Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες σχετικά με τον προβληματισμό μου. Διευκρινίζω πρώτα ότι παίζω αποκλειστικά σε ΜΤΤ και sit & go. Τα cash games δε νομίζω ότι μου ταιριάζουν τουλάχιστον προς το παρόν. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο ως παίκτης πριν πάω κι εκεί. Είχα κάνει το εγκληματικό λάθος στις αρχές που είχα κάποια κέρδη να παίξω cash μέχρι και 3-6$ με άσχημα αποτελέσματα... και δεν το ξανακάνω! Στο θέμα τώρα. Παρά το γεγονός πως το τελευταίο δίμηνο είχα κέρδη περίπου 1500$, πραγματοποιούσα αναλήψεις και συνέχιζα να παίζω σε τουρνουά με buy-in από 2 έως 10$ όντας διστακτικός να ανέβω επίπεδο. Μήπως θα πρέπει βάση μπάνκας να δοκιμάσω την τύχη μου και σε ακριβότερα τουρνουά? Πέρα από τα μεγαλύτερα έπαθλα νομίζω ότι παίζοντας σε ακριβότερα τουρνουά, στα οποία λογικά το επίπεδο των παικτών θα είναι υψηλότερο, θα υπάρξει και μεγαλύτερη βελτίωση στο παιχνίδι μου. Πιστεύετε πως ισχύει κάτι τέτοιο (και όσο αφορά το επίπεδο των παικτών και όσο αφορά τη βελτίωσή μου) στα πλαίσια πάντα του σωστού bankroll management?

Δημοσίευση

Ο <<κανόνας>> λέει πως σε τουρνουά δεν πρέπει να παίζεις πάνω από το 5% του bankroll σου.Οπότε αν μπορείς και νιώθεις (πρώτα απ όλα) έτοιμος να παίξεις σε μεγαλύτερα τουρνουά κάντο.Αν δεν κάτσει ξανακατεβαίνεις και δοκιμάζεις άλλη φορά. ;)

Δημοσίευση

Καταρχάς καλημέρα... Το πρώτο που θα ήθελα να σου επισημάνω είναι να επενδύσεις στη γνώση, το να μάθεις ορισμένα βασικά πράγματα που θα μπορείς να τα εντάξεις στο παιχνίδι σου είναι κάτι πρωταρχικό για έναν παίχτη. Για να έχεις κάποια επιτυχία στα τουρνουά που παίζεις θα πρέπει όπως πολύ σωστά κάνεις να ξεκινάς απο χαμηλά. Το να μπεις σε ένα training site όπως το cardrunners και να μάθεις κάποια πράγματα μέσα απο τα video του και τα λοιπά είναι κάτι που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα μπορείς να παίζεις πιο άνετα σε κάποια stakes. Εγώ θα δοκίμαζα να παίζω κατά καιρούς μεγαλύτερα buy in και μετά το τέλος των τουρνουά θα γυρνούσα πίσω(με τη βοιήθεια των poker tracker/ holdem manager) να δω τι κάνουν οι άλλοι παίχτες. Όπως είπε και ο φίλος μας πρέπει να έχεις περίπου 75 buy in πίσω πριν ξεκινήσεις να παίζεις κάποιο τουρνουά.

Δημοσίευση

Δοκιμασε να χτισεις bankroll παιζοντας μικρα sng μεχρι 30 ατομα. Ανεβαζοντας bi χωρις το αναλογο bankroll δεν θα μπορεσεις να παιξεις αρκετα tour για να εχεις ενα ικανοποιητικο δειγμα ωστε να δεις αν εισαι ετοιμος για αυτα τα stakes. Επισης πιστευω οτι δεν θα παιζεις το ιδιο "ανετα" βλεποντας το bankroll σου να μειωνεται.