Fosa Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Θέλω να ξεκινήσω να παίζω με λεφτά online poker,αλλά δεν ξέρω ποια πλατφόρμα να διαλέξω.Ενδιαφέρομαι κυρίως για μικρα stakes και τουρνουά με μικρό buy in.Είμαι ανάμεσα στην fulltilt και στην pokerstars.Απότι είδα η pokerstars έχει περισσότερα τουρνουά.Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Pokerstars είναι αυτό ακριβώς που ζητάς. Παράθεση
saras Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 PEKSE ONGAME ...ETSI PWS THN KATANTHSANE.... Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Pokerstars είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.'Υπάρχει rakeback σαυτήν?account θα κάνω από το site ή από affiliate όπως στο fulltilt?Επειδή θα θελα να παίξω τώρα με play money αλλά δν θέλω να χρειαστώ να κάνω 2ο λογαριασμό όταν παίκω με τα real.Να κάνω μια κ καλή. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Η Pokerstars δεν έχει πρόγραμμα rakeback μέσω affiliate.Έχει ένα δικό της σύστημα VIP ας πούμε που αργότερα θα μπορείς να ανταλλάσεις πόντους που θα έχεις μαζέψει για χρήματα. Cashback ή κάπως έτσι το ονομάζει. Χρειάζεται βέβαια να έχεις καταφέρει να είσαι Silver Member. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:Η Pokerstars δεν έχει πρόγραμμα rakeback μέσω affiliate.Έχει ένα δικό της σύστημα VIP ας πούμε που αργότερα θα μπορείς να ανταλλάσεις πόντους που θα έχεις μαζέψει για χρήματα. Cashback ή κάπως έτσι το ονομάζει. Χρειάζεται βέβαια να έχεις καταφέρει να είσαι Silver Member.Δηλαδή να κάνω τώρα account και ας παίξω αργότερα με χρήματα?Silver member πώς γίνεσαι?Πιστεύεις ότι είναι προτιμότερο να πάω στην fulltilt π έχει rakeback ή δε παίζει τόσο ρόλο? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Pokerstars αν θέλεις να δεις την εταιρία μπορείς να κάνεις και τωρα. Βάζεις χρήματα αργότερα μιας και δεν χρειάζεται κάποιο affilate για rakeback.Το rakeback είναι μεγάλη αβάντα, ειδικά αν παίζεις regular cash games. Για πολλά άτομα είναι ορισμένες φορές η λεπτή γραμμή για έναν break-even μήνα ή έναν χαμένο μήνα. Ειδικά στα low-stakes. Εγώ θα σε πρότεινα να ανοίξεις παντού λογαριασμούς και όσοι υποστηρίζουν rakeback φυσικά και να το πάρεις.Για να γίνεις Silver στην Pokerstars είναι λίγο διαδικασία... Δηλαδή να παίξεις αρκετά για να συμπληρώσεις τους απαιτούμενους πόντους για να γίνεις. Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες μπορείς να βρείς στο site της και να πατήσεις τι προσφέρει το VIP πρόγραμμα. Παράθεση
dims Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αν δε λάβω τον τίτλο του θέματος ως τυπογραφικό λάθος και το θεωρήσω ως έχει,τοτε προτείνω ανεπιφύλακτα Ongame..Είναι με διαφορά η καλύτερη....ΠΑΛΤ..φορμα!!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Εγώ θα σου πρότεινα την betfair.Tα τουρνουά ξεκινάνε από 5.5$ και δεν μαζεύουν πάνω από 100 παίκτες το πολύ (στις περισσότερες περιπτώσεις) που σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να μπείς στα λεφτά.Το επίπεδο των παικτών επίσης είναι ότι να ναι. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Εγώ θα σου πρότεινα να γραφτείς στην Full Tilt μεσω PokerStrategy.com που θα πάρεις και 27% Rakeback και φοβερά μαθήματα poker και 50+50 euro εντελώς δωρεάν !!! Το έκανα και έχω πάθει πλάκα ιδιαίτερα με τα φοβερά άρθρα που ανοίγουν ορίζοντες ασχέτου επιπέδου.Δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα ούτως ή άλλος (μετά από Pokerstars). Εγώ το θεωρώ επίσης θετικό επειδή δεν γίνεται πανζουρλισμός στα τουρνουά αλλά είναι αξιοπρεπέστατα (εγώ θα τα προτιμούσα και με ακόμα λιγότερη συμμετοχή...) Παράθεση
kokgr79 Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Εγώ θα σου πρότεινα την betfair.Tα τουρνουά ξεκινάνε από 5.5$ και δεν μαζεύουν πάνω από 100 παίκτες το πολύ (στις περισσότερες περιπτώσεις) που σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να μπείς στα λεφτά.Το επίπεδο των παικτών επίσης είναι ότι να ναι.Πολλοι εχουν κατηγορησει τη Betfair για collusion Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 kokgr79 έγραψε:GeorgeSadoor έγραψε:Εγώ θα σου πρότεινα την betfair.Tα τουρνουά ξεκινάνε από 5.5$ και δεν μαζεύουν πάνω από 100 παίκτες το πολύ (στις περισσότερες περιπτώσεις) που σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να μπείς στα λεφτά.Το επίπεδο των παικτών επίσης είναι ότι να ναι.Πολλοι εχουν κατηγορησει τη Betfair για collusion[/quote:3gjz1uwf]Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Το collusion είναι θέμα νοοτροπίας παικτών και όχι εταιριών βασικά.Παντού έχουν συμβεί τέτοια φαινόμενα και όλες οι εταιρίες έχουν τρόπο να το αντιμετωπίσουν και υπάρχουν άτομα στο support κάθε εταιρίας, που όταν γίνει κάποια καταγγελία ή υπόνια για collusion, ελέγχουν logs και hand histories.Αν πιστεύετε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα σε τραπέζια που παίζετε τότε πολύ απλά ενημερώστε το support να το ερευνήσει.Παράδειγμα που γνωρίζω από betfair κιολας είναι όταν 3 παίκτες παίζαν συνεχώς τα ίδια sit n go και τους έγινε παρατήρηση και κλειδώθηκε και του ενός ο λογαριασμός για collusion, εν τέλη. Είδαν από τα hand histories ότι δεν ήταν απλά συμπτωση να παίζουν αυτά τα άτομα σε κοινά τραπέζια. Επίσης από betfair επίσης έχω φίλο που έγινε locked λογω ελληνικής γλώσσας στο chat, αν και του είχαν γίνει παρατηρήσεις να μιλάει αγγλικα.Αν γίνει κάποια παρατήρηση για οποιοδήποτε λόγο οι εταιρίες κάνουν κινήσεις, είτε Pokerstars είτε Nonamepoker.betΠ.χ ΑΑ Vs JJ και αυτός που είχε JJ να πάει από το Button fold όταν το BB είχε ΑΑ ή σε flop ό ένας να έχει top pair και flush draw και ο άλλος two paιr και η παρτίδα να τελειώσει με check-check-showdown. Παράθεση
gkaragiaouris Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 an thes na klepseis klepse swsta i min klebeis katholou re magkes!!!!!!!!!!!!!!!!!!etsi den einai?? Παράθεση
two.seven Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ. STARS - TILT - ONGAME.ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ CASH ΜΕ ΜΙΚΡΑ STAKES ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 two.seven έγραψε:ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ. STARS - TILT - ONGAME.ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ CASH ΜΕ ΜΙΚΡΑ STAKES ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΓτ υπαρχει διαφορά στα cash με μικρά stakes απότι στα άλλα?Δν θα πρεπε να ναι παντού το ίδιο? Παράθεση
Recommended Posts