HULK Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Που είναι το sat για gsop από την expekt .??Καμία βοήθεια.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Nickakis! έγραψε:Ειλικρινά και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη συγκεκριμμένη εταιρία αφού προσπαθω να κατεβάσω το λογισμικό και κολλάει, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλα είναι παράξενο που συμβαίνει και καλύτερα να μας διαφωτίσει κάποιος απο την εταιρία. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saCri Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 HULK έγραψε:Που είναι το sat για gsop από την expekt .??Καμία βοήθεια..Το sat βρίσκεται πάντα στην κατηγορία "όλα τα τουρνουά", πάντα με το όνομα GSOP xxx - σήμερα είχε R & A των 5$Nickakis! έγραψε:Ειλικρινά και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη συγκεκριμμένη εταιρία αφού προσπαθω να κατεβάσω το λογισμικό και κολλάει, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλα είναι παράξενο που συμβαίνει και καλύτερα να μας διαφωτίσει κάποιος απο την εταιρία.Κάνε sign in στο pc σου ως administrator Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts