Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θελω να θεσω 2 ερωτηματα και οποιοι ξερουν θα ηθελα να μου απαντησουν...1)Θεωρειται οτι αν διαβασεις 3,4 5 βιβλια στρατηγικης ποκερ η σχετικα με το ποκερ,θα σε κανουν καλυτερο παιχτη?Και αν ναι πιοια θα προτεινατε (αν γινεται να ειναι Ελληνικα)....και 2)Γνωριζει κανεις αν μεσω καποιου online τουρνουα υπαρχει ευκαιρια για προκριση(συμμετοχη) σε επιγειο τραπεζι τουρνουα?ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσίευση

Η μελέτη είναι απαραίτητο στοιχείο μαζί με την ανάλυση που σε συνδυασμό με την εμπειρία σε κάνουν σίγουρα καλύτερο παίκτη.

Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει μόνο η τριλογία του Harrington που επικεντρώνεται στην στρατηγική για τουρνουά. Είναι επίσης στα σκαριά τα 2 Supersystem του Doyle Brunson που θα βγουν λογικά ως τα Χριστούγεννα στην αγορά.

Μέσω του διαδικτύου φυσικά και υπάρχουν προκριματικά τουρνουά για live διοργανώσεις. Από την δική μας του GSOP έως και τα EPT ή WSOP. Όλες οι εταιρίες έχουν τέτοιου είδους προκριματικά. Περί ορέξεως ποια θα επιλέξεις και τι προσφορές θέλεις.

Δημοσίευση

Φίλε μου έριξα μια πρόχειρη ματιά μήπως βρώ κάποιο βιβλίο στα ελληνικά αλλα δεν βρήκα. :( Το μόνο που βρήκα που ελπιζω να σε βοηθήσει είναι ενα rar αρχείο με διάφορα καλά βιβλία στα αγγλικά (supersystem, supersystem 2, Poker for Dummies, Ace on the river, Harrington on holdem)

Ελπίζω να σε βοηθίσουν

http://rapidshare.com/files/278946869/Poker.rar.html

Δημοσίευση

stelan13 έγραψε:

Θελω να θεσω 2 ερωτηματα και οποιοι ξερουν θα ηθελα να μου απαντησουν...1)Θεωρειται οτι αν διαβασεις 3,4 5 βιβλια στρατηγικης ποκερ η σχετικα με το ποκερ,θα σε κανουν καλυτερο παιχτη?

Μια λανθασμένη άποψη που υπάρχει είναι ότι όποιος διαβάζει ένα καλό βιβλίο

γίνεται αυτόματα winner παίκτης.Παίρνουν συνέντευξη για παράδειγμα από κάποιον γνωστό winner παίκτη που λέει ότι τον βοήθησε το "super system 2" και όλοι θέλουν να το διαβάσουν γιατι αυτόματα νομίζουν ότι θα αρχίσουν να κερδίζουν εκατομμύρια. Μπούρδες.Τα ββλία τα διαβάζουν όλοι,

συν ότι με το Internet όλη η γνώση υπάρχει εκεί "πάνω" για να βρεις ότι θέλεις, που έχει σχέση με το poker.

To θέμα είναι να κατανοήσεις

το νόημα των βιβλίων και των πληροφοριών που διαβάζεις και να μπορεσεις να τα εφαρμόσεις στην πράξη παίζοντας.Λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό.

Δεν στα λέω για να μην διαβάσεις,το αντίθετο μάλιστα.Πρέπει να διαβάσεις όσο πιο πολύ μπορείς και από διαφορετικούς συγγραφείς μάλιστα.Μπορεί ο τρόπος γραφής του ενός να μην μπορεί να σε βοηθήσει να πιάσεις το νόημα , ενώ να σε βοηθήσει ο τρόπος του άλλου.Άλλοι γράφουν με πολλά μαθηματικά,άλλοι με πιο απλό τρόπο ,αλλοι με πολλές ορολογίες κτλ.Βρες αυτόν που σου ταιριάζει.

Τέλος να πω ότι και ποτέ να μην πιάσεις το νόημα σίγουρα θα γίνεις καλύτερος παίκτης( όχι winner απαραίτητα) επείδη θα κόψεις κάποια βασικά λάθη ή τουλάχιστον θα τα βλέπεις όταν τα κάνεις.Κατι είναι και αυτό.Εγω κάποτε νόμιζα ότι έπαιζα τέλειο poker και έχανα επειδή ήμουν γκαντέμης.