arourel Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Έχω ένα φίλο ο οποίος αυτή τη περίοδο μένει Ιταλία και λόγω της απαγόρευσης δε μπορεί να κατεβάσει το λογισμικό των δύο εταιριών...Υπάρχει κάποια λύση ώστε να μπορεί να παίζει; Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε αναφερθεί στο θέμα ότι ο νέος νόμος θα απέτρεπε τους Ιταλούς να παίζουν σε διεθνή site και θα συμμετέχουν μόνο σε εκείνα που έχουν ειδικές άδειες που θα τις παρέχει το κράτος. Επειδή προσωπικά είχα ασχοληθεί με το θέμα το Pokerstars που έχει αναπτυχθεί στη συγκεκριμμένη χώρα ειχε πάρει αυτήν την άδεια. Βέβαια οι Ιταλοί θα συμμετείχαν μόνο στα ιταλικά τουρνουά και δεν θα μπορούσαν να δουν τους υπόλοιπους χρήστες της εταιρίας. Λογικά το pokerstars πρέπει να παίζει κανονικά. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Ναι για το PokerStars σίγουρα, υπάρχει μάλιστα και ειδική Ιταλική σελίδα:www.pokerstars.itΜάλλον πρέπει να το κάνει download απο εκει ? Παράθεση
arourel Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Ευχαριστώ... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Πες του να ρωτήσει τεχνικό πως μεταβάλλει την IP του.Μου το είπε k ο nicecallsir σε μία συζήτηση μας και επειδή δεν το ήξερα, ρώτησα τεχνικό κ μου είπε πως γίνεται αλλα δεν μπήκαμε στην διαδικασία να μου εξηγήσει πως το κάνουμε ακριβώς. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 virtual ip είναι η λέξη που σε ενδιαφέρει. Google it. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Η λύση της i.p δεν είναι δεδομένη διότι και i.p από ελλάδα να έχεις (static αγορασμένη) όταν θα μπει στο δύκτιο και θα τον pingαρουν θα φένεται ότι παίζει από Ιταλία που σημαίνει ότι εκεί που παίζει κανονικά μπορεί να τον κόψουν .Η καλύτερη λύση είναι να αλλάζει συνεχώς i.p υπήρχε πρόγραμμα μία φορά και ένα καιρό με τις pstn που το έκανε αλλά τώρα με τις dsl,T3 δεν έχει καμία χρησιμότητα .Κάποιος προγρμματιστής όμως θα ασχοληθεί και με το θέμα. Παράθεση
Recommended Posts