texasPAOK Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλησπερα παιδια...βλεπωντας τις τελευταιες επιτυχιες των παιδιωνθα ηθελα να υποβαλω την εξης ερωτηση...Πως παιζεται στα μεγαλα τουρνουα(400 ατομα και πανω)?Εγω εκει που προσπαθω να ανεβαζω σιγα σιγα το στακ μου παταω info και ενω εχουμε ξεκινησει με 2000chips και εγω π.χεχω 3000 με τοσο average περιπου βλεπω κατι bigstackersμε 20000 chips λεω καλα μονο all in κανουν αυτοι?με τον τροπο παιχνιδιου μου συχνα με σκωτονουν τα blind αν πιανωασχημο φυλλο....Δωστε καμια ιδεα ρε παιδια.... Παράθεση
vas Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 απλα σεταρουν συνεχεια στο φλοπ και γενικα τους βγαινουν ολα.συνηθως μετα γυρναει και δεν μπαινουν καν στα επαθλα εκτος αν ειναι πραγματικα καλοι παικτες. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Mην επηρεάζεσαι τόσο πολύ απο τα stack των cl...Μεγαλύτερη σημασία έχουν τα stacks στο τραπέζι σου και η σχέση του δικού σου stack με το average για τις αποφάσεις σου...Οσον αφορά την αδυναμία σου να διατηρήσεις τη στάκα σου σε υγιές επίπεδο αυτό θα ξεπεραστεί με το καιρό όσο βελτιώνεις το παιχνίδι σου...Καλό είναι στην αρχή να παίζεις πολύ λίγα φύλλα και αυτά επιθετικά .... Παράθεση
Recommended Posts