HULK Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Παιζω και γω το στοιχηματακι μου στη bwin και λεω δε παιζω κι ενα sng γρηγορο (πενταρι) να θυμηθω τα παλια μιας και απο τοτε που μου ειχαν σπασει τα νευρα με τις βλακειες της ongame(μου ειχαν φαει και χρηματα που δεν επεστρεψαν, ως συνηθως) δε παιζω συχνα..Οι βλακειες δε βελτιωθηκαν κι ετσι ο ironvagos7 ηταν εκτος μερικες παρτιδες(περιπου 6 πριν τη διαδραματιζομενη)..Ετσι παιζαμε με συχνα raise για να του παρουμε τα blinds..και ακολουθει η παρτιδα που βλεπετε ....TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, T5-4770088-18played at "Table #1" for USD TC from 2009-09-15 07:47 until 2009-09-15 07:48Seat 1: ironvagos7 (490 in chips) Seat 4: puyol (3,805 in chips) Seat 7: CIAeANDFBI (3,205 in chips) ANTES/BLINDSpuyol posts blind (75), CIAeANDFBI posts blind (150).PRE-FLOPironvagos7 folds, puyol raises to 450, CIAeANDFBI bets 3,205 and is all-in, puyol calls 3,205.FLOP [board cards: 7D,7S,3H ]TURN [board cards: 7D,7S,3H,4S ]RIVER [board cards: 7D,7S,3H,4S,6S ]SHOWDOWNCIAeANDFBI shows [ AH,6D ]puyol shows [ AC,QD ]CIAeANDFBI wins 6,410.SUMMARYDealer: ironvagos7Pot: 6,410ironvagos7, loses 0puyol, loses 3,205CIAeANDFBI, bets 3,205, collects 6,410, net 3,205Το ερωτημα μου ειναι αν o CIAeANDFBI με καλυπτε(που και με αυτα που εμεινα κινδυνεψα να παρω τη 2η θεση, χρειαστηκε να παρω all in) επρεπε να κανω το call και να ληξω εκει και τη πρωτη θεση η να φοβηθω το bad beat(γιατι ημουν "σιγουρος" απ το τροπο που το επαιξε οτι τον ειχα λογο προηγουμενων παρτιδων που εκανε slowplay τα monsters και εκανε shove με weak aces (οπως εδω) etc. etc... ) και τη περιπτωση να μεινω εκτος χρηματων που αν περιμενα λιγο θα ηταν σιγουρα..Υ.Γ. Στα shorthanded sng ο 2ος παιρνει λιγο πανω απ τα λευτα του (το 30% του prizepool)..Aκουω αποψεις ... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 gia mena einai call k pas gia tin prwti thesi.twra an eixes megali nagki to prize tou 2ou tote asto.alla aq ekei einai monster.genika pantws prepei panta na pas gia tin prwtia. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Οντως ειναι βαση της λογικης που λεει οτι στο bubble οι καλοι παιχτες ρισκαρουν πιο πολυ καθως δε τους νοιαζουν απλα οι πληρωμενες θεσεις αλλα οι υψηλες..Παρ ολ αυτα εδω η διαφορα εχει ως εξης3ος--0 2ος--30%1ος--70%Αρα η πληρωμη του 2ου σε βαθος χρονου δεν ειναι αμεληταια !!Γι αυτο προβληματιστηκα αλλα μαλλον πιστευω πως εκει το call ειναι +ev .. Παράθεση
Recommended Posts