timoros Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλησπέρα.Τα χρόνια μου πολλά και τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και ευτυχία στον Στάυρο "polisca" Μαγουλά!Επίσης τα χρόνια μου πολλά και δημόσια στον αδερφό Στάυρο "IDOLLS" Κάλφα που αυτή την ώρα ταξιδεύει για Nottingham για να συμμετάσχει στο English Poker Open.Καλή επιτυχία bro! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Xρόνια πολλά και από μένα παιδιά. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Ευχαριστώ Γιάννη, χρόνια πολλά σε όλους τους Σταύρους και στον IDOLLS προσωπικά και του εύχομαι καλή επιτυχία στην Αγγλία. Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Xronia Polla paidia sas euxomai oti kalitero sti zoi sas genika alla kai ston xoro tou poker episis... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Χρονια μου πολλα λοιπον οπως και σε ολους τους Σταυρους του forum! Παράθεση
Recommended Posts