crackLiNg Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Paidia exei kapios tin ypomoni na moy exigisei (AKRIVWS) pws na setarw to Hold em manager gia na leitourgei se boss media? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Απο ότι είχα ρωτήσει και εγώ παλαιότερα μόνο το Pokertracker μπορούσες να χρησιμοποιήσεις στην boss media. Τουλάχιστον αυτό μου έδωσαν να καταλάβω οι υπέυθυνοι του chat! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα *http://www.hhconverter.com/. Στη συνέχεια το σετάρεις ως εξής:1)Στην επιλογή "Autoconvert Options" επιλέγεις "Location of archive.xml" και στη συνέχεια επιλέγεις τον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα hand histories απο την bossmedia. Για Windows XP είναι στο C:Documents and SettingsuserLocal SettingsApplication DataBoss Media"Pokersite"history ενω για τα Vista είναι στο C:UsersUSERAppDataLocalBoss Media"Pokersite"History. Επιλέγεις το αρχείο ''archive.xml''2)Δημιουργείς ένα φάκελο που θα στέλνει τα χέρια αφού τα επεξεργάζεται το hhconverter.3)Ανοίγεις το Holdem Manager και επιλέγεις το φάκελο που δημιούργησες για να τραβάει τα χέρια.4)Στο Holdem Manager θα εμφανίζονται ως χέρια απο το PartyPoker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 to katafera monos man, thx poly padws... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LiNkK Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Γειας σας παιδια,Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το ΗΜ.Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει και δεν βαριεται ασ μου απαντησει.1)Τι ακριβως κανει?2)Ειναι απαραιτητο για να εισαι winning player?3)Πρεπει να το αγορασω αν τελικα αποφασισω να το χρησιμοποιω η απλα το κανω download απο την αντιστοιχη ιστοσελιδα.Ευχαριστω πολυ οποιον με ''διαφωτισει'' και θα παρακαλουσα να ναι οσο πιο αναλυτικος μπορει(καθως προφανως δεν εχω ιδεα).ΥΓ.Αν ξερετε θα θελα να μαθω και την(οποια) χρησιμοτητα του Poker office. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Linkk μιας και εισαι νεο μελος στο φορουμ μας θα σε συμβουλέψω να μάθεις και την λειτουργια του search που υπάρχει. Τα ερωτηματα που έθεσες εχουν ήδη απαντηθει σε παλιοτερα threads αρκετές φορές.Παρόλ' αυτά:1) Το holdem manager μαζί με άλλα προγράμματα (Pokertracker, Pokeroffice κλπ), ανήκουν στην κατηγορία των προγραμμάτων καταγραφής όσον αφορά το πόκερ. Καταγράφουν τις παρτίδες σου και τα αποτελέσματα σου πλήρως ώστε μετά να έχεις προσωπικό database και να αναλύεις τον τρόπο που παίζεις κλπ..2) Δεν είναι απαραίτητα για να είσαι winning player, αλλά προσφέρουν τρομερή βοήθεια στο θέμα της ανάλυσης και στον τομέα του να έχεις αρχείο ώστε να ξέρεις ακριβώς τι σου γίνεται. (Εμένα προσωπικά αυτά τα προγράμματα με βοήθησαν αρκετά στο να προσγειώνομαι, στο να αναλύω κάποια πράγματα μετά τα sessions, στο να είμαι ειλικρινης με τον εαυτό μου και να μου φύγουν όλες οι φοβίες και ανασφάλειες για κάποια θέματα).3) Όλα τα προγράμματα έχουν trial περίοδο πάνω από μηνα..Πήγαινε στις επίσημες σελίδες κατέβασε τις trial εκδόσεις που θές μαζί με τις οδηγίες και τα FAQ για να ξέρεις τι θα κάνεις όταν τα εγκαταστήσεις.Απ. στο ΥΓ: To pokeroffice είναι κάτι ανάλογο με το Holdem Manager και το poketracker, μόνο που έχει μείνει λίγο πίσω συγκριτικά αυτή την περίοδο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LiNkK Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2009 Οκ..ευχαριστω για το χρονο σου..αν χρειαστω βοηθεια στο σεταρισμα θα σου πω.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts