Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

'Ενα από τα βασικά προβλήματα του διαδικτυακού πόκερ και στοιχήματος που μάλλον σκόπιμα δεν προβάλεται είναι ο εμπαιγμός που πολλές εταιρίες μας υποχρεώνουν να ανεχόμαστε όταν θέλουμε να εξαργυρώσουμε κάποια από τα κέρδη μας. Και δεν αναφέρομαι σε μικρές και σχετικά άγνωστες εταιρίες αλλά σε γνωστότατες...

Ένα μήνα να μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό μας; Από που έρχονται; Από το Άλφα Κενταύρου;

Οι δικαιολογίες και οι προφάσεις οι ίδιες: "πρόβλημα με τις τράπεζες". "τύχατε στην περίπτωση", "δεν πρόκειται να χάσετε τα χρήματα σας" και άλλα τέτοια...

Πόκερ παίζουμε και στροφάρει το μυαλό θέλουμε δε θέλουμε... Αλλά ορισμένοι συνεχίζουν να μας αντιμετωπίζουν σαν μ.....ς. Φυσικά μονο όταν θέλουμε να εξαργυρώσουμε, γιατί όταν θέλουμε να καταθέσουμε είναι όλα τόσο μα τόσο απλά...

Νομίζω ότι το pokerland.gr οφείλει να ασχοληθεί με το ζήτημα αναδεικνύοντας το ώστε να γίνει αντικείμενο ευρύτερης συζήτησης και προβληματισμού.

Θα μπορούσε πχ να υπαρχει και αναφορά στις παρουσιάσεις των εταιριών σχετικά με τον τρόπο και το διάστημα των εξαργυρώσεων ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις και τις σωστές επιλογές.

Καταθέτω κοινές απόψεις και άλλων φίλων που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Όσο με αφορά παίζω σε 4 εταιρίες έχω επιχειρήσει να εξαργυρώσω σε τρεις και μόνο από τη μία χρειάστηκε μόνο μία επικοινωνία για να πάρει η διαδικασία το δρόμο της χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω ξανά (σε 2 μερες τα χρηματα είναι στο λογαριασμό μου). Στις άλλες φτάσαμε και 30 μέρες μετά...

Ανοίγω το θέμα αυτό θέλοντας να πιστεύω ότι όσοι διαχειρίζονται αυτή τη διαδικτυακή πύλη είναι με το μέρος των παικτών και όχι των εταιριών.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία :unsure:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιος χρειάζεται να ταλαιπωρείται 30 μέρες για να κάνει τη δουλειά του. Εγώ προτείνω τη χρήση του Moneybookers που όλες οι εταιρίες έχουν διαθέσιμο. Με το moneybookers πηγαίνουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα λεφτά σου απο τον πόκερ λογαριασμό σου και μετά απο εκεί με 1.80 προμήθεια που σου παίρνει στα βάζει έγκαιρα και αξιόπιστα μέσα στη τράπεζα. Είναι δοκιμασμένη λύση... Για να αυξήσεις το όριο σου και να κάνεις μεγαλύτερες συναλλαγές πρεπει να κάνεις verify κάποια στοιχεία όπως επαλήθευση με γράμμα της διεύθυνσης ή πολύ πιο απλά δίνεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Απο εκεί και πέρα όλα κυλούν ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις. Η εταιρία έχει εκατομμύρια πελάτες και είναι κάτι παραπάνω απο αξιόπιστη...

Δημοσίευση

Φιλε CrazyHorse δεν εχω εικονα του προβληματος σου ακριβως για να σου πω τι να κανεις, με την εννοια οτι δεν ξερω για ποια εταιρεια μιλας.

Θα σου πω ομως το εξης. Οσο χρησιμοποιω τη NETeller - υπηρεσια αναλογη με αυτη των Moneybookers Που αναφερει ο Nickakis - δεν ειχα ποτε προβλημα. Παντα οι αναληψεις ΠΡΟΣ NETeller , ακομα και απο κατι τυχαρπαστα Poker Rooms, γινοντουσαν το πολυ σε 2 μερες μεσα. Απο εκει, απαιτουνταν αλλες 2-3 μερες για να πανε τα λεφτα στην καρτα . Με καποιo fee, φυσικά...

Υποθετω οτι οι καθυστερησεις που αναφερεις εμφανιζονται οταν κανεις αναλήψη απευθειας στην καρτα... ( ; ) Δε ξερω ακριβως γιατι γινεται αυτο (θεμα τραπεζας, ελεγχου στοιχειων - ποσες φορες ,πια, να ελεγξουν αυτα τα στοιχεια κ την ακριβεια τους! ) αλλα τα ειχα κ εγω, γιαυτο σταματησα πλεον να κανω αναληψεις στην καρτα. Θα σου προτεινα να κανεις εναν λογαριασμο σε NETeller ή Moneybookers. Για τους MB δεν εχω αποψη (δεν ειχα ποτε account) αλλα τοσοι χρηστες τους , δεν μπορει να κανουν λαθος. Για τη NETeller, αν εξαιρεσεις τα fees και τη διαφορετικη τιμη στην αγορα πωληση λιρας και δολλαριου σε και απο ευρω, δεν θα εχεις ποτέ πρόβλημα.

Δημοσίευση

Παιδιά με χαροποιεί ιδιαίτερα η ανταπόκριση σας και ευχαριστώ. Απευθείας κατάθεση σε λογαριασμό προτιμώ εγώ με έμβασμα. Το πρόβλημα δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τη μέθοδο εξαργύρωσης αλλά με την πρακτική κάποιων πολυδιαφημισμένων εταιρειών (που σπονσοράρουν και.... βασίλισσες). Παίρνω σήμερα λοιπόν να επιβεβαιώσω ότι πήγε το φαξ με τα στοιχεία της ταυτότητας (πρώτη ανάληψη από εκεί γαρ)και μου λέει η δικιά σου να ξανακαλέσω την Παρασκευή αν δε λάβω μέιλ σχετικό να ρωτήσω αν το φαξ πήγε ορθά. Και απορούσε γιατί φώναζα!

Στις σωστές εταιρείες που αναφέρατε να προσθέσω και τη William Hill, όχι για να την προμοτάρω βέβαια αλλά γιατί είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι ζήτησαν 2 πράγματα και από εκεί και πέρα όλα πήραν τη σειρά τους (2 ημέρες). Αυτό που μου είπαν αυτό και ισχύει.

Για τις κακές θα τα πούμε πιο συγκεκριμένα...

όταν πάρω τα λεφτά μου......:angry:

Πάντως είναι σημαντικό να μιλάμε ανοικτά για το θέμα μήπως και λειτουργήσει η αρχή του ανταγωνισμού της αγοράς και σοβαρευτούν ορισμένοι :dry: