Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα τις απόψεις σας για το παρακάτω χέρι. Δυστυχώς το έσβησα από το hand history και θα σας το παρουσιάσω χειρόγραφα!

Τουρνουά ΜΤΤ μεσαία φάση. Blinds 100/200. 9 άτομα στο τραπέζι. Ο utg έχει 11000 chips (και είναι LAG που του αρέσει να κλέβει pots) και εγώ βρίσκομαι αμέσως μετά στο utg+1 με 8000 chips. Πιάνω ΑΑ.

Raise στα 600 o utg

Reraise στα 1800 εγώ

Fold οι πάντες

Call o utg

Flop: 10c 7h 2s

All in o utg.

Τί κάνω???

Δημοσίευση

συμφωνα με αυτο που ειπες ισως εχει Α10.

επισης μπορει να εχει κατι σε JJ ή QQ..Δεν νομιζω οτι μπορεις να foldαρεις εδω εκτος αν εχεις ενα φοβερο read.Παντως απο την στιγμη που εκανε ξερω all in δεν νομιζω οτι εχει σεταρει.

τελικα τι ειχε?

Δημοσίευση

3/3 call ως τώρα! Όπως αναφέρθηκε από τα παιδιά κι εγώ λόγω του action δεν πίστεψα πως χτύπησε set. Από την άλλη δεν τον τοποθέτησα σε JJ,QQ,KK γιατί κατά την εκτίμησή μου θα έκανε reraise αυτός ο παίκτης με τέτοια φύλλα. Άσε που δε με ένοιαζε κιόλας να είχε κάποιο από αυτά τα ζευγάρια γιατί έτσι θα του έμεναν πρακτικά μόνο δύο outs. Εν τέλει λόγω της εικόνας του παίκτη και όσων είχα δει, πίστεψα πως είχε μάλλον κάποιο είδος suited connectors (όπως 8-9 με open ended straight draw) ή πιο πιθανό κάποιους suited connectors με επαφή στο φλοπ, όπως 9-10,J-10,Q-10 ή ακόμα και Κ-10,Α-10. Έτσι αποφάσισα να κάνω call γιατί όπως και να είχε ήμουν μπροστά.

Τελικά ο αντίπαλος άνοιξε J-10 και ένας βαλές στο turn ήταν αρκετός για να με στείλει για... ύπνο. Πάντως κοιμήθηκα με τη γλυκιά αίσθηση ότι είχα βελτιώσει τα reads μου!!! :laugh: :laugh: