Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω παίξει κι εγώ εναντίον του. Επιθετικός παίκτης που σίγουρα ξέρει τι κάνει στο τραπέζι. Οι επιτυχίες του είναι αρκετές. Κάποια διάκριση είχε και στο περσινό aussie millions, χωρίς όμως να το έχω ψάξει παραπάνω.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με τον όρο ¨ιδιαίτερα καλός¨. Ίσως έχεις δίκιο και δεν είναι στο επίπεδο του Ντουάν και του Αντόνιους. LOL. Σε γενικές γραμμές πάντως οι Ιταλοί σαν αντίπαλοι είναι άθλιοι. Γιαυτό ίσως και να έκανε και το σχόλιο για easy game..

Εμένα με απέκλεισε με suck out από το τουρνουά που παίζαμε (2K side event sto EPT tou San Remo), κάνοντας ένα σίγουρα περίεργο και κατα κάποιο τρόπο άστοχο move, αφού ήμουν σχεδόν pot commited...

Αυτό όμως που μπορώ να πω και είμαι σίγουρος, είναι ότι πρόκειται για έναν winning player. Το πόσο καλός είναι ο καθένας φαίνεται από τα αποτελέσματά του σε βάθος χρόνου. Online παίζει με το όνομα: backdoorovic.

http://www.officialpokerrankings.com/po ... C.html?t=2

btw J0hnny_Dr@m@, πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για τις συνεχόμενες εκπληκτικές πορείες σου και τα cash out σε μεγάλα τουρνουά. Keep up the good work man..!!

Δημοσίευση

Αν δεν απατωμαι, ο ιδιος παικτης εχει εμφανιστει στο Feature Table του Aussie Millions στο οποιο τελικος νικητης ηταν ο Γκας Χανσεν, με τους Φρικε και Αντυ Μπλακ να ακολουθουν... Και ΑΝ θυμαμαι καλα νομιζω οτι με 1-2 πολυ δυνατες μπλοφες αποκλειστηκε. Ισως επανελθω αυριο με καποιο σχετικο βιντεακι - αν βρω το χρονο να το μετατρεψω κλπ ...