Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

dionisis έγραψε:

Τα χειροτερα τουρνουα ever in poker δν θα στα συνιστουσα βαρετα χωρις να να μπορεις να βελτιωθεις γενικα στο παιχνιδι

+1...Απλά είναι ένας από τους τρόπους να βγάζεις σίγουρα λεφτά στα χαμηλά buyins..

Δημοσίευση

Προσωπικά κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω λόγο ότι σε απλά sit n go των 9 ατόμων βγαίνω συχνά 1-2 θέσεις πρίν τα χρήματα οπότε καταλαβαίνετε.

Πέρα από αυτό που λέτε ότι δεν βελτιώνεσαι σαν παίκτης...σκεφτείτε το εξής:Βγάζεις χρήματα από τα double or nothing και έπειτα τα επενδύεις οπουδήποτε αλλού ώστε να βελτιωθείς στο παιχνίδι.

Κατά αυτή τη λογική δεν νομίζετε πως είναι μια καλή αρχή για αρχάριους παίκτες?

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Προσωπικά κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω λόγο ότι σε απλά sit n go των 9 ατόμων βγαίνω συχνά 1-2 θέσεις πρίν τα χρήματα οπότε καταλαβαίνετε.

Πέρα από αυτό που λέτε ότι δεν βελτιώνεσαι σαν παίκτης...σκεφτείτε το εξής:Βγάζεις χρήματα από τα double or nothing και έπειτα τα επενδύεις οπουδήποτε αλλού ώστε να βελτιωθείς στο παιχνίδι.

Κατά αυτή τη λογική δεν νομίζετε πως είναι μια καλή αρχή για αρχάριους παίκτες?

+1

Μπορει να μην βελτιωνεις το παιχνιδι σου οπως λετε κλπ..Αλλα ειναι ενας πολυ πολυ ευκολος τροπος χωρις ρισκο για ++ bankroll

Δημοσίευση

dionisis έγραψε:

Ta apla SNG ine to idio gia build to bankroll

sa na thes na mathenis se ena arxario skaki kai na tou mathenis anigma , ne men kalo gia arxarious na krdizi pou ke pou alla miden antilipsi apo to game

Για αυτόν που ξεκινάει να παίζει είναι μια χαρά.Άλλωστε το είπα πιο πάνω.Κερδίζεις απο αυτά και <<επενδύεις>> στα αλλα απο τα κέρδη σου.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Να παραθεσω και εγω την αποψη μου για τα Double or nothing ειδικα της Pokerstars.

Μεσα σε 45' το να διπλασιασεις το κεφαλαιο σου ειτε ειναι 5$ ειτε 20$ ειναι ...."ξεκουραστα λεφτα"

Δυστηχως ειναι το μοναδικο ειδος που δεν ισχυει πως το ποκερ ειναι παιχνιδι ικανοτητων

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ

Απλα περιμενεις να σου ερθει ΑΑ,ΚΚ,QQ Στα late stages για να πας all in.

Ποτε δεν ανοιγει το flop.

Ισως μια τακτικη κερδους ειναι 4 ταυτοχρονα τραπεζια

και ακομα με 2 αποτυχιες δεν χανεις, και περιμενεις στην διαρκεια να εχεις κερδοφορια.

Προσωπικα εχω καταφερει απο το πρωι εως το μεσημερι τα 2$ να τα κανω 30$ και μετα εξαιτιας χαλαρου παιχνιδιου να ξαναβρεθω στα ...3 κυριολεκτικα και μεταφορικα.

Δημοσίευση

Tα πραγματα ειναι απλα.

Pokerstars:

Double or nothing 5+0.20$

Aν στα 10 κερδιζουμε 6 εχουμε 6χ10-10χ5.20=60-52=8$ κερδος / 10 τουρ

Οποτε 50 τουρνουα την μερα = 40$ κερδος χ 30 μερες =1200$ μηνα

Αντιστοιχα στα DONS με διπλασιο buy 10+40$ in το κερδος ειναι 1200χ2=2400 τον μηνα

Αυτο μπορει να γινει εως και τα DONS με buy in 100+4 που σημαινει 24000$/μηνα.

Με 15-16 τραπεζια ανα session τα 50 τουρ την ημερα ειναι 3χ45 λεπτα = 2ωρες και ενα τεταρτο.

Δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος αν δεν εχει σκοπο να κανει massive multitabling στα double or nothing.

Δεν παιζεις ποκερ εκει.Συγκεκριμενη στρατηγικη συγκεκριμενο range για push or fold situation.

Προσοπικη μου αποψη αν καποιος μπορει να κανει massive multitabling αξιζει να ασχοληθει καθαρα για bankroll+++

Δημοσίευση

gnwrizei kaneis kanena site i genikotera kapoia pigi pliroforiwn gia ektenesteres stratigikes gia ta doubleornothings? foustouki epeidi apoti antilamvanomai kaneis multitable pisteueis oti aksizoun perissotero ta dons i ta klassika sng twn 9 atomwn? kai milaw gia micro ante kai low stakes paihnidi pou oso na nai to epipedo einai poly hamilo.... oson afora to table selection paizei simantiko rolo? diladi an vlepw kapoion multitabler kalytera na perimenw na mpw se alla(eidika sta sng pou plirwnontai 3)

sorry gia ta greeklish....

Δημοσίευση

προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου το table selection οταν κανω multitabling DONS.Δεν ξερω με ποιον παιζω,τι ειδους παιχτης ειναι ουτε καλα τι γινεται στο τραπεζι δεν προλαβαινω να δω.Δεν μπορω να γνωριζω κατι απο αυτα με 24 τραπεζια ανοιγμενα..Εως 6 τραπεζια μπορεις να ψιλοπαιξεις ποκερ αλλα με περισσοτερα ακουλουθεις μια στρατιγικη..

Οσο για αυτο που ρωτησες πιστευω οτι απλα τα Dons ειναι πιο ξεκουραστα απο τα 9αρια οπως και πιο ευκολα επισης.

Δημοσίευση

Θα διαφωνησω με αρκετους λεγοντας οτι τα DONS ειναι η καλυτερη εξασκηση για το ποκερ, καθως εκει μαθαινεις τι εστι επιβιωση, ICM, αληθινη αξια χεριων κλπ.

Ειναι πιο ξεκουραστα και μπορεις να παιξεις περισσοτερα απο οτι τα απλα SNG αφου δεν φτανεις ποτε σε καταστασεις 5,4,3,2 ατομων.

Το ROI ειναι μικροτερο αφου δε μπλεκεσαι σε ποτ με chips μεγαλης αξιας (απο οπου και προερχεται η μεγαλυτερη ROI των απλων SNG και η τερατωδως μεγαλυτερη των MTT)

Ιδανικα για Multitabling. Προσωπικα εχω παιξει μεχρι 30 tables με κερδοφορια (20 $). Βεβαια ενα session την ημερα και πολυ ειναι, αντε 2 αν εισαι ανεργος η ειναι Κυριακη.

Το 6/10 ειναι ανυπαρκτο για τα DONS. Ενα καλο αναμενομενο ROI για εναν κερδοφορο παικτη ειναι 54-55 %=109-104=5 $ ανα 100 $ επενδυσης

δηλαδη με 20χ20=400 σε μια ημερα επιδιωκεις κερδος 20 $= 7000 ανα ετος.

Μικρο αλλα αν το καταφερεις στα 100ρια εισαι καλα. Επιπλεον ενα ποσο θα επιστραφει απο rake.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Tα πραγματα ειναι απλα.

Pokerstars:

Double or nothing 5+0.20$

Aν στα 10 κερδιζουμε 6 εχουμε 6χ10-10χ5.20=60-52=8$ κερδος / 10 τουρ

Οποτε 50 τουρνουα την μερα = 40$ κερδος χ 30 μερες =1200$ μηνα

Αντιστοιχα στα DONS με διπλασιο buy 10+40$ in το κερδος ειναι 1200χ2=2400 τον μηνα

Αυτο μπορει να γινει εως και τα DONS με buy in 100+4 που σημαινει 24000$/μηνα.

Ετσι όπως τα γράφεις φαίνονται πολύ απλά. :laugh:

Εγώ παίρνω το βασικό μισθό 800 ευρώ/μήνα.

800*12 = 9600/έτος <<< 24000/μήνα

Οπότε μάλλον πρέπει να αρχίσω να δω πιο επαγγελματικά τα DON :laugh:

Δημοσίευση

Έχω συμμετάσχει κι εγώ με επιτυχία (ή αποτυχία) περίπου 50%.

Αφού όμως σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις το ποσοστό επιτυχίας ενός καλού παίκτη είναι γύρω στο 55% γιατί ορισμένοι στην αρχή αυτού του thread ισχυρίζονται πως τα DONs είναι "εύκολα χρήματα"; Έχετε μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας ή απλώς τα παραλέτε;

Δημοσίευση

pantsik έγραψε:

Αφού όμως σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις το ποσοστό επιτυχίας ενός καλού παίκτη είναι γύρω στο 55% γιατί ορισμένοι στην αρχή αυτού του thread ισχυρίζονται πως τα DONs είναι "εύκολα χρήματα"; Έχετε μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας ή απλώς τα παραλέτε;

50% σε τι δειγμα??

Στα μικρα stakes ειναι πολυ >55% αν εισαι καλος παιχτης..

Απλα τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει να υπαρχουν αρκετοι regulars ακομα και στα 5αρια της σταρς οποτε εχει δυσκολεψει αρκετα..

Η χαρα μου ηταν οταν ειχαν πρωτοβγει τα dons και ειχα διαβασει κατι αρθρα τηις πρωτες μερες λειτουργιεας τους στην pokerstars.

Eκει να δεις πανηγυρι..

Το συμπερασμα ειναι οτι τα dons ειναι μια καλη λυση για bonus clear και για boost bankroll αν τα παιζει με προγραμμα και με συγκεκριμενη τακτικη.

Δημοσίευση

pantsik έγραψε:

Είναι εύκολο χρήμα αν παίζεις όπως πρέπει να παίξεις.Και ειδικά στα μικρά buy in όπου ο καθένας κάνει το μακρύ του και το κοντό του.Αν οι πιθανότητες να κερδίσεις σε γενικό πλάνο είναι 50 % τότε ο καλός παίκτης (όχι παικταράς-απλά αυτός που γνωρίζει πώς παίζονται τα συγκεκρημένα παιχνίδια) πιστεύω έχει ένα 60-65%.

Τώρα όσον αφορά το 50% επιτυχίας/αποτυχίας σου στα dons.Πόσα έχεις παίξει?

Δημοσίευση

Fosa έγραψε:

Yπάρχει πουθενά κανένα άρθρο με στρατηγική για το πώς παίζεις στα DON

s??

Δεν χρειάζεται να υπάρχει άρθρο.Super tight παίζουμε.abc poker.

Αν μαζέψεις πολύ καλό στακ κάνεις sit out και κάθεσαι και τους κοιτάς. :P