J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ένας Σουηδός στην κορυφή του IPT του Σαν Ρέμο **ton exw paiksei auton live den einai kai idiaitera kalos...akou easy game!! Παράθεση
SHARKastic Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Εχω παίξει κι εγώ εναντίον του. Επιθετικός παίκτης που σίγουρα ξέρει τι κάνει στο τραπέζι. Οι επιτυχίες του είναι αρκετές. Κάποια διάκριση είχε και στο περσινό aussie millions, χωρίς όμως να το έχω ψάξει παραπάνω.Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με τον όρο ¨ιδιαίτερα καλός¨. Ίσως έχεις δίκιο και δεν είναι στο επίπεδο του Ντουάν και του Αντόνιους. LOL. Σε γενικές γραμμές πάντως οι Ιταλοί σαν αντίπαλοι είναι άθλιοι. Γιαυτό ίσως και να έκανε και το σχόλιο για easy game..Εμένα με απέκλεισε με suck out από το τουρνουά που παίζαμε (2K side event sto EPT tou San Remo), κάνοντας ένα σίγουρα περίεργο και κατα κάποιο τρόπο άστοχο move, αφού ήμουν σχεδόν pot commited...Αυτό όμως που μπορώ να πω και είμαι σίγουρος, είναι ότι πρόκειται για έναν winning player. Το πόσο καλός είναι ο καθένας φαίνεται από τα αποτελέσματά του σε βάθος χρόνου. Online παίζει με το όνομα: backdoorovic.http://www.officialpokerrankings.com/po ... C.html?t=2btw J0hnny_Dr@m@, πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για τις συνεχόμενες εκπληκτικές πορείες σου και τα cash out σε μεγάλα τουρνουά. Keep up the good work man..!! Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 tyty... a autos einai o backdoorovic...anevainei sixna sta megala tournoua alla spania paei ft..nomizw oti den xerei pou einai to fold buttonisx oti oi italoi vevaia den xeroun akoma perissotero apo fold Παράθεση
Themis Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2009 Αν δεν απατωμαι, ο ιδιος παικτης εχει εμφανιστει στο Feature Table του Aussie Millions στο οποιο τελικος νικητης ηταν ο Γκας Χανσεν, με τους Φρικε και Αντυ Μπλακ να ακολουθουν... Και ΑΝ θυμαμαι καλα νομιζω οτι με 1-2 πολυ δυνατες μπλοφες αποκλειστηκε. Ισως επανελθω αυριο με καποιο σχετικο βιντεακι - αν βρω το χρονο να το μετατρεψω κλπ ... Παράθεση
Recommended Posts