Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ένα νέο 100% ελληνικό εβδομαδιαίο τουρνουά κάνει ποδαρικό για φέτος και στόχο έχει να καθιερωθεί μιας και απευθύνεται στους νέους παίκτες: κάθε Παρασκευή στις 21:45 Hellas $500 gtd με buy in $5+0.5 και freeroll προκριματικό!

Αυτό που θέλει ο κάθε παίκτης, είναι να μπορεί να παίζει σε τουρνουά με μικρό buy in και μεγάλα έπαθλα. Και αν είναι δυνατόν, να μην δίνει ούτε cent για να μπεί στο τουρνουά!

Το Poker.gr οργανώνει λοιπόν ένα νέο εβδομαδιαίο τουρνουά με μικρό buy in και freeroll προκριματικό!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 9:45, οι Έλληνες παίκτες του Poker.gr θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε τουρνουά με buy in $5+0,5 και εγγυημένο έπαθλο $500!

Δύο (2) ώρες πριν το τουρνουά στις 19:45, θα πραγματοποιείται προκριματικό με δωρεάν συμμετοχή (freeroll) που θα μοιράζει 10 tickets των $5+0,5 για το "HELLAS $500"!

Στο freeroll μπορούν να παίξουν όλα τα μέλη του Poker.gr, ανεξαρτήτως αν έχουν παίξει ποτέ με πραγματικά χρήματα ή όχι!

Καλή επιτυχία στα τραπέζια μας

Πάνος

Δημοσίευση

Δε συμμετειχα αλλα παρακολουθησα το τουρνουα.Ο poker.gr δηλωσε στο τσατ του τουρνουα οτι το 500$ guaranteed ισχυει κ ανακοινωσε το πραγματικο prize pool.Ας βγει κ καποιος που μπηκε In the money να μας πει.Απλα κάποια στιγμη πρεπει κ το poker.gr να λαβει τα μετρα του γιατι η πλατφορμα της ongame εκθετει τις προσπαθειες κ το πολυ καλο support του site.

Δημοσίευση

kalispera boys

prosfores naxame na legame exei pantoy

o kathenas paei apoy thelei kai an den toy aresei den xanapezei

opos leei kai enas filos!!

aytin tin stigmi h pokerstar me 5$ exei 8000$ guaranteed to opoio eftase stis 18470$

kai me 3000 arxikes markes opos ta perisotera

wste na prolaveis na psilopexeis na psilomplofaris

kai plirononte h 540!!!!

xalara

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά απουσιάζα εκτός Αθηνών και τώρα είδα το σχετικό ποστ.

Αγαπητέ Kounamoutas θα σε παρακαλούσα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου. Άνθρωποι είμαστε και λάθη γίνονται και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ πάνω από όλα. Το λάθος στο στήσιμο του τουρνουά αναγνωρίστηκε αμέσως, ενημερώθηκαν όλοι μέσω του chat, ενώ και στο forum του Poker.gr υπήρχε σχετική ανακοίνωση. Στα 3 χρόνια ζωής μας δεν έχουμε δώσει ΠΟΤΕ δικαιώματα τέτοια (μη πληρωμή εγγυημένου επάθλου), ενώ τα overlays που έχουμε πληρώσει σε 100% ελληνικά τουρνουά και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε είναι πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!!! Οπότε σε παρακαλώ λίγο υπομονή μέχρι να ακουστεί και η ''άλλη μεριά''.

https://www.poker.gr/forum/forum_posts.asp?TID=584

Ευχαριστώ

Καλό απόγευμα

Πάνος

Για τον fridis τα σχόλια περιττά ως συνήθως...

Δημοσίευση

Ο χαρακτηρισμός μου δε βλέπω πουθενά να είναι προσβλητικός.

Και θεωρώ την παρατήρηση σου ανάρμοστη του ρόλου σου.

Έγω ένιωσα να πιάνομαι κορόϊδο που δεν είχε το gtd έπαθλο και σίγουρα θα βγω να το πω για να το ακούσουν και οι άλλοι πελάτες.

Απο τι στιγμή που αφήνω χρήματα σε κάποιο μαγαζί, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θέλω να με συμπεριφέρονται και οι μαγαζάτορες και οι υπάλληλοι αυτών.

Επίσης παρακάτω αναγνωρίζω οτι τα δώσατε τελικά τα εγγυημένα χρήματα.

Anyways πάμε για άλλα...

Δημοσίευση

To ότι σχολίασες στο forum του Pokerland ΑΦΟΥ έχει βγει σχετική ανακοίνωση στο φορουμ του Poker.gr δεν σου ρίχνει δίκιο.

Δε νομίζω να έχεις πιαστεί ποτέ κορόιδο στο Poker.gr και αυτό ακριβώς είναι που με ενδιαφέρει ως manager.

Τέλος πάντων, όπως είπες κι εσύ πάμε για άλλα! :)

Καλή επιτυχία σου εύχομαι

Πάνος

Δημοσίευση

Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία με το Poker.gr

Βλέπω πολλά posts που την ''λένε'' στο site. Προσωπικά είχα ανεβάσει κι εγώ post πριν λίγο καιρό και το μετάνιωσα.

Δεν έχω πρόβλημα αν τα παράπονα - κακίες μεταφέρονται στο pokerland, είναι στο χερι της ομάδας που διαχειρίζεται στο site αν θα τα δεχθεί ή όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν προσωπικές διαφορές με το poker.gr και δεν με αφορά.

Θέλω ,μόνο, να κάνω μια πρόταση-παράκληση. Πολλές φορές υπάρχει μια δυσκολία στο να ξεχωρίσουμε μέσα από τα αρχικά posts του poker.gr , όταν αυτά ''εμπλουτίζονται'' με προσωπικές αντιπαραθέσεις, πότε και τι τουρνουά υπάρχει. Ψάχνουμε μέσα στις σελίδες να ξεχωρίσουμε αν εκτός από το αρχικό post που αναφέρει ώρα και είδος τουρνουά , υπάρχουν και άλλα που αλλάζουν κάτι στο τουρνουα. Γι'αυτό θα πρότεινα οι παρατηρήσεις ή οι κατηγορίες να γινονται σε άλλα posts που θα ανοίγουν οι ενδιαφερόμενοι, ώστε τα posts του poker.gr που αναφέρονται σε τουρνουά, να έχουν περιεχόμενο μόνο ότι αφορά του εκάστοτε τουρνουά.

p.s. θέλω να πιστεύω ότι κανένας δεν έχει κάτι προσωπικό με το μοναδικό ελληνικό site. Χρειάζεται στήριξη, ιδέες και -με καλή διάθεση- παρατηρήσεις για ότι θα θέλαμε να αλλάξει.