Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μα πόσο υπομονή πιά; **

Μιχαλάκη όχι στα βαθειά παιδί μου..λολ

Ωραίο το άρθρο σου φίλε .Από προσωπική εμπειρία θα σου πω πως εκτός του bankroll σημαντικό είναι και το timeroll(ξέρω πως δεν υπάρχει τέτοια λέξη αλλα θα εξηγήσω) .Ανάλογα με την δουλειά και τις προσωπικές υποχρεώσεις μας διαθέτουμε και τον ανάλογο χρόνο για το ποκερ.Εγώ λόγο δουλειάς μπορώ (όταν μπορώ) να παίζω περίπου στις 9 η ώρα το βράδυ και σπάνια (όπως σήμερα μέχρι πολύ αργά λόγω πρωινου ξυπνήματος).Έχω 12% ITM σε ΜΤΤκαι όμως είμαι μείον!! γιατί? Μα γιατί όταν το ρολόι πάει περίπου δύο και πλέον είμαι ΙΤΜ εκεί υπερισχύουν αφενός η κούραση όλης της ημέρας και αφετέρου το άγχος του ξυπνήματος την άλλη μέρα με αποτέλεσμα να τα σμπρώχνω πιο χαλαρά all-in αντί να ανεβάζω συγκέντρωση μιας και σε late stage χρειάζεται περισσότερο και παίζουν και περισσότεροι καλοί παίκτες.Βέβαια θεωρώ θετικό ότι το έχω επισημάνει και δεν τα ρίχνω στην τύχη .Αλλά ο προγραμματισμός του διαθέσιμου μας χρόνου και η γνώση της φυσικής μας κατάστασης και των αντοχών μας είναι εξήσου σημαντικός με το bankroll (για να μην πω ποιο σημαντικά)για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες ενός ΜΤΤ

Δημοσίευση

Πολύ καλό το άρθρο και εμένα μου άρεσε πολύ όταν το διάβασα. Γι αυτό το λόγο αν και τα cash games απαιτούν περισσότερο skill ασχολούμαι μόνο με αυτό γιατί εχεις την ελευθερία να παίξεις όσο μπορείς και όταν δεν νιώθεις καλά απλά σταματάς και πας για ύπνο. Οι ατέλειωτες ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή για να μπω ίσα ίσα στο bubble και να διπλασιάσω τα χρήματα μου δεν είναι για μένα. Μπορώ να παίζω κάποιες ώρες με διάυγεια και αυτό προσπαθώ να κάνω. Ίσως να το κάνεις και εσύ αυτό φίλε...