Grinia$Gero$ Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 εδω ταιριαζει το αρθρακι καλυτερα τυχερος παρα καλος, καλοφαγωτα φιλε μου με ολη μου την καρδια. Παράθεση
Tarestasas Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 1. Νομίζω ότι το post έγινε για να πανηγυρίσουμε (?) μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ενός ΕΛΛΗΝΑ.2. Εάν στο αρχικό σχόλιο ο συντάκτης είχε γράψει π.χ. "πως η μεγάλη αυτή νίκη ήρθε ύστερα από εκπληκτικό παιχνίδι", θα καταλάβαινα τις ειρωνείες και τα κακεντρεχή σχόλια.3. Η Ελλάδα το 2004 έπαιξε μακράν το χειρότερο ποδόσφαιρο του EURO. Ακόμη πονάνε τα μάτια μας από το "θέαμα". Φαντάζεστε να μας χλεύαζε όλη η Ευρώπη για το γεγονός ότι γιορτάζαμε τη νίκη μας;4. Ο ξυλοκόπος που είναι chip leader στο FT (November 9) του WSOP έχει εξασφαλίσει ήδη πάνω από 1.000.000 $ ακόμη και αν αποχωρήσει 1ος απο το τελικό τραπέζι! Ο άνθρωπος δεν είναι pro, δήλωσε ότι είχε απίστευτη ρέντα και έφτασε ως εδώ και ότι δεν παίζει on line παρά μόνο live. Με τη λογική κάποιων ο εν λόγω παίκτης πρέπει, επειδή "πάτησε" το ιερό και άβατο τελικό τραπέζι ενός WSOP, να μαστιγωθεί δημόσια για την επιτυχία του αυτή και εν συνεχεία να ακρωτηριαστεί για να μην ξαναπαίξει ποκερ...- Ξέρω ... ξέρω πολυ ακραία τα παραδείγματα αλλά τί άλλο να πω.- Ο Ήλιος και άλλα παιδιά, έθεσαν την είδηση στη σωστή, απλή και αυτονόητη βάση της. Ας πούμε συγχαρητήρια και ας αφήσουμε τις μικρότητες.- Εκτός εάν κάποιος από όλους εμάς δεν θα ήθελε σε ένα βράδυ περί τα 190Κ στο λογαριασμό του, ένα bracelet WCOOP και ένα ταξίδι στις Μπαχάμες, έστω και με το χειρότερο παιχνίδι της ζωής του. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ! Παράθεση
vas Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Tarestasas έγραψε:1. Νομίζω ότι το post έγινε για να πανηγυρίσουμε (?) μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ενός ΕΛΛΗΝΑ.2. Εάν στο αρχικό σχόλιο ο συντάκτης είχε γράψει π.χ. "πως η μεγάλη αυτή νίκη ήρθε ύστερα από εκπληκτικό παιχνίδι", θα καταλάβαινα τις ειρωνείες και τα κακεντρεχή σχόλια.3. Η Ελλάδα το 2004 έπαιξε μακράν το χειρότερο ποδόσφαιρο του EURO. Ακόμη πονάνε τα μάτια μας από το "θέαμα". Φαντάζεστε να μας χλεύαζε όλη η Ευρώπη για το γεγονός ότι γιορτάζαμε τη νίκη μας;4. Ο ξυλοκόπος που είναι chip leader στο FT (November 9) του WSOP έχει εξασφαλίσει ήδη πάνω από 1.000.000 $ ακόμη και αν αποχωρήσει 1ος απο το τελικό τραπέζι! Ο άνθρωπος δεν είναι pro, δήλωσε ότι είχε απίστευτη ρέντα και έφτασε ως εδώ και ότι δεν παίζει on line παρά μόνο live. Με τη λογική κάποιων ο εν λόγω παίκτης πρέπει, επειδή "πάτησε" το ιερό και άβατο τελικό τραπέζι ενός WSOP, να μαστιγωθεί δημόσια για την επιτυχία του αυτή και εν συνεχεία να ακρωτηριαστεί για να μην ξαναπαίξει ποκερ...- Ξέρω ... ξέρω πολυ ακραία τα παραδείγματα αλλά τί άλλο να πω.- Ο Ήλιος και άλλα παιδιά, έθεσαν την είδηση στη σωστή, απλή και αυτονόητη βάση της. Ας πούμε συγχαρητήρια και ας αφήσουμε τις μικρότητες.- Εκτός εάν κάποιος από όλους εμάς δεν θα ήθελε σε ένα βράδυ περί τα 190Κ στο λογαριασμό του, ένα bracelet WCOOP και ένα ταξίδι στις Μπαχάμες, έστω και με το χειρότερο παιχνίδι της ζωής του. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ !+1 Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Ο βήχας και η ζήλια, δεν κρύβονται... οεο Παράθεση
Themis Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Γιαννη "tarestasas" το παραδειγμα με το Euro αλλα ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ξυλοκοπο τα σκεφτηκα και εγω....Δεν πα να εσπασε 10 φορες ασσους με 7-2 μεχρι την 1η θεση. Ας βρεθει ΕΝΑΣ που θα ανταλλαζε τα 180Κ ΚΑΙ το ταξιδακι στις Μπαχαμες με ενα αριστα παιγμενο τουρνουα απο μερους του, σε συνδυασμο ομως με αποκλεισμο εκτος χρηματικων επαθλων ...Θερμα συγχαρητηρια , σε καλη μερια, και καλα να περασεις στις Μπαχαμες φιλε! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Themis έγραψε:Γιαννη "tarestasas" το παραδειγμα με το Euro αλλα ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ξυλοκοπο τα σκεφτηκα και εγω....Δεν πα να εσπασε 10 φορες ασσους με 7-2 μεχρι την 1η θεση. Ας βρεθει ΕΝΑΣ που θα ανταλλαζε τα 180Κ ΚΑΙ το ταξιδακι στις Μπαχαμες με ενα αριστα παιγμενο τουρνουα απο μερους του, σε συνδυασμο ομως με αποκλεισμο εκτος χρηματικων επαθλων ...Θερμα συγχαρητηρια , σε καλη μερια, και καλα να περασεις στις Μπαχαμες φιλε!themi prosopika protimo ta 100000$ kerdos pou exo sta dio xronia pou asxoloume para na perimeno na statho tixeros.kai an epaiza panta teleia ta kerdi tha itan pollplasia ...to paradeigma me tin ellada einai to ligotero astoxo.allo na panigirizeis gia ti xora sou kai allon gia kapoion agnosto pou kerdise to tzokergiven that kala na peraseis stis mpaxames kai mia simvouli.....mi pekseis poker :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
mpilias Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 XRISTO SAFWS KAI TO MAKROXRONIO KERDOS POU EXEIS APO TO PAIXNIDI NOMIZW PWS EINAI TO 8EMITO APO OLOUS TOUS PAIXTES POU ASXOLOUNTAI ME TO PAIXNIDI.APO EKEI KAI PERA OMWS DN KATALABAINW TO STRABWMA SOU.DLD DN 8A EPREPE NA GRAFTEI I EIDHSH?DN KSERW AN O FILOS EPAIKSE KALA I OXI AKOMA OMWS KAI AN DN TO EKANE ISWS AYTI I EPITYXIA NA EINAI TO ENAYSMA GIA NA MELETISEI KAI NA PAIKSEI KALYTERA APO EDW K PERA.ALLWSTE POIOS DN 8A I8ELE MIA TETOIA ARXI?8EWRW OTI DN PREPEI NA MPAINOUME SE ANTIPARA8ESEIS GIA TETOIES EPITYXIES.1)SRY GIA TA GREEKAMERIKAN 2)SRY AN DN KATALABA KATI SWSTA APO TO POST POU EKANES Παράθεση
gkpvao Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Egw pantws ton vlepw na sunexise na paizei se tour me 10,20,30 $ k mia fora sena 200ari,dn ton eida na pisteuei oti egine o ivey k na paizei megala posa.Magkia tou kai polla sugxarhthria. Allwste sena tour me tetoio field oloi th xreiazontai th tuxh. Afhste pou sto kommati tou tour pou vlepoume ta epa8la exoun ftasei ekei pou ka8e arxariou paikth h piesh apo to agxos 8a xei ftasei sto 20! Polu pi8ano prin na paize polu polu kalutera.kalofagwta magka k oloi se zhleuoume (kapoioi me thn kalh kai kapoioi me th kakh ennoia).Sigoura oneireuomaste na xoume mia antistoixh epituxia.Y.G. Sry gia ta greeklish, dn 8a epanalhf8ei! Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 pros "ElkY88",eisai o monos apo tous kerdoforous ellines pou vgainei na "kompasei" gia ta kerdi tou, dimiourgei poli asximi entiposi.ena pokerforum mporei na exei poli plousia thematologia pera apo to "poios tin exei pio megali".an den saresoun ta sigxaritiria se protoemfanizomenous ellines pou kanoun megala cashout min ta diavazeis.to na poloneis tin kouventa se kathe thread pou simmetexeis einai kapoies fores diaskedastiko, tis perissoteres omos enoxlitiko. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Χρηστο, δεν πανηγυρισα για το παλικαρι . Απλα του ειπα "συγχαρητηρια". Το παραδειγμα με την Ελλαδα εστιαζει στο οτι η Ελληνικη ομαδα, αν και προφανως δεν ηταν καλυτερη απο καποια αλλα μεγαθηρια εκεινης της χρονιας, και χωρις να παιξει ΤΗΝ μπαλλα, εφυγε με την κουπα. Καμια φορα χρειαζεται να ευνοηθεις απο τις περιστασεις - ποσο μαλλον στο ποκερ.Νομιζω οτι του αξιζουν συγχαρητηρια για αυτο που καταφερε. Το ξερεις και εσυ πολυ καλα, χρειαζεται ΚΑΙ τυχη για να φτασεις εκει. Κανεις δεν τον ανεδειξε στον Φιλ Αιβυ της Ελλαδος. Ειτε το θελουμε ομως ειτε οχι, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ειτε του αξιζε ειτε οχι, εχει σημειωσει ενα απο τα μεγαλυτερα online cashes Ελληνα παικτη (νομιζω το μεγαλυτερο..) και μονο για αυτο του αξιζει ενα μεγαλο μπραβο.Τωρα, το αν χασει αυτα τα χρηματα μεσα σε 2,3 μηνες ή δεν ξερω κ εγω ποσο γρηγορα, αυτο θα ειναι θεμα κακου bankroll management και οχι μονο κακου ποκερ (για το οποιο προφανως δεν εχω αποψη, δεν εκατσα να δω ολο πως επαιζε σε ολο το τουρνουα).Και κατι τελευταιο και πολυ γενικοτερο. Ποσο σωστο ειναι να κρινουμε εναν παικτη απο ενα και μονο ενα τουρνουα που επαιξε; Νομιζω οτι σχεδον κανενας απο ολους εμας δεν εχει εικονα του παικτη σχετικα με το που παιζει, σε τι stakes παιζει, πως βλεπει το ποκερ γενικοτερα, αν και σε ποια Live Tournaments εχει παιξει κλπ.Το να πω πχ οτι ο ταδε παικτης ειναι καλος επειδη εχω στοιχεια για την πορεια του μεσω OPR ή European Poker Rankings, ναι. Το να πω οτι ενας παικτης ειναι κακος επειδη παιζει σε 10 τουρνουα τη μερα , επι 1 χρονο και εχει κανει ελαχιστα cash, επισης ναι.Το να κρινουμε ομως τον εν λογω κυριο απο ενα τουρνουα και μονο (ανεξαρτητως αποτελεσματος) ειναι νομιζω λαθος. Για αυτο και περιοριζομαστε ΑΠΛΑ στα συγχαρητηρια, στο "καλοφαγωτα" κλπ κλπ. και δεν αναλωνομαστε σε εκφρασεις του τυπου "Εισαι θεος, επαιξες τελεια, τους πατησες κλπ", αλλα ουτε και αλλες του στυλ "Τι donk Παιξιμο, τι Luckbox εισαι" κλπ κλπ. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Παράθεση
Captain_Obvious Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Obvious guy says that when you are -ev (as it is inferred by the responses regarding his previous record and play) 'bankroll management' is irrelevant. Παράθεση
two.seven Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΗΤΑΝ ΤΡΟΥΡΝΟΥΑ 15.675 ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FINAL TABLE).ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ, ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΞΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ "ΙΔΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ"... (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ).ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ.....ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUM, ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ: α) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΚΕΡβ) ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑγ) ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ CASH GAMEΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ....."ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ" Παράθεση
Tarestasas Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Captain_Obvious έγραψε:Obvious guy says that when you are -ev (as it is inferred by the responses regarding his previous record and play) 'bankroll management' is irrelevant.Sorry my friend, this is a Greek Forum. Please post your opinion in 2plus2.Thank you in advance. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Νομίζω ότι πραγματικά χάθηκε το νόημα αυτού του thread. Έγινε για να προβληθεί η τεράστια online επιτυχία ενός Έλληνα παίκτη και καταλήξαμε να συζητάμε αν έπαιξε καλά ή όχι. Θεωρώ πως πραγματικά αν το παιδί τα βλέπει όλα αυτά, τα γράφει στα @@ του. Το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Προτιμώ να με αποκαλούν donk, fish και όλα τα συναφή και να παίρνω τη μαρμίτα, παρά να παίζω εκπληκτικά τουρνουά και να χάνω από τρελά bad beat στο bubble. Σίγουρα παίζουμε πόκερ γιατί μας αρέσει και διασκεδάζουμε, αλλά αναμφίβολα είναι και τα λεφτά στη μέση και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας αυτό. Όσο και να διασκεδάζεις, αν δεν κερδίζεις ποτέ κάπου ξενερώνεις. Ό,τι και να λέμε εμείς το παλικάρι κέρδισε ένα πολύ σεβαστό ποσό και αυτό εμπεριέχει όλη την ουσία και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όλα τα υπόλοιπα και οι χαρακτηρισμοί είναι μικρότητες και καθαρή ζήλια από κάποιους. Βεβαίως τον ευνόησε η τύχη και οι συγκυρίες σε κάποιες περιπτώσεις (ειδικά στο τελευταίο χέρι που ο άλλος χτυπάει set στο river ενώ ο Έλληνας έχει καρέ), αλλά δείξτε μου έναν παίκτη που κέρδισε ένα μεγάλο τουρνουά βασιζόμενος αποκλειστικά στις ικανότητές του χωρίς να έχει πουθενά την εύνοια της τύχης. Αν έχει διαβάσει κάποιος το Every Hand Revealed θα έχει δει μέσα παραδείγματα που το πατούρι του Gus είχε το μέγεθος που έπρεπε για να κατακτήσει τελικά το Αussie Millions... Μπράβο στο παλικάρι για την επιτυχία του την οποία εγώ προσωπικά βλέπω ως απομυθοποίηση της άποψης ότι ο Έλληνας παίκτης δεν μπορεί... Υ.Γ. Τις ευχές μου για μεγαλύτερη διάκριση στον Καπάλα που συνεχίζει σε λίγο... Παράθεση
Captain_Obvious Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2009 Tarestasas έγραψε:Captain_Obvious έγραψε:Obvious guy says that when you are -ev (as it is inferred by the responses regarding his previous record and play) 'bankroll management' is irrelevant.Sorry my friend, this is a Greek Forum. Please post your opinion in 2plus2.Thank you in advance.[/quote:32ppt2n9]Ο κύριος 'Προφανής' λέει ότι όταν έχεις αρνητική προσδοκία στα τουρνουά που συμμετέχεις (όπως μπορεί κανείς να συνάγει απο τις παρατηρήσεις πιο πάνω για το ρεκόρ και το παιχνίδι του), τότε ο όρος 'διαχείριση κεφαλαίου' είναι άσχετος με το θέμα.Υστερόγραφο: Δεν κάνει τίποτε, παρακαλώ. Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 ή οπως λεει ο σοφος λαος...οικονομια κανεις οταν εχεις,αν δεν εχεις...τι οικονομια να κανεις? :dry: Παράθεση
Recommended Posts