Inflames Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 eida tixaia proxthes ton nikiti tou sunday brawl ti proigoumeni vdomada prepei na to pire ellinas kathos to nick tou itan poutsokefalos,den eida kanenan na to anaferi isos logo tou nick de xero pantos opos kai na exi den ine mikri ipothesi na pernis tetio tour kai 100k cash sigoura apo ta megalitera cash outs ellinon pexton.gnorizi kanenas apodo to palikari?opos eida den exi pexi polla tour sti fulltilt de xero an ine gnostos se kamia alli platforma me allo nick.opos kai naxi kalofagota ps:an pezi prob me tin anafora tou nick as kani kana edit kanas admin Παράθεση
HULK Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Kαι γω το ειδα και εμεινα :laugh: Σιγουρα ελληνας ειναι....Ποιος να ναι ομως..? Παράθεση
ice9 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 akousta to exw to onoma... sigxaritiria pantws Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 paizei sixna o sigkrekrimenos paiktis.to location tou leei souidia.tou exo milisei merikes fores ellinika kai den exei apantisei de ksero an gnorizei ellinika... Παράθεση
Inflames Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 omogenis i apla ksenos pou anti na mathi tin national lexi malakas emathe aytin? to xirotero pragma pantos nase kana headsup se megalio tournoua me enan pexti me ayto nick kai na xaneis:P tha to thimase gia panta:P Παράθεση
Recommended Posts