Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορεί να μ πει κάποιος τι ακριβώς είναι η ongame?Είναι πλατφόρμα όπως pokerstars,fulltilt etc?Διότι εψαξα στο νετ κ δν βρήκα κάτι για download.Και ρωτάω επειδή σ ένα άλλο θέμα π είχα κανει για την καλύτερη πλατφόρμα μ πρότειναν και την ongame.

Δημοσίευση

για την καλύτερη πλατφόρμα μ πρότειναν και την ong

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

poli kalo

Δημοσίευση

fridis έγραψε:

για την καλύτερη πλατφόρμα μ πρότειναν και την ong

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

poli kalo

O fridis τα ακουει αυτα και πρεπει να χτυπαει το κεφαλι του στο τοιχο !!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Fosa έγραψε:
Γτ δν λέει??

Γράψου poker.gr ,κατέβασε το λογισμικό και παίξε.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει.[/quote:3ukgdhir]

Ναι έχει ωραία κουκλάκια..

Pokerstars πολύ καλό αν θες για σοβαρά.. Απ όλες τις πλευρές..

Για άλλους λόγους μπορεί να πρότεινα poker.gr ..

Aν θες να παίζεις με ελληνες.. κ.τ.λ.

Όμως η ongame που λέμε κολλάει συχνά και τα τουρνουά δε τελειώνουν ποτέ η σε πετάει έξω.. (Κυρίως sit n go)....

Κι έτσι σπάνε τσάμπα τα νεύρα σου..

Άσε που δε σε αποζημειώνουν σωστά...

Εγώ όφειλα να στα πω...

Αν θες να φας το κεφάλι σου εκεί είναι...

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους σας

Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η πλατφόρμα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε παράπονο όσον αφορά την αποζημίωσή του. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δεν έχασε ούτε σέντ, οπότε σε παρακαλώ HULK μη λέμε ότι θέλουμε και ειδικά πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΝ κάποιος έχει το παραμικρό παράπονο σε θέμα αποζημίωσης και όχι μόνο από το support μας θα ήθελα να το παραθέσει.

Εδώ και 1 μήνα τα προβλήματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και αυτό φαίνεται και από τις συμμετοχές σε τουρνουά κλπ.

Καλημέρα

Πάνος

Δημοσίευση

νομιζω οτι τωρα λεμε οτι θελουμε!!!!ποια προβληματα εχουν εξαφανιστει????ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ DEALER!!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ CASH GAMES ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ειναι τελειως εκνευριστικα και ουσιαστικα κλεβουν τον παιχτη που μπορει να ηταν στο blind και αναγκαστικα μπορει να ξανακαθησει!!επισης ποια αναβαθμιση???ενταξει ως τραπεζι ειναι οντως πολυ πιο πρακτικο αλλα που ειναι ευκολιες της προηγουμενης πλατφορμας οπως το session browser και το waiting list??κατα τα αλλα οντως θα πρεπει και εγω να πω oti παιζω δυο χρονια αποκλειστικα ongame kai δεν εχω χασει ποτε ουτε cent.οσο για τη συμμετοχη των παιχτων γιατι δεν εμφανιζετε ξανα το ποσοι ειναι online,γιατι εγω νομιζω οτι πολυ μειωμενη and we need our fishes back!!!

Δημοσίευση

Kαλησπέρα

1. στο www.poker.gr πανω αριστερά βλέπεις πόσοι παίκτες είναι online ανα πάσα ώρα και στιγμή. Οπότε άκυρο αυτό που λες!

2. τα τουρνουά έχουν επανέλθει σε συμμετοχές όπως και στο Ρ4

3. Τα κολλήματα στα cash έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο και είναι πολλές οι μέρες που έχω να δω κόλλημα σε τραπέζι. Πίστεψε με έχω ανοιχτά μπροστά μου 16 ώρες τη μέρα 8-10 τραπέζια για να παρατηρώ τυχόν προβλήματα.

4. To session browser θα επανέλθει σε κάποιο από τα προσεχή updates

5. Η waiting list ΔΕΝ θα επανέλθει τελικά, αφού η Ongame θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο ευνοούνται οι καρχαρίες που 'μαρκάρουν' τα ψάρια, ενώ ταυτόχρονα δημιορυργείται υπερφόρτωση στην αναμονή των τραπεζιών. Με την κατάργηση της WL ανοίγουν συνεχώς νέα τραπέζια και ευνοείται έτσι το liquidity του δικτύου, προστατεύοντας παράλληλα τους νέους παίκτες.

6. Που κολλάει το ''and we need our fishes back!!!'' δεν μπορώ να καταλάβω. Mάλλον ατυχής η ατάκα...

φιλικά

Πάνος

Δημοσίευση

Poker.gr έγραψε:

Η waiting list ΔΕΝ θα επανέλθει τελικά, αφού η Ongame θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο ευνοούνται οι καρχαρίες που 'μαρκάρουν' τα ψάρια, ενώ ταυτόχρονα δημιορυργείται υπερφόρτωση στην αναμονή των τραπεζιών. Με την κατάργηση της WL ανοίγουν συνεχώς νέα τραπέζια και ευνοείται έτσι το liquidity του δικτύου, προστατεύοντας παράλληλα τους νέους παίκτες.

Eγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. :dry:

Δημοσίευση

Poker.gr έγραψε:

5. Η waiting list ΔΕΝ θα επανέλθει τελικά, αφού η Ongame θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο ευνοούνται οι καρχαρίες που 'μαρκάρουν' τα ψάρια, ενώ ταυτόχρονα δημιορυργείται υπερφόρτωση στην αναμονή των τραπεζιών. Με την κατάργηση της WL ανοίγουν συνεχώς νέα τραπέζια και ευνοείται έτσι το liquidity του δικτύου, προστατεύοντας παράλληλα τους νέους παίκτες.

Το είχα προβλέψει και είχα αναλύσει κ το γιατί. Φαντάζομαι (εχω να παίξω 2 μήνες) ΔΕΝ θα φτιαχτεί ΠΟΤΕ ουτε το post BB προς "συμφέρον" του πελάτη.

Ευχαριστούμε την Ongame που ως γνώμονα έχει το "συμφέρον" των πελατών της, την προστασία των fish κ ποτέ δεν κοιτά το συμφέρον της. Γιαυτό κ εμείς την τιμούμε με την απουσία μας.

Με την αποζημίωση των γκαραντί τουρνουά πάρθηκε καμιά απόφαση ή τραβάμε το καλώδιο και όλα καλά?

Δημοσίευση

Antoni επειδή είσαι από τους πιο έμπειρους ,ποια πλατφόρμα θεωρείς εσύ πιο αξιοκρατική?Το Online poker κατά την γνώμη σου είναι balanced ? δηλαδή στα τραπέζια συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια όπως στα live και με την ίδια συχνότητα?

Υ.Γ Που χάθηκες να με κράξεις σε κανα ποστ μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πέρα από κάποια αντιπαλότητα που είχε προκύψει ,

Οι αναλύσεις σου για τα hands και τα σχόλια σου ήταν πάντα ενδιαφέρουσα (με το ύφος λίγο εγώ διαφωνούσα)

Και αν γνωριστούμε και live ίσως να τελειώσει και αυτό...

Δημοσίευση

Aντώνη καλησπέρα

στο Link https://www.poker.gr/html/ent/842/ent.1842.asp θα δεις την πλήρη πολιτική αποζημίωσης της πλατφόρμας μας (Οngame) όσον αφορά τα τουρνουά.

Περίεργο πάντως, είσαι ο μονος που διαφωνεί με τη φιλοσοφία της waiting list όσον αφορά τα ψάρια και τους καρχαρίες. Με όσους regulars μίλησα (και δεν είναι και λίγοι) κανείς δεν αρνήθηκε ότι η waiting list εξυπηρετεί αυτό ακριβώς το σκοπό.

Στο αρχικό πλάνο ήταν να επανέλθει η WL αλλά σε ενα από τα τελευταία

newsletters μας ενημέρωσαν για το αντίθετο, για τους λόγους που επιγραμματικά σας ανέφερα.

Παίκτες και πελάτες δεν είναι μόνο οι regulars σαν και σένα, αλλά και οι αρχάριοι-ψάρια που τώρα μαθαίνουν το παιχνίδι.

φιλικά

Πάνος

Δημοσίευση

Α ξέχασα το καλύτερο. Εχουμε εναν Σουηδό σε κάποια στιγμή στο τραπέζι που είναι πολύ loose και κάνει τρελά allin. Εχουμε δει το εξής: raise egw call o gkap call o Sweden 3bet apo allon call oloi.

flop 7-6-10 overbet allin o sweden call o 3betor.

turn 4 river 3 kai o sweden anoigei K-5 off.

Εχουμε πεθάνει στα γέλια τρίβουμε τα χε΄ρια μας ο gkap τον έχει στριμώξει και τον έχει τσακίσει οταν σε 4 χέρια μέσα μαζί με αυτό παίρνει με τον ιδιο περίπου τρόπο (runner-runner) απο τον gkap 3,500 που εχει μπροστά του και μαζεύει 7,500 απο τα 3,500 που έχανε κ φεύγει.

Ειμαι σίγουρος οτι εαν αυτό είχε συμβεί στο online θα είσουν σίγουρος οτι ειναι rigged!!!!!u

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

looser έγραψε:
Antoni επειδή είσαι από τους πιο έμπειρους ,ποια πλατφόρμα θεωρείς εσύ πιο αξιοκρατική?Το Online poker κατά την γνώμη σου είναι balanced ? δηλαδή στα τραπέζια συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια όπως στα live και με την ίδια συχνότητα?

Ολες μεχρι αποδείξεως του εναντίου. Εχω δει χειρότερα στα live.

π.χ. sb me BB KKvsAA flop AKK

άλλο,

AKvsAA flop AKK turn K

και τα fish με τα ηλίθια call δεν λείπουν ουτε στα Live.

Πρόσφατο Barcelona.

I h 8h-6h

flop 8c-6c-Q

Το ποτ ειναι περίπου 1,100 και πουσάρω άλλα 2,500 στο 3βετ 400 του raiser. call!!!! turn K river A

showdown antipalou A-K !!!!!! loooooool

και μπορω να σου περιγράφω ώρες.

Παίζε εσυ καλά και μην βάζεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου.[/quote:2btwudb8]

Μάλλον έχω βελτιωθεί πολύ γιατί και τα Bad beats έχουν πληθύνει πολύ και όπως έγραψε και κάποιος άλλος για να δεχτείς bad beat πρέπει να παίζεις καλά...

Όσο για τις σκέψεις δεν τις βάζω εγώ μπαίνουν από μόνες τους οι ρουφιάνες :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

δεν ηθελα να μαυρισω την ongame με αυτα που ειπα.παιζω δυο χρονια εκει και εκει θα συνεχισω για δυο πολυ βασικους λογους>ο ενας ειναι η φερεγγυοτητα οικονομικα και η αμεσοτητα και ο δευτερος και εξισου σημαντικος τα αγαπημενα μας fishes,και οταν ειπα πριν αυτο με τα fishes εννοουσα οτι εχω δει μεγαλη μειωση στους παιχτες οποτε και στα fishes.οσον αφορα το προβλημα με το συστημα δεν ειμια καθολου υπερβολικος και απο το να γινει προσπαθεια να διαψευθω για κατι πραγματικα εξοφθαλμο και γενικως ομολογουμενο καλυτερα να γινει προσπαθεια να διορθωθει γιατι ουσιαστικα ειναι αλλοιωση του παιχνιδιου.δεν παιζω στην poker.gr αλλα οντως φαινονται οι παιχτες οποτε λαθος μου εδω,θεωρω εργαλεια οπως το session browser απαραιτητα και γενικα οταν κανεις αναβαθμιση πλουτιζεις το προγραμμα σου και δεν του αφαιρεις πραγματα και τελος ισως να ειναι σωστο αυτο με τα waiting list γιατι και εγω regular ειμαι ομως απο την αλλη οταν θες να παιξεις σε τραπεζια με συγκεκριμενα stats(υψηλο μεσο ποτ ασ πουμε) δεν γινεται να εισαι με το τουφεκι απο πανω και να περιμενεις ποτε θα βρεις θεση.

φιλικα

εγω

Δημοσίευση

1ον Eγω ειπα πως η αποζημιωση δεν ειναι σωστη..

π.χ. Εχω φτασει heads up με τεραστιο(σχεδον αχαστο) προβαδισμα απο sit n go και το τουρνουα παει για υπνο.. Ε να στη βρασω τη συμμετοχη πισω εγω εχασα ποσα μεσα απ τα χερια μου !!!!

2ον Φιλε Πανο μιλησα για ongame και οχι για poker.gr αλλιως μη φοβασαι θα σε ειχα πρηξει..(προσωπικα για τη bwin μιλαω)

Γενικα ξερεις οτι αλλες στιγμες(με fridi..) σε εχω υποστηριξει αλλα ειμαι και δικαιος .. και δυστυχως και συ τη δουλεια σου προσπαθεις να κανεις αλλα δε πρεπει να εθελοτυφλεις...σιγα τη βελτιωση που εχει γινει ..ακομα ολο βλακειες γινονται.. μη λεμε κι οτι θελουμε !!

Γι αυτο και γω σας εχω πει ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

Δημοσίευση

ΔΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΝ ΑΝΑΒΑ8ΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΝGAME.ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 8ΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΜΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ(ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ).ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ STRUCTURE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΙΤΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ SUPORT ΠΟΥ ΑΚΟΘΝΕ ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΘΝΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑ8Ε ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

1ον Eγω ειπα πως η αποζημιωση δεν ειναι σωστη..

π.χ. Εχω φτασει heads up με τεραστιο(σχεδον αχαστο) προβαδισμα απο sit n go και το τουρνουα παει για υπνο.. Ε να στη βρασω τη συμμετοχη πισω εγω εχασα ποσα μεσα απ τα χερια μου !!!!

2ον Φιλε Πανο μιλησα για ongame και οχι για poker.gr αλλιως μη φοβασαι θα σε ειχα πρηξει..(προσωπικα για τη bwin μιλαω)

Γενικα ξερεις οτι αλλες στιγμες(με fridi..) σε εχω υποστηριξει αλλα ειμαι και δικαιος .. και δυστυχως και συ τη δουλεια σου προσπαθεις να κανεις αλλα δε πρεπει να εθελοτυφλεις...σιγα τη βελτιωση που εχει γινει ..ακομα ολο βλακειες γινονται.. μη λεμε κι οτι θελουμε !!

Γι αυτο και γω σας εχω πει ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

emena giati me anakateyete twra???

egw perimeno pos kai pos na pexw sto 5$ me 500$guarante

kathe pote einai ayth h prosfora?? :woohoo: