fridis Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΤΑΝΩ FINAL TABLE ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ 4 ΖΗΤΑΩ DEAL ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ CHIP LEADER ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ!!!!ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ 2ου!!!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 1960 ΖΗΤΗΣΑ 1500 ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.ΚΑΠΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΚΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ,,,ΑΛΛΑ Ο 3ΟΣ ΕΠΕΡΝΕ ΜΟΝΟ 660!!ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΤΕ ΜΕ ΤΟ DEAL??ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ!!ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛ ΜΕΝΟΥΜΕ 7 ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΟΙ 66ος-230 5ος360 4ος-480 3ος-640 κτλ...και εχοντας οσες μαρκες ολοι οι αλοι ζηταω να παρουμε ολοι απο 640Ε και να παμε σπιτι μας να κοιμηθουμε και οι μισοι λεγαν οχι!!!!!!!!!!!με αποτελεσμα να πεζουμε απο τις 1 μεχρι τις 5η πλακα ειναι οτι αυτοι που λεγαν οχι δεν πηραν πανο απο 360τουσ δινεις λεφτα και καπιοι δεν τα περνουν εμενα αυτο το deal με εριχνε πολη αλλα νυσταζαπεστε μου εναν που δεν θα ειθελε τα λεφτα του 3ου οταν ειμαστε 7!!θα ελεγε κανεις οχι?? Παράθεση
arourel Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 No deal,play to win!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Απλά όλοι κυνηγάνε τα πολλά.Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τπτ... Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 ego simfono mazi sou ,na paizeis arketes ores , na blepeis oti exei sinexeia to tour ,kai na proteineis deal ,pou tous simferei pio poli apo esena kai na sou lene oxi ti na po????...par ola auta einai epilgoi tou kathenos an tha simfonisei i oxi.. Παράθεση
Recommended Posts