Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 ** Hand # 2811890539 starting - 2009-09-02 21:42:46** Unibet Open €3 Freezeout[3090240]:Table 3 [Multi Table Hold 'em] (100.00|200.00 NL - MTT) Real Moneywhabbar sitting in seat 2 with 1580.00[Dealer]skagerrak sitting in seat 3 with 1540.00Stifler1090 sitting in seat 4 with 1475.00Cookie_Zg sitting in seat 6 with 5460.00CZpaok sitting in seat 7 with 3430.00yoskater sitting in seat 9 with 1875.00guzmann sitting in seat 10 with 1025.00skagerrak posted the small blind - 50.00Stifler1090 posted the big blind - 100.00** Dealing cards to CZpaok: Qc, QdCookie_Zg called - 100.00CZpaok called - 100.00yoskater foldedguzmann foldedwhabbar foldedskagerrak called - 100.00Stifler1090 bet - 500.00Cookie_Zg foldedCZpaok called - 500.00skagerrak folded** Dealing the flop: 7h, Kd, KsStifler1090 went all-in - 975.00CZpaok called - 975.00Stifler1090 shows: 3s, 10s** Dealing the turn: 3c** Dealing the river: 3hStifler1090 wins 3150.00 from the main potRake: 0.00 Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 To sxolio moy edo einai oti kati paizei pantos... Me 3-10 off raise 5 fores to blind preflop kati vromaei poly asxima.. (kai all in xoris na exei tipota apo to flop) Παράθεση
batman Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 απλα προσπαθησε να σε μπλοφαρει Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Sorry αλλά αυτό που βρωμάει είναι το limp που κάνεις με ντάμες. Ο αντίπαλος βλέπει αδυναμία και προσπαθεί να κλέψει εκεί το pot(κακώς βέβαια). Μετά είναι απλά commited σε paired flop, το οποίο θεωρεί(σωστά) ότι δύσκολα θα έχεις χτυπήσει. Στο τέλος, απλά του άνοιξε :ohmy: Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Oxi apla prospathisa na kano slowplay tis ntames.. k sto finale.. Ante k ego den petixa kati.. aytos ti petixe??Emena m vromaei stisimo trelo.. Ante to all in to katalaveno.. (sto 20% tou) giati theorei oti den ekane kati.. To raise 5 fores to big blind den exei noima!!!Telos theoro oti k mplofa na paei na kaneis kapoios.. kratei ena kalo xarti.. connectoros.. enan asso i esto papa...kati.. to na kaneis 5x raise to big blind me 10 3 den dinei kanena noima!!! Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Iczech έγραψε:To sxolio moy edo einai oti kati paizei pantos... Me 3-10 off raise 5 fores to blind preflop kati vromaei poly asxima.. (kai all in xoris na exei tipota apo to flop)apla o tipos einai donk tou kerata pou sou ekane to all in me T 3 off...i gnomi mou ekei pou kanei to pre flop raise na ton pas all tora na ekane call kai pre flop me T 3 xlomo to blepo alla pote den ksereis Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 file merikes sumvoules sta grigora.stin tilt mono ak k makria apo pairs.stin stars mono pairs k makria apo ak.k stin ongame an eisai bigstack all in me any2.follow these k tha pas brosta sto online poker. Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Ti na po re aderfe...Meta apo ayto.. epeza poio aggressive (den einai to styl moy)Exasa k mia partida sto river.. (k apokleistika) alla o typos toulaxiston itan on a draw... alla me T 3 ??????????????????? DILADI MAMOTO!!! Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Diladi ante k to K les den to petixa.. afou kano call ta 500 tou simenei oti exo i zeygos.. i high card (JQKA) ta opoia ola ton kerdizoun.. aytos den exei tipota.. malista den kanei check i kapoio mikro bet.. alla apeythias all in.. Paidia.. ilikrina.. m vromaei PARA POLY!!! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Iczech έγραψε: Paidia.. ilikrina.. m vromaei PARA POLY!!!Και μένα κάτι μου βρωμάει .... κάτι σαν χαλασμένο πεπόνι? ισως.... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 akolouthise tis sumvoules mou kata vima k tha vgeis kerdismenos sou lew... Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Iczech έγραψε: Paidia.. ilikrina.. m vromaei PARA POLY!!!Και μένα κάτι μου βρωμάει .... κάτι σαν χαλασμένο πεπόνι? ισως....[/quote:38udfzqn]Ksereis ti lene gia tin ironia e?episeis an den exeis na prostheseis kati... i ironia einai periti!!! Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 LUADARKO έγραψε:akolouthise tis sumvoules mou kata vima k tha vgeis kerdismenos sou lew...Ayto egeine stin unibet..Paizo poly kairo poker.. (peripou 8 xronia) tetoio pragma ilikrina den exo ksanadei!!!paizo kathe vdomada tournoua se real tables... akoma k me mikra buy ins.. i me Re-buy.. den to exo ksanadei..Ta lefta itan poly liga gia tin simetoxi sto tournoua ayto.. omos pragmatika.. meta apo ayto xeromai p mporo na paizo oti mera thelo se alithina trapezia..Isos o allos to girise se ironia.. alla ayto to Raise k to all in.. den exei KAMIA APOLITOS LOGIKI Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Ο Chuck_Ali είναι κοντά σε αυτό που σκέφτομαι κ εγώ ότι μπορεί να είχε στο μυαλό του. Φυσικά μπαρούφες έκανε αλλά τεσπά. Αν είχες any ace και any small pair είναι πιθανόν να έκανες πάσο, εκτός κ αν είχες δεί να το ξανακάνει αυτό και τον περίμενες.Όλα έχουν λογική, απλά όχι την δική μας. Κατά τα άλλα θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά ότι τέτοιους παίκτες θέλουμε όλοι αντιπάλους. Στην υγειά τους και ας τους ανοίγει μια στις τόσες... Όσες και αν είναι αυτές. Στο τέλος τα λεφτά τους θα έχουν μια κατάληξη. Μην φτάσουμε πάλι περι συνομωσιών και rigged.. Καταφέραμε για ένα μήνα περίπου να μην έχουμε τέτοια κουβέντα (οεοεοεοε ρεκόρ) Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Iczech έγραψε: Paidia.. ilikrina.. m vromaei PARA POLY!!!Και μένα κάτι μου βρωμάει .... κάτι σαν χαλασμένο πεπόνι? ισως....[/quote:ys72n1nu]so so classic !!! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 raise preflop x4 call 2 ατομα φλοπ 2 K J , το 2 ειναι καρο , και τα αλλα μπαστουνια.allin o raiser , fold o ενας , time o 2os.μετα απο πολυ σκεψη αποφασιζει να δειξει με τι σκεφτεται.3d 4d : "παω και για χρωμα και για κεντα".δε χρειαζεται να εχουν ολοι την σωστη λογικη γυρω απο το παιχνιδι.μακαρι να επαιζαν ολοι ετσι. Παράθεση
luckygem Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 eimai o monos pou den tou fainetai toso kako to play tou antipalou? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 antonios1984 έγραψε:Antonis έγραψε:Iczech έγραψε: Paidia.. ilikrina.. m vromaei PARA POLY!!!Και μένα κάτι μου βρωμάει .... κάτι σαν χαλασμένο πεπόνι? ισως....[/quote:2o8bzjli]so so classic !!![/quote:2o8bzjli]Οσο και το θέμα μας? Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Εχει την πλακα του ομως και αυτο το θεμακαι λες σε σωστο δρομο ειμαστε Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:antonios1984 έγραψε:Antonis έγραψε:Iczech έγραψε: Paidia.. ilikrina.. m vromaei PARA POLY!!!Και μένα κάτι μου βρωμάει .... κάτι σαν χαλασμένο πεπόνι? ισως....[/quote:1g4ex8wo]so so classic !!![/quote:1g4ex8wo]Οσο και το θέμα μας?File.. an den to exeis katalavei einai to thema MOY.. an den sou aresei k to mono pou mporeis na kaneis einai na ironeyteis... den theoro oti me to zori prepei na simetexeis...Signomi pou den analio edo ayto p theleis akrivos esy!!! Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Iczech έγραψε:LUADARKO έγραψε:akolouthise tis sumvoules mou kata vima k tha vgeis kerdismenos sou lew...Ayto egeine stin unibet..Paizo poly kairo poker.. (peripou 8 xronia) tetoio pragma ilikrina den exo ksanadei!!!paizo kathe vdomada tournoua se real tables... akoma k me mikra buy ins.. i me Re-buy.. den to exo ksanadei..Ta lefta itan poly liga gia tin simetoxi sto tournoua ayto.. omos pragmatika.. meta apo ayto xeromai p mporo na paizo oti mera thelo se alithina trapezia..Isos o allos to girise se ironia.. alla ayto to Raise k to all in.. den exei KAMIA APOLITOS LOGIKI[/quote:2m8cqrca](Τα bold δικά μου)Σαφώς και είναι από donk εως λαλάκας (μην πω μαλάκας - δεν κάνει), αλλά σκέψου τι έγινε. Στα 8 χρόνια που παίζεις (γι'αυτό έβαλα bold), πρώτη φορά το βλέπεις. Δεν είναι φυσιολογικό ένα bad beat ? Όπως δεν είναι φυσιολογικό να βρεθείς σε donk με φάρδος ...... σαν την διώρυγα του Σουέζ? Βγαίνεις από τα ρούχα σου και έχεις δίκιο. Και γω όταν συμβαίνει κάτι παρόμοιο βρίζω, σκέφτομαι στημένα παιχνίδια κλπ , αλλά (αντιγράφοντας από Post) μακάρι να έχω πάντα τέτοιους αντιπάλους - 999 φορές θα τους κερδίζω εγώ / μία αυτοί , συμφέρει - και όχι καλούς παίχτες. Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, εγώ πάντα θυμάμαι τα bad beats που ''έφαγα'', αλλά πάντα ξεχνάω τα bad beats που ''έφαγαν'' άλλοι από μένα.Συνοψίζοντας, έχασες μια παρτίδα , ένα τουρνουά , και αυτό είναι όλο. Μην ψάχνεις στημένα παιχνίδια και στημένα sites και συνωμοσίες. Και ποτέ μην αποκλείεις να σου συμβεί αυτό και σε επίγειο τουρνουά.p.s. Σε ότι αφορά (μερικές φορές) τα posts του Antoni, παιδιά μην φρικάρετε. Και οι αστεϊσμοί και οι πλάκες, στο ''παιχνίδι'' είναι.Τον έχω ζήσει σε gsop (εγώ τον θυμάμαι από το χαρακτηριστικό γέλιο του , και συνεχώς και στα gsop μιλάει , γελάει , κάνει πλάκες και ειρωνεύεται με την καλή έννοια. Και αυτό είναι και χαλαρωτικό όταν είσαι σε μια παρέα. Αλλά κάνει πλάκα και για τον εαυτό του, γελάει και όταν χάνει, δεν είναι κακία. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Φίλε crazy αν κι σε ευχαριστώ για την υποστήριξη δεν νομίζω οτι κι πολλοί θα καταλάβουν τι λες. Εχει να κάνει με την νοοτροποία του καθενός και πως αντιμετωπίζει το πόκερ κι κατ επέκταση κι την ζωή του γενικότερα κι πόσο θέλει να είναι ήρεμος κι ευτιχισμένος.Προχτές είμαι στο FT του 6h κι παρακολουθεί κι ένας φίλος μου.Εχουμε μείνει 5 πάικτες και τρώω ενα bad beat οταν στο flop είχα 96% και φεύγω. Εγω είπα: Ε όχι πάλι ρε γαμώτο!!!!!Ο φίλος μου επι μισή ώρα έβριζε θεούς κ δαίμονες κι εγω προσπαθούσα να τον ηρεμήσω κι να του εξηγήσω οτι αυτά συμβαίνουν.Αυτός επέμενε οχι μόνο σε εμας συμβαίνουν σε παρακολουθώ τώρα εδω κι 20 ημέρες σε βλέπω να φτάνει μέχρι εκει κι να φεύγεις έτσι κ.λ.π. κι δώστου βρισίδια.Ε καλά συμβαίνουν αυτά ΄λεγα εγώ και αυτός συνέχιζε να βρίζει κι να απειλει θεούς κι διαίμονες.Κι το bad beat το είχα φάει εγω κι όχι αυτός. :laugh: :laugh: Παράθεση
Laxarus Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Φιλε iczech, ο τυπος απλα ενιωσε αδυναμια στο τραπεζι ,πηγε να περασει μια μπλοφα και ηταν τρομερα τυχερος.Εγω εχω αποκλειστει 2 φορες φορες σε τουρνουα με μικρα buy in (3$-6$ περιπου,δεν θυμάμαι ακριβως)με ΚΚ και τις δυο, την μια απο τυπο που εκανε call τα ρεστα μου με 72ο και την αλλη πάλι call τα ρεστα μου με 32ο...Προσεξε οτι οι τυποι εκαναν CALL ,δεν πηγαν καν να μπλοφαρουν, και με stack σχεδον ιδιο με το δικο μου....Το θεμα ειναι οτι μπορει αυτα τα χερια να τα θυμαμαι, δεν θυμαμαι ομως τις αλλες 100 φορες που μπορει να εγινε το ιδιο και να διπλασιασα οπως συμβαινει σχεδον παντα...καλο ειναι να υπαρχουν αυτοι... Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Eνω την λογικη να θελει να σε κλεψει η αιθουσα υπαρχει?βεβαια θα μου πεις εσυ την αλλη λογικη οτι βρηκες bug στο RG του PS τη μονη λογικη που μπορω να σου εξηγησω ειναι γιατι εκανες αυτο το Post Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Το χερι παιχτηκε μετρια απ τον αντιπαλο αλλα οχι και τοσο χαλια. Με τον τροπο του υποδυθηκε QQ,JJ,TT,99. Με το παιξιμο του θα πασαραν ολα τα μεσαια χερια 55,66,77,88, ΑQ,QJs,QTs,9Ts, που ειναι πολυ πιθανο να κρατας εκει αφου δεν του τα γυρισες allin preflop. Το οτι βγηκαν δυο τριαρια ετυχε... (0,61 % για να κερδισει) Επισης ειχε 3 outs σε ενδεχομενο call απο μικρο pair. Απο τα πιο συνηθισμενα παιξιματα, απορω γιατι γινεται τοση συζητηση, για τα 2 τριαρια που βγηκαν; υ.σ. Ειναι πιο σπανιο στη ρουλεττα να βγει 2 φορες το 0 συνεχομενα, οποτε γινεται, βλεπεται να γινεται κανας ντόρος; Παράθεση
Recommended Posts