτώσεις που σε πουσάρει σε αυτό το flop, το χέρι σου έχει περίπου 35%. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτικάθε φορά που κάνεις call χάνεις 6,5 στις 10 ενω αρκετές φορές θα έχεις μόνο 9% δηλαδή θα χάνεις 9 στις 10.Οπότε διαφωνώ και με τις παραπάνω παρηγορήτρες.Σταμάτα να πηγαίνεις στο flop αφου το παιχνίδι σου post flop μπορεί εύκολα να χαρακτηρίστει ως επιεικώς απαράδεκτο.Ειναι προφανες πως μιλαω για τη παρτιδα preflop..Επισης κατανοητο οτι ειναι λαθος το παιξιμο post flop... ΑΛΛΑ σου λεει πως εμπαινε σε καθε χερι εκανε bad beat και donk moves.... Προφανως θα ενιωθα πολυ καλα με τις νταμες μου σε αυτο το σημειο καθως ο παιχτης οπως εχει σκιαγραφηθει θα πουσαρε με 10ρι με flush k straight draw η ακομη και με φυλλα σαν αυτο που σηκωσε τελικα.... Αρα η κινηση μας συμφωνα με τα tell μας και απεναντι στο συγκεκριμενο παιχτη ειναι +ev...Aν και παντα υπαρχει η περιπτωση να του εκατσε ενα Κ και να χαναμε τζαμπα.. ενω απεναντι σ ενα τετοιο donk σιγουρα θα βρουμε καλυτερο spot για ευκολες μαρκες..Εσυ antoni να εισαι ετσι σκληρος (οχι παρηγορητρα) αλλα να εισαι και με τον εαυτο σου..κι οχι να μας λες οτι ειδε τεραστιο bet all in στο river γιατι τον εκανες να πιστεψει οτι σε νικαγε με Α high..Απλα πες οτι ηταν ιδιος με αυτον που μιλαμε και σου εκατσε...Οχι εδω να μου υπολογιζεις range λες και παιζεις με τον ivey..10$ donkament ειναι και δω... Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς όλο το range του αντιπάλου και σε όλες τις περιπτώσεις που σε πουσάρει σε αυτό το flop, το χέρι σου έχει περίπου 35%. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτικάθε φορά που κάνεις call χάνεις 6,5 στις 10 ενω αρκετές φορές θα έχεις μόνο 9% δηλαδή θα χάνεις 9 στις 10.Οπότε διαφωνώ και με τις παραπάνω παρηγορήτρες.Σταμάτα να πηγαίνεις στο flop αφου το παιχνίδι σου post flop μπορεί εύκολα να χαρακτηρίστει ως επιεικώς απαράδεκτο.Αντονη δυστυχως εχεις αδικοΟ αντιπαλος ειχε κανει call σε παρα πολλα all in με 55,44.Και δικο μου all in σιγουρα θα εκανε call :silly: :silly: Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:sir Achil: calls 21916 and is all-in)ilbowinu collected 81707 from pot antoni me 35 % foldareis edo???kopse to poker kalitera i stamata epitelous na dineis toso xalia simvoules.ipotithete oti iparxoun kapoioi pou theloun na mathoun .einai kourastiko ta kataferes kai me tiltares .einai i teleutaia fora pantos pou sou apantao...to play preflop einai mia xara se ayta ta stakes.....se megalitero tournoua all in preflop Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Προφανώς εγω δεν είπα οτι κάνουμε fold. Το να μην καταλαβαίνει ο sir Achil το βρίσκω λογικό το μην καταλαβανείς εσύ τι λεω είναι αδιανόητο. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:Αντονη δυστυχως εχεις αδικοΟ αντιπαλος ειχε κανει call σε παρα πολλα all in με 55,44.Και δικο μου all in σιγουρα θα εκανε call :silly: :silly:sir Achil εγω κάνω σχόλιο για το γενικότερο παιχνίδι σου.Δηλ. εχεις δείξει οτι δεν μπορεί να παίξεις καλά sto flop αγνοείς πιθανότητες κ.λ.π. οπότε καλύτερα να μην πηγαίνεις εκεί. Δεν είναι κακό αυτό, απλα δες ως αδυναμία σου τουλάχιστον μέχρι να μάθεις να παίζεις κ εκεί.Υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν παίξει ποτε πραγματικό πόκερ (δηλ. cash) δεν ξέρουν να παίζουν δηλ. πόκερ παίζουν preflop νταξ τους κάθονται κ καμμιά φορά τα 50-50 και το παίζουν δάσκαλοι αλλα δεν δίνουν και καμμιά συμβουλή να μάθουμε και εμείς αντί να το κόψουμε. Κατάλαβες? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 crf88 έγραψε:sir Achil έγραψε:sir Achil: calls 21916 and is all-in)ilbowinu collected 81707 from pot antoni me 35 % foldareis edo???kopse to poker kalitera i stamata epitelous na dineis toso xalia simvoules.ipotithete oti iparxoun kapoioi pou theloun na mathoun .einai kourastiko ta kataferes kai me tiltares .einai i teleutaia fora pantos pou sou apantao...to play preflop einai mia xara se ayta ta stakes.....se megalitero tournoua all in preflop[/quote:3foafr2a]xristo oxi ypotithetai,theloun na mathoun k to ksereis auto apo mena.alla opws sto eixa ksanapei apo ta ellinika forum den prokeitai na mathei kaneis poker oso oi sovaroi posters den asxolountai sobvara me ta posts twn arxariwn. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 sir Achil εγω κάνω σχόλιο για το γενικότερο παιχνίδι σου.Δηλ. εχεις δείξει οτι δεν μπορεί να παίξεις καλά sto flop αγνοείς πιθανότητες κ.λ.π. οπότε καλύτερα να μην πηγαίνεις εκεί. Δεν είναι κακό αυτό, απλα δες ως αδυναμία σου τουλάχιστον μέχρι να μάθεις να παίζεις κ εκεί.Kαταλαβαινω την προθεση σου αλλα δεν γινεται με ενα χερι που ποσταρα να καταλαβεις τον τροπο παιχνιδιου μου! Οσο για αυτο το hand με τα read που ειχα πιστευω πως εκανα την καλυτερη επιλογηΑλλα jokerstars... :silly: :silly: :silly: :silly: Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2009 2!! και μοιάζουν τοοοσο πολύ. Τα ποσοστά γιαυτό στα έβαλα για να σου δείξω οτι δεν χρειάζεσαι κ ιδιαίτερα reads για να κάνεις το call, αλλα πρέπει να το κάνεις, k την αποψη μου στην είπα και μακάρι να κάνω λάθος οπότε κ μην την λάβεις υπόψιν. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 arourel έγραψε:Preflop allin και γλιτώνεις την ταλαιπωρία ...Δε χρειάζετε να μπλέκεις σε περιπέτεις παίζοντας postflop τις QQ σε 10$ donkament με τόσα big blinds ή M...Eάν θες να παίξεις postflop όχι τόσο μεγάλο raise preflop...απλα τα πραγματα.ps1.αν ειχες κερδισει την παρτιδα θα ειχε το ιδιο ενδιαφερον ?ps2.με αυτο το avatar δε πας μπροστα.(αν και με ψηνει να βαλω και εγω Ντουντου με πειρατικο καπελακι) Παράθεση
otinanai Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 gsbets έγραψε:ps2.με αυτο το avatar δε πας μπροστα.Mallon den exeis akoysei kanenan na leei oti "sto spiti tou kremasmenou de milane gia skoini" e?Ps.lol sorry alla den borousa na sygrath8w... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 otinanai έγραψε:gsbets έγραψε:ps2.με αυτο το avatar δε πας μπροστα.Mallon den exeis akoysei kanenan na leei oti "sto spiti tou kremasmenou de milane gia skoini" e?Ps.lol sorry alla den borousa na sygrath8w...[/quote:1n1p4nxl]τιμη μου που μπαινεις στο forum μονο για να μου απαντας.ps.αν και δε καταλαβα ακριβως σε τι αναφερεσαι. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:2!! και μοιάζουν τοοοσο πολύ. Τα ποσοστά γιαυτό στα έβαλα για να σου δείξω οτι δεν χρειάζεσαι κ ιδιαίτερα reads για να κάνεις το call, αλλα πρέπει να το κάνεις, k την αποψη μου στην είπα και μακάρι να κάνω λάθος οπότε κ μην την λάβεις υπόψιν.Βραβειο κωλοτουμπας 2009 με την αξια σου !!!!!!Υ.Γ. συνεχισε εχεις ακομα τους αλλους μισους να προσβαλεις και να τσακωθεις ... go go go !! Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 na theimase thn arxi oti an exeis skopo na kaneis raise panw apo to 20% tou stack sou kalitera na mpeis all-in...polu kako to paixnidi sou sto flop,ta paidia ta eipan... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 HULK δεν με πολυ ενδιαφέρει να είμαι αρεστός. Ο φίλος μας πόσταρε κάτι και οι μοναδικοί που του έδωσαν κάποια συμβουλή(εαν θέλει την κρατάει εαν θέλει την πετάει) ήμουν εγω ο arourel κ ο cassanoroma. Οι υπόλοιποι παίξατε τον ρόλο της παρηγορήτρας. Το ποια απάντηση θα εκτιμήσει εχει να κάνει με το μυαλό του καθενός και για ποιον λόγο ποστάρει. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 HULK έγραψε:Antonis έγραψε:2!! και μοιάζουν τοοοσο πολύ. Τα ποσοστά γιαυτό στα έβαλα για να σου δείξω οτι δεν χρειάζεσαι κ ιδιαίτερα reads για να κάνεις το call, αλλα πρέπει να το κάνεις, k την αποψη μου στην είπα και μακάρι να κάνω λάθος οπότε κ μην την λάβεις υπόψιν.Βραβειο κωλοτουμπας 2009 με την αξια σου !!!!!!Υ.Γ. συνεχισε εχεις ακομα τους αλλους μισους να προσβαλεις και να τσακωθεις ... go go go !![/quote:251d40s3] asteia pragmata..... Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 cassanoroma έγραψε:na theimase thn arxi oti an exeis skopo na kaneis raise panw apo to 20% tou stack sou kalitera na mpeis all-in...polu kako to paixnidi sou sto flop,ta paidia ta eipan...Oσο περιεργο και να φαινετε ΞΑΝΑλεω πως θα με εκανε call και preflop se ρεστα.Μιλαμε ο τυπος ηταν superdonkΗταν cheapleader και καταφερε να αποκλειστει με call se ρεστα κρατωντας A3!!!! :woohoo: Παράθεση
Recommended Posts