Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7000$ GTD ΜΕ ΒUY IN 5$ REBUY-ADDON...ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ STACK ΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟ AVERAGE...395 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ 68 ΠΑΙΚΤΕΣ...ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ TIGHT ΠΑΙΚΤΗ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο GREEK_SHARK...

Stage #1871696364 Tourney ID 4640581 Holdem Multi Normal Tournament No Limit 1,200 - 2009-09-06 05:05:18 (ET)

Table: 4 (Real Money) Seat #7 is the dealer

Seat 1 - LION48801 (8,861 in chips)

Seat 2 - SESSIONS247 (17,213 in chips)

Seat 3 - ANABOLICSMURF (30,900 in chips)

Seat 4 - GOODTRYSUCKA (16,091 in chips)

Seat 5 - SAED123 (31,127 in chips)

Seat 6 - MONEYSPOON (24,270 in chips)

Seat 7 - GREEK_SHARK (21,649 in chips)

Seat 8 - JSH169222 (31,637 in chips)

Seat 9 - XXXBLAKEXXX (23,954 in chips)

LION48801 - Ante 125

SESSIONS247 - Ante 125

ANABOLICSMURF - Ante 125

GOODTRYSUCKA - Ante 125

SAED123 - Ante 125

MONEYSPOON - Ante 125

GREEK_SHARK - Ante 125

JSH169222 - Ante 125

XXXBLAKEXXX - Ante 125

JSH169222 - Posts small blind 600

XXXBLAKEXXX - Posts big blind 1,200

*** POCKET CARDS ***

Dealt to GREEK_SHARK [Qd Ac]

LION48801 - Folds

SESSIONS247 - Folds

ANABOLICSMURF - Folds

GOODTRYSUCKA - Folds

SAED123 - Folds

MONEYSPOON - Folds

GREEK_SHARK - Raises 3,600 to 3,600

JSH169222 - Folds

XXXBLAKEXXX - Raises 9,600 to 10,800

GREEK_SHARK - All-In(Raise) 17,924 to 21,524

XXXBLAKEXXX - Calls 10,724

*** FLOP *** [4h 7s 8h]

*** TURN *** [4h 7s 8h] [2c]

*** RIVER *** [4h 7s 8h 2c] [2s]

*** SHOW DOWN ***

GREEK_SHARK - Shows [Qd Ac] (One pair, twos)

XXXBLAKEXXX - Shows [8s 9s] (Two Pair, eights and twos)

XXXBLAKEXXX Collects 44,773 from main pot

*** SUMMARY ***

Total Pot(44,773)

Board [4h 7s 8h 2c 2s]

Seat 1: LION48801 Folded on the POCKET CARDS

Seat 2: SESSIONS247 Folded on the POCKET CARDS

Seat 3: ANABOLICSMURF Folded on the POCKET CARDS

Seat 4: GOODTRYSUCKA Folded on the POCKET CARDS

Seat 5: SAED123 Folded on the POCKET CARDS

Seat 6: MONEYSPOON Folded on the POCKET CARDS

Seat 7: GREEK_SHARK (dealer) HI:lost with One pair, twos [Qd Ac - B:2s,B:2c,P:Ac,P:Qd,B:8h]

Seat 8: JSH169222 (small blind) Folded on the POCKET CARDS

Seat 9: XXXBLAKEXXX (big blind) won Total (44,773) HI:(44,773) with Two Pair, eights and twos

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΚΑΝΕ CALL???

KAI H ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ CALL ΣΕ ALLIN ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜOY(O OΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΙΣΟ STACK ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ΜΕ Α-Κ SUITED...

Δημοσίευση

Καλησπέρα φίλε μου. Καταρχάς να σου πω ότι σπάνια σε τουρνουά $5 οι παίχτες προσέχουν πως παίζεις και την τακτική που ακολουθείς. Ο συγκεκριμμένος παίχτης που μας ανέφερες φαίνεται να παρακολουθούσε το τραπέζι και σίγουρα έλαβε το bet σου απο το button σαν μία προσπάθεια για stealing. Αργότερα που πήγες all in έπαιρνε 3 προς 1 για να κάνει το call οπότε δεν το σκέφτηκε και πολύ και για την ακρίβεια ήταν ένα σωστό call αν δεν είχες overpair. Πιστεύω ότι είναι κάτι συνηθισμένο των συγκεκριμμένων stakes και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Είσαι μπροστά και σε βάθος χρόνου θα παίρνεις πολλά απο αυτά τα pot.

Απο την άλλη και εσύ ρίσκαρες μεγάλο μέρος του stack σου σε μία κατάσταση που στην καλύτερη θα είχε ένα ζεύγος και θα ήσουν 45% πίσω. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ήσουν τυχερός που έπεσες σε παίχτη που δεν είχε τίποτα γιατί όπως σου είπα οι παίχτες σκέφτονται και παίζουν με τα φύλλα τους και όχι το τι μπορεί να κάνεις εσύ εκεί.

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

Απο την άλλη και εσύ ρίσκαρες μεγάλο μέρος του stack σου σε μία κατάσταση που στην καλύτερη θα είχε ένα ζεύγος και θα ήσουν 45% πίσω. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ήσουν τυχερός που έπεσες σε παίχτη που δεν είχε τίποτα γιατί όπως σου είπα οι παίχτες σκέφτονται και παίζουν με τα φύλλα τους και όχι το τι μπορεί να κάνεις εσύ εκεί.

.to aq einai super standard all in se ola ta stakes se ekeino to simeio oute kan mi to sizitas....

Δημοσίευση

Ναι δεν έχουμε συγκεκριμμένα reads για τον αντίπαλο μας. Απλά η δική μου ερώτηση είναι αν αξίζει να θυσιάσουμε τόσο μεγάλο μέρος του stack μας με A-Q ακόμα και αν είναι loose ο παίχτης και παίζει random cards. Για μένα είναι αρκετά δύσκολο το shove εκεί παρόλο που μπορεί να είμαι μπροστά.

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ Ν ΕΧΕΙΣ JJ ΚΑΙ Ν ΠΑΣ ALLIN Κ Ν ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚ????ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COINFLIP???ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ ΑΥΤΟ Τ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΛΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 10ΑΔΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ν ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Δημοσίευση

Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!! B)

Πολύ καλή ερώτηση του Tavou! 5$ με τόσα λίγα άτομα??? Σίγουρα έπαιζες σε κάποιο "μικρό" site...

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Nickaki....

Δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρεις το τουρνουά σου για ένα coin flip ή έστω στην καλύτερη όπως τη δική στου 60-40 υπέρ σου, επειδή ακριβώς όπως είπες και εσύ έχεις αρκετές μάρκες και είσαι κοντά στο average!!

Συνήθως το reraise δήλωνει δύναμη, οπότε θα μπορούσε κάλλιστα ο αντίπαλός σου να έχει κάτι σαν ΑΚ ή QQ ή ΚΚ ή ΑΑ(όπου εκεί δεν το συζητάμε είσαι 30-70 περίπου)ή οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, που είσαι 45-55....

Θα συμφωνούσα με το τρόπο παιξίματός σου αν είχες λιγότερες μάρκες και ήθελες "απεγνωσμένα" ένα double up!!!

Για την συγκεκριμένη κατάσταση θα πρότινα μετά το reraise του αντιπάλου σου ένα call και αναλόγως τι θα βγάλει το flop κινήσαι ή όχι σε all in!!!

Με σεβασμό στο τρόπο παιξίματος....

Δημοσίευση

Sorry εννοείται ότι αν είχε ΑΑ ήσουν πολύ χειρότερος από 30-70, αλλά το πιο πιθανό να μην σου είχε κάνει τόσο μεγάλο raise με άσσους όποτε το θεωρούμε λίγοτερο πιθανό ενδεχόμενο... αλλά όχι βέβαια απίθανο!!! Τι πιθανότητες άλλοστε του έδινες να έχει τα σκουπίδια που είχε?? :laugh: