Fosa Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Κέρδισα σε ενα freeroll 5 ευρώ.Αλλά δν μπορώ να μπω σ κανά cash game,αργούν να μπουν τα λεφτά ή δε μπορώ να τα παίξω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Υπομονή μέχρι την λήξη του τουρνουά τουλάχιστον. Μην ανησυχείς δεν στα τρώνε τα χρήματα. Αν δεν σου έχουν μπει τα χρήματα εντός 2 ωρών από την λήξη του συγκεκριμένου τουρνουά στείλε τους email στο support τους με το tournament id και το nick σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpizinakos Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 egw otan eixa kerdisei m eixan zitisei na tosu steilw me mail scanned to diploma odigisis,i tin taftotita kai meta mou evalan ta lefta Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Betfair Poker Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλησπέρα σας,λοιπόν, δυστυχώς ο τελευταίος φίλος έχει δίκιο. Ακριβώς επειδή έχεις κερδίσει μέσω freeroll θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση ηλικίας. Αν δεν κάνω τραγικό λάθος (αλλάζουν συχνά κάποιοι όροι), αν στείλεις την ταυτότητα σου και δουν πως είσαι άνω των 18 ετών, τότε θα λάβεις τα χρήματα σου. Αλλά αν είναι να το κάνεις αυτό, καλό είναι να ταυτοποιήσεις γενικά τον λογαριασμό σου, ώστε να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον. Αν και δεν είμαι αρμόδιος γι' αυτά τα θέματα, θα σε βοηθούσα εγώ, αλλά λόγω της έναρξης του WSOPE δεν θα βρίσκομαι καθόλου στο γραφείο αυτές τις ημέρες. Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις μέχρι την άλλη εβδομάδα τότε στείλε μου μήνυμα. Αλλά σου συνιστώ να στείλεις email στα παιδιά του hellas@betfair.com και αυτοί θα μπορέσουν να σου λύσουν το πρόβλημα.Σου ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που πίστεψε με κανείς δεν μπορεί να αποφύγει.Να σαι καλά.Σπύρος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpizinakos Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 genika den iparxei provlima me ti diadikasia an eksereseis oti argoun POLLI gia mia fainomenika apli ipothesi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fosa Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Εντάξει τα 5 δολλάρια μπήκαν στο λογαριασμό,χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάζω λεφτα με paysafe για να κάνω withdraw πώς γίνεται?Γραφω πουθενά τον αριθμό του λογαριασμού μου κ τα βάζουν?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Fosa έγραψε:Εντάξει τα 5 δολλάρια μπήκαν στο λογαριασμό,χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάζω λεφτα με paysafe για να κάνω withdraw πώς γίνεται?Γραφω πουθενά τον αριθμό του λογαριασμού μου κ τα βάζουν??Mόνο με τραπεζικό έμβασμα μπορείς να κάνεις ανάληψη αν καταθέσεις με Paysafe.Αν θές ανάληψη σε κάποια κάρτα τότε πρέπει να κάνεις και κατάθεση με αυτή την κάρτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fosa Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Δλδ τι κάρτα πρέπει να βγάλω ακριβώς?Αυτή που χρησιμοποιώ για να βγάζω λεφτά απο το λογαριασμό δν κάνει ε?Επίσης το τραπεζικό έμβασμα τι είναι?Είναι χρονοβόρο?Σορρυ για τις noob ερωτήσεις αλλά δν έχω παίξει με real money Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Fosa έγραψε:Δλδ τι κάρτα πρέπει να βγάλω ακριβώς?Αυτή που χρησιμοποιώ για να βγάζω λεφτά απο το λογαριασμό δν κάνει ε?Επίσης το τραπεζικό έμβασμα τι είναι?Είναι χρονοβόρο?Σορρυ για τις noob ερωτήσεις αλλά δν έχω παίξει με real money Mπορείς αν θες να βγάλεις μια κάρτα που θα την χρησιμοποιείς μόνο Online.prepaid της τράπεζας κύπρου.Την βγάζει την ίδια μέρα που πας στην τράπεζα και η ενεργοποιήση στοιχίζει 5 ευρώ.Για οποιδήποτε ποσό κάνεις κατάθεση έχει 1 ευρώ προμήθεια.Πχ βάζεις 100 ευρω έχεις στην κάρτα σου 99.Βάζεις 1000 έχεις 999.Τώρα το τραπεζικό έμβασμα είναι ότι λέει η λέξη.Στα βάζουν στο λογαριασμό σου στηντ ράπεζα.Έχει 5 ευρώ πρμήθειαανεξαρτήτως ποσού και τα λεφτά μπαίνουν σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fosa Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Οι περισσότεροι από σας π παίζετε σοβαρά ποιον τρόπο χρησιμοποιείτε?δλδ ποιος πιστεύετε ότι είναι ο προτιμότερος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Fosa έγραψε:Οι περισσότεροι από σας π παίζετε σοβαρά ποιον τρόπο χρησιμοποιείτε?δλδ ποιος πιστεύετε ότι είναι ο προτιμότερος?Oι περισσότεροι συστήνουν την moneybookers.Είναι σαν την paypal αν έχεις ακουστά.Αλλά μην πάς εκεί μπορεί να μπερδευτείς(μιας και απ οτι κατάλαβα δεν έχεις κάνει ποτέ συναλλαγές στο διαδύκτιο).Οπότε ξεκίνα με την κάρτα που σου είπα.Είναι ο πιο απλός τρόπος.Αν βαριέσαι να βγάλεις κάρτα τότε μόνο με paysafe αλλά ανάληψη μόνο με έμβασμα (όπου έχει όπως είπα 5 ευρώ χρέωση ανεξαρτήτως ποσού-οι κάρτες κτλ δεν έχουν).Εννοείται πως θα πρέπει να έχεις και λογαριασμό σε κάποια τράπεζα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙS PRE-PAID CARD ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΠΛΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ 20 ΕΥΡΟ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΤΗΝ BETFAIR KAI ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙς ΧΡΕΩΣΗ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 123456 έγραψε:ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙS PRE-PAID CARD ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΠΛΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ 20 ΕΥΡΟ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΤΗΝ BETFAIR KAI ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙς ΧΡΕΩΣΗ.Νομίζω για να βγάλει χρεωστική θα έχει και κανονικό λογαριασμό τραπέζης.Οπότε 2 σε ένα.Κάνε αυτό που σου είπε ο από πάνω ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fosa Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Έχω λογαριασμό στην Εθνική,δν κάνει?Πρέπει Κύπρου ντε κ καλά? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Fosa έγραψε:Έχω λογαριασμό στην Εθνική,δν κάνει?Πρέπει Κύπρου ντε κ καλά?Κάνει απλά σου πρότεινα να ανοίξεις έναν καινούριο που θα τον έχεις μόνο για ίντερνετ για να νιώθεις εσύ πιο καλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2009 ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ PREPAID CARD ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟ ΑΠΑΤΗ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts