sir Achil Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Επαιζα τις teleytes meres toyrney με buy in 11$.Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας :silly: :woohoo: :silly: Σε ποια toyrney pisteyete πως ελαχιστοποιουνται οι donkeys?? :dry: :dry: :kiss: Παράθεση
Guest Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:Επαιζα τις teleytes meres toyrney με buy in 11$.Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας :silly: :woohoo: :silly: Σε ποια toyrney pisteyete πως ελαχιστοποιουνται οι donkeys?? :dry: :dry: :kiss:Προσωπική μου γνώμη στα live και μόνο έχεις ελπίδες αν και όσο ανεβαίνουν τα buy-in είναι καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις κάθε βλάκας πόσα λεφτά έχει ! Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Ναι,αλλα π.χ. σε ενα tourney me 11$ buy in μπορει να εχει 10% donk players eno se ena me 55$ 2%. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:Επαιζα τις teleytes meres toyrney με buy in 11$.Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας Aυτό ποτέ δε το κατάλαβα και το ακούω από πολλούς... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:Σε ποια toyrney pisteyete πως ελαχιστοποιουνται οι donkeys?? το 320$ του stars είναι καλό αν απαξιείς να παίζεις με donks και θες να είσαι -ev.. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Μα ο στόχος σου είναι αντίθετος ... Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2009 Aυτό ποτέ δε το κατάλαβα και το ακούω από πολλούς...Otan βλεπεις σε 2 ρεstα να κανει ο αλλος call me j-10 kai αλλα πολλα παρομοια,τι να πεις πως ειναι καλοι παιχτες??Και δυστυχως τετοια ειδα απο πολλους :side: Παράθεση
kokantinos Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 to thema den einai pou den yparxoun???....opws pantou yparxei enas mythos pantoy yparxei k enas donk to thema einai na tous antimetwpizeis me ypomoni...egw ayto pisteyw Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 sir Achil έγραψε:Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο έχεις πολύ χαμηλό επίπεδο κατανόησης του παιχνιδιού. Προσπάθησε να βελτιώσεις το παιχνίδι σου.Είδα ότι όντως έχεις κάνει προσπάθεια κι έχεις ξεκινήσει κάποια threads στρατηγικής αλλά έχω την εντύπωση ότι ενώ κάποιοι πιο έμπειροι παίκτες σου κάνουν τη χάρη ν'απαντήσουν, εσύ δεν παίρνεις και τόσο «ζεστά» τις συμβουλές τους. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε: εσύ δεν παίρνεις και τόσο «ζεστά» τις συμβουλές τους.Πραγματικα θα ηθελα να μου πεις πως το συμπερανες αυτοΚαι εσυ Θεε του poker holdem pes μου αληθεια,σου φαινεται τοσο περιεργη η ερωτηση μου??Σε τι toyrney παιζεις εσυ?? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 sir Achil έγραψε:Σε τι toyrney παιζεις εσυ??Εκεί που έχει πολλά donkeys, fushu Παράθεση
batman Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε:sir Achil έγραψε:Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο έχεις πολύ χαμηλό επίπεδο κατανόησης του παιχνιδιού. Προσπάθησε να βελτιώσεις το παιχνίδι σου.Είδα ότι όντως έχεις κάνει προσπάθεια κι έχεις ξεκινήσει κάποια threads στρατηγικής αλλά έχω την εντύπωση ότι ενώ κάποιοι πιο έμπειροι παίκτες σου κάνουν τη χάρη ν'απαντήσουν, εσύ δεν παίρνεις και τόσο «ζεστά» τις συμβουλές τους.[/quote:m2qerst2]ευγένεια η [evjénia] Ο27α λόγ. γεν. και ευγενείας : I1.καλή συμπεριφορά, σύμφωνη με τους κανόνες που η κοινωνία έχει επιβάλει. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αντε να τις χιλιασεις τις δημοσιευσεις σου γιατι μαλλον αυτο εχεις στοχο,καμενε ξερολα!!! :kiss: :kiss: :kiss: Τουλαχιστον kegese pou kegese grapse kai tipota sosto :kiss: :kiss: :kiss:Και πολυ ασχοληθηκα με εναν καμμενο του ιντερνετΠολλα :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 batman έγραψε:ευγένεια η [evjénia] Ο27α λόγ. γεν. και ευγενείας : I1.καλή συμπεριφορά, σύμφωνη με τους κανόνες που η κοινωνία έχει επιβάλει.Δεν καταλαβαίνω το υπονοούμενο Batman. Σίγουρα δεν ήμουν αγενής. Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι πόκερ φόρουμ. Κάποιος έρχεται και γράφει κάτι που είναι λάθος και δείχνει άγνοια του παιχνιδιού και περιμένεις ότι κάποιος άλλος θα του επισημάνει το λάθος του. Ουτε χρησιμοποίησα κοσμητικά επίθετα, ούτε χαρακτηρισμούς όπως έκανε ο ίδιος, αντί να μ'ευχαριστεί που του δώσα την πιο χρήσιμη δυνατή απάντηση. Τελικά η απάντηση του επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου, ότι δηλαδή δεν έχει καμμια ειλικρινή διάθεση να μάθει. Παράθεση
Dougoudou Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 sir Achil έγραψε:Αντε να τις χιλιασεις τις δημοσιευσεις σου γιατι μαλλον αυτο εχεις στοχο,καμενε ξερολα!!! :kiss: :kiss: :kiss: Τουλαχιστον kegese pou kegese grapse kai tipota sosto :kiss: :kiss: :kiss:Και πολυ ασχοληθηκα με εναν καμμενο του ιντερνετΠολλα :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:good stuff! Pes ta irwa! Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Προτείνω να αλλάξει η ονομασία του site από pokerland σε poker fightclub. Οι κόντρες σε προσωπικό επίπεδο και τα μηνύματα με μπηχτές νομίζω πως δεν προσφέρουν τίποτα και κάθε άλλο παρά προάγουν το πόκερ. Ο καθένας γράφει την άποψή του και κρίνεται για αυτή. Δεν έχει σημασία αν κάποιος έχει 3 ή 1003 δημοσιεύσεις. Σημασία έχει τί γράφει. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 batman έγραψε:ευγένεια η [evjénia] Ο27α λόγ. γεν. και ευγενείας : I1.καλή συμπεριφορά, σύμφωνη με τους κανόνες που η κοινωνία έχει επιβάλει.pppppffffffholdem εμπλεξες με τους υπερηρωες. Πρώτα ο batman, meta θα σκάσει μύτη κ o Hulk ....... o spiderman λέιπει. :laugh: :laugh: Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 ahhahahahahahaahhaahhaahhahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahhahhahahhahhhhaah Παράθεση
batman Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε:batman έγραψε:ευγένεια η [evjénia] Ο27α λόγ. γεν. και ευγενείας : I1.καλή συμπεριφορά, σύμφωνη με τους κανόνες που η κοινωνία έχει επιβάλει.Δεν καταλαβαίνω το υπονοούμενο Batman. Σίγουρα δεν ήμουν αγενής. Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι πόκερ φόρουμ. Κάποιος έρχεται και γράφει κάτι που είναι λάθος και δείχνει άγνοια του παιχνιδιού και περιμένεις ότι κάποιος άλλος θα του επισημάνει το λάθος του. Ουτε χρησιμοποίησα κοσμητικά επίθετα, ούτε χαρακτηρισμούς όπως έκανε ο ίδιος, αντί να μ'ευχαριστεί που του δώσα την πιο χρήσιμη δυνατή απάντηση. Τελικά η απάντηση του επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου, ότι δηλαδή δεν έχει καμμια ειλικρινή διάθεση να μάθει.[/quote:1dkl6ova]Είναι άλλο πράγμα σου δίνω μια χρήσιμη απάντηση, και άλλο σου δίνω μια χρήσιμη απάντηση γεμάτη ειρωνεία..Τέλος πάντων μπορεί να είμαι λάθος, αλλά νευριάζω με κάτι ξυπνιτζήδικες απαντήσεις. Ο άνθρωπος έκανε ένα ποστ για να εκφράσει την διαπίστωση του(Σωστή λάθος δεν έχει σημασία). Δεν ανέλυσε κάποια παρτίδα που να δείχνει το επίπεδο του σαν παίχτης. Έκανε μια διαπίστωση. Δεν είναι πυρηνική φυσική το πόκερ. Είναι ένα παιχνίδι της τράπουλας…Είπε ο άνθρωπος, ότι στα τουρνουά που παίζει, από τη στιγμή που βλέπει να γίνονται all-in preflop με αρκετά μέτρια φύλλα, συμπέρανε ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσει σε τέτοια τουρνουά. Και την ερώτηση την κάνει για να του απαντήσει ένας χριστιανός και να δει αν τον «παίρνει» οικονομικά να παίξει sit and go με μεγαλύτερο buy-in. Ουσιαστικά θέλει να μάθει αν θα συναντήσει τέτοιου είδους παίκτες και σε τουρνουά με μεγαλύτερα buy in. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με το συναδελφο υπερηρωα(που ομως εγω δεν ειμαι...σαν hulk παντα... αλλα με τυχαιους(σε κομικς και σινεμα) εχουμε να κανουμε τα περιμενουμε αυτα)Αυτο που εγω πιστευω ειναι πως με απλα λογια αγαπητε sir Archil οντως στα τουρνουα με μεγαλυτερο buy in θα συναντησεις λιγοτερες τετοιες donk moves ΑΛΛΑ αυτο ειναι κατι που πρεπει να απευχεσαι καθως εαν οι αντιπαλοι σου μπαινουν διαρκως στις παρτιδες με τοσο ασχημες πιθανοτητες μπορει να δεχθεις καποια bad beat αλλα σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ (που ειναι και ο τελικος κριτης στο ποκερ ) θα εισαι κερδισμενος.. Αρα πρεπει να επιζητας τους donkeys..Ειναι ενα απ τα πιο σημαντικα πραγματα σ αυτο το "κωλοπαιχνιδο" αν οχι το πιο σημαντικο.....Γι αυτο και καποιοι οδηγηθηκαν στο να σε ταρακουνησουν λιγο καθως οπως σου ειπα ειναι βασικη ιδεα του παιχνιδιου και μετα ερχονται οι αναλυσεις και και και.....Ελπιζω να βοηθησα.. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 ειρωνεία, η, 1. σαρκασμός, χλευασμός, κοροϊδία, πείραγμα. 2. το να λέει κανείς το αντίθετο από εκείνο που πιστεύει, έτσι ώστε να φαίνεται η κοροϊδευτική του πρόθεση. 3. (φιλοσ.), προσποίηση άγνοιας του θέματος, που αποσκοπεί στη σύγχυση του αντιπάλου, για να φανεί ζωηρότερα η αντίφαση της γνώμης του: Σωκρατική ειρωνεία.Δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο απο τον holdem και ως εκ τούτου θα έλεγα οτι η σωστή ερμηνεία της λέξης ευγένεια είναι η εξής:ευγένεια η [evjénia] Ο27α λόγ. γεν. και ευγενείας : I1.καλή συμπεριφορά, σύμφωνα με τους δικούς σου κανόνες που ως κοινωνία προσπαθείς να επιβάλεις.Κάποιες φορές λοιπόν, η ειρωνεία επιβάλεται με φιλοσοφική διάθεση και εαν ήταν ευγενής ή οχι, επαφείεται στους δικούς σου κανόνες που έχεις θεσπίσει, αλλα ήμαρτον μην προσπαθείς να τους επιβάλλεις γιατί ο καθένας έχει τους δικούς του. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 batman έγραψε:Είναι άλλο πράγμα σου δίνω μια χρήσιμη απάντηση, και άλλο σου δίνω μια χρήσιμη απάντηση γεμάτη ειρωνεία..Τέλος πάντων μπορεί να είμαι λάθος, αλλά νευριάζω με κάτι ξυπνιτζήδικες απαντήσεις. Ο άνθρωπος έκανε ένα ποστ για να εκφράσει την διαπίστωση του(Σωστή λάθος δεν έχει σημασία). Δεν ανέλυσε κάποια παρτίδα που να δείχνει το επίπεδο του σαν παίχτης. Έκανε μια διαπίστωση. Δεν είναι πυρηνική φυσική το πόκερ. Είναι ένα παιχνίδι της τράπουλας…Είπε ο άνθρωπος, ότι στα τουρνουά που παίζει, από τη στιγμή που βλέπει να γίνονται all-in preflop με αρκετά μέτρια φύλλα, συμπέρανε ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσει σε τέτοια τουρνουά. Και την ερώτηση την κάνει για να του απαντήσει ένας χριστιανός και να δει αν τον «παίρνει» οικονομικά να παίξει sit and go με μεγαλύτερο buy-in. Ουσιαστικά θέλει να μάθει αν θα συναντήσει τέτοιου είδους παίκτες και σε τουρνουά με μεγαλύτερα buy in.[/quote:kwhub49l]+1thanks batmanp.s(να γραψουμε και αλλα τετοια να φτασουμε τα post toy holdem??) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: μπα,εχω και διαβασμα :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: στον holdem Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 batman έγραψε:Είπε ο άνθρωπος, ότι στα τουρνουά που παίζει, από τη στιγμή που βλέπει να γίνονται all-in preflop με αρκετά μέτρια φύλλα, συμπέρανε ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσει σε τέτοια τουρνουά. Όχι δεν είπε αυτό.Είπε:Alla προς εκπληξη διαπιστωσα πως το επιπεδο των παιχτων ειναι χαμηλο με αποτελεσμα η τυχη να υπερτερει της ικανοτητας (Τα bold δικά μου)Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Παράθεση
spiderman Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Με φώναξε κανείς??? Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2009 kai istera sizitame giati de ginotai sovares sizitiseis kai giati de simetexoun kaloi paiktes.sir achil exeis ksekinisei dio tria posts stratigikis sou exoun apantisei oi kaliteroi paiktes kai den exeis mpei kan sti diadikasia na katalaveis ti sou elegan... kai vrethike o holdem na sto episimanei..........batman to sxolio sou einai entelos off... Παράθεση
Recommended Posts