GeorgeSadoor Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Είχα μερικά ftp και έπαιξα σ ένα προκριματικό για το daily double A στο full tilt για να περάσω την ώρα μου.Όμως κέρδισα τον προκριματικό και είμαι εγγεγραμμένος στο τουρνουά. Το θέμα είναι πως ξεκινάει σε 4:30 ώρες και δεν μπορώ να παίξω.Αν πατήσω unregister τί γίνεται?Καμιά λύση? :dry: Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Είχα μερικά ftp και έπαιξα σ ένα προκριματικό για το daily double A στο full tilt για να περάσω την ώρα μου.Όμως κέρδισα τον προκριματικό και είμαι εγγεγραμμένος στο τουρνουά. Το θέμα είναι πως ξεκινάει σε 4:30 ώρες και δεν μπορώ να παίξω.Αν πατήσω unregister τί γίνεται?Καμιά λύση? :dry:Περνεις τα $$ που αξιζει το τουρνουα ως T$,tournament dollars.Αυτα τα πουλας με fee 10%.πχ 220Τ$-->200$ Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Δηλ θα έχω 10$ στο λογαριασμό μου? (12 είναι το buy in)Αν ναι μπορώ να τα μετατρέψω για να παίζω cash? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 12 tournament dollars.Θα παίξω κάνα sit n go. :laugh: Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2009 ωραιος.Μονος σου ρωτας,μονος απαντας...Ο,τι να ναι Παράθεση
Recommended Posts