Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

konar1908 έγραψε:

Από ότι καταλαβαίνω μπορούμε να δηλώσουμε και Σάββατο όσοι δουλέυουμε Παρασκευή και να συμμετέχουμε στο event day1 b έτσι δεν είναι;;

Προς το παρόν φυσικά και υπάρχει αυτή η επιλογή.

Ναι μεν θα προτιμούσαμε όσοι είναι από Βόρεια Ελλάδα να δηλώσουν Παρασκευή ως Day1, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις προέχουν και υπάρχει κατανόηση.

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

Εκεινο το λεωφορειακι απο Αθηνα για Γευγελη που λεγαμε πως παει ??

Για ριχτε καμια ενημερωση.. θα μπει τελικα ??

Σου απαντώ εδώ να μην υπάρχουν 100 threads όσον αφορά τις προεγγραφές και σβήνω το άλλο.

Προς το παρόν είμαστε στις συζητήσεις μεταξύ μας και της έρευνας αν υπάρχει καμιά λύση που να συμφέρει τους πάντες. Από βδομάδα θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο και θα μπορέσω με σιγουριά να σου πω ένα ναι ή ένα όχι.

Δημοσίευση

Τελικά δεν θα υπάρξει λεωφορείο από Αθήνα για αυτό το GSOP.

Δεν καταφέραμε να βρούμε, εντός χρονικού ορίου που είχαμε ορίσει, κάποια καλή προσφορά που να συμφέρει και εμάς αλλά και εσάς για να γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο.

Με το καλό από το επόμενο GSOP να γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο για την διευκόλυνση ατόμων από την Νότια Ελλάδα.

Δημοσίευση

exw anebei arketes fores sto apollia gia tournoua apla den etuxe na eimai se kapoio apo ta proigoumena series. logw douleias kai loipon upoxrewsewn den mporw apo twra na dilwsw simmetoxi mallon 8a anebw, auto pou 8elw na kserw an er8w to sabbato xwris na exw proeggrafi uparxei problima??? kai kati akoma 8a yparxei kamia anakoinwsei me to posa atoma exoun kanei proengrafi genika to poioi 8a einai epanw????

Δημοσίευση

παντως χωρις να θελω να πaρeμβω στο θεμα η φαση του πουλμαν αθηνα θεσσαλονικη ειναι σχετικα απλη> Ο καθενας μπορει να νοικιασει, υ[αρχουν συγκεκριμενες τιμες οι οποιες βεβαια δεν ξερω που κυμαινονται πλεον. Δηλαδη αν υποθετικα 30 η 40 ατομα ανεβουν απο αθηνα με αεροπλανα και βαπορια βγαινει πολυ πιο οικονομικα να νοικιασουν λεοφωρειο. Οι εμπειρια μου ειναι απο σχολικες εκδρομες. Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση

Δημοσίευση

2maniac έγραψε:

exw anebei arketes fores sto apollia gia tournoua apla den etuxe na eimai se kapoio apo ta proigoumena series. logw douleias kai loipon upoxrewsewn den mporw apo twra na dilwsw simmetoxi mallon 8a anebw, auto pou 8elw na kserw an er8w to sabbato xwris na exw proeggrafi uparxei problima??? kai kati akoma 8a yparxei kamia anakoinwsei me to posa atoma exoun kanei proengrafi genika to poioi 8a einai epanw????

Θα αναρτήσουμε λογικά τα άτομα και τους αριθμούς των παικτών ανά μέρα ή θα τους ανακοινώσω εγώ σε αυτό εδώ το thread στα τέλη αυτής ή στις αρχές της άλλης βδομάδας.

Μπορείτε να ανεβείτε πάνω χωρίς να έχετε κάνει προ-εγγραφή, αλλά με δική σας ευθύνη και για το τουρνουά (σε περίπτωση sold out του Σαββάτου για παράδειγμα) και για διαμονή (ήδη τα ξενοδοχεία του Απολλώνια, Τσέλσι και Καλινκα εμάς προσωπικά δεν μας δίνουν παραπάνω δωμάτια).

Αν έχετε ενδιαφέρον να συμμετάσχετε επικοινωνήστε μαζί μου για να σας έχω στα υπόψιν

μου τουλάχιστον για να ξερετε κ εσείς ακριβώς την κατάσταση την στιγμή που θα πάρετε τελική απόφαση.

Δημοσίευση

Arkoudiaris007 έγραψε:

παντως χωρις να θελω να πaρeμβω στο θεμα η φαση του πουλμαν αθηνα θεσσαλονικη ειναι σχετικα απλη> Ο καθενας μπορει να νοικιασει, υ[αρχουν συγκεκριμενες τιμες οι οποιες βεβαια δεν ξερω που κυμαινονται πλεον. Δηλαδη αν υποθετικα 30 η 40 ατομα ανεβουν απο αθηνα με αεροπλανα και βαπορια βγαινει πολυ πιο οικονομικα να νοικιασουν λεοφωρειο. Οι εμπειρια μου ειναι απο σχολικες εκδρομες. Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση

Μα δεν υπάρχει θέμα παρεμβάσεως, οι απόψεις πρέπει να λέγονται.

Με βάση αυτην ακριβώς την σκέψη που αναφέρατε είπαμε και εμείς να βάλουμε λεοφορείο.

Οι τιμές που ακούσαμε σε συνδυασμό με την διαθεσιμότητα των δωματίων που έχουμε σε αυτό το τουρνουά και οτι δεν κινηθήκαμε ακριβώς με το που τέλειωσε το προηγούμενο τουρνουά ώστε να δούμε ακριβή αριθμό ατόμων που θα ανέβουν με λεωφορείο από Αθήνα για να ορίσουμε μια τιμή ανά κεφάλι που θα συμφέρει τους πάντες, έκαναν την υλοποίηση σε αυτό το τουρνουά μη συμφέρουσα για όλους... Και παίκτες και διοργανωτές.

Δημοσίευση

οκ σιγουρα ξερετε καλυτερα απλα το λεοφωρειο ισως να ηταν και ενα εξτρα κινητρο, δεν εξυπηρετει μονο αυτους που θα πηγαιναν ετσι και αλλιως αλλα κανει την ιστορια λιγο πιο ευκολη. Προσωπικα ειμαστε μια παρεα 2-3 ατομων και ο μονος λογος που δεν ερχομαστε ειναι οτι φανταζει ολοκληρη περιπετεια το ταξιδι, κανενας δεν θελει να οδηγησει κλπ. Θα ειχατε ενα +3 δηλαδη αυτοματως. Τελος παντων , ας μην κουραζω λογικα θα τα εχετε σκεφτει ολα αυτα. Και παλι συγχαρητηρια για την προσπαθεια.

Δημοσίευση

To θέμα του λεωφορείου πράγματι θα βοηθούσε πάρα πολύ και ήταν και είναι πρόθεση μας να το ναυλώσουμε. Με κάποιες πρώτες επαφές που είχαμε με εταιρείες που νοικιάζουν πούλμαν, οι τιμές για Ευζώνους και επιστροφή, τις ημέρες που θέλουμε (Παρασκευή ή Σάββατο και επιστροφή Κυριακή), φτάνουν τις 2500 ευρώ + έξοδα (πετρέλαιο, διόδια, ξενοδοχεία για τον οδηγό στη Θεσσαλονίκη κλπ). Δηλαδή 3000 χοντρικά.

Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, διστάζουμε πολύ να ναυλώσουμε πούλμαν που στην ουσία θα μας βάλει μέσα πάρα πολύ σε έξοδα. Δεν ξέρω πόσοι θα ήθελαν να ταξιδέψουν με αυτόν τον τρόπο, αν θα βόλευε όλους η ώρα αναχώρησης και επιστροφής και πολλά άλλα. Το σημαντικό, αν πράγματι θα έρθουν!!! Πράγματι θα ήταν και πιο ξεκούραστο και πιο οικονομικό, συν το χαβαλέ που θα κάναμε στο λεωφορείο, αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα μπορούμε να μαζευτούμε 50 άτομα για να βγουν τα έξοδα, ή έστω λίγο λιγότεροι.

Δεν ήξερα ότι θα ζήταγαν τόσα πολλά χρήματα για το πούλμαν, νόμιζα ότι με 1500 ευρώ θα ήμασταν ΟΚ. Αν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης τέτοου λεωφορείου που διαβάσει αυτό το thread, ή δουλεύει σε κάποια εταιρεία που μπορεί να μας εξυπηρετήσει παρακαλώ ας απαντήσει. Θα συνεχίσω να ψάχνω για κάποια λύση καλύτερη, προς το παρόν αυτό που μπορώ ν απροτείνω στ απαιδιά που θα ταξιδέψουν, είναι το εξής:

Φεύγει κάθε πρωί (Παρασκευή πρωί θα είμαι κι εγώ) τρένο από την Αθήνα Intercity για Θεσσαλονίκη. η επιστροφή είναι την Κυριακή στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Η τιμή (με επιστροφή) είναι κάπου 60 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Το ταξίδι είναι ξεκούραστο, μπορείς άνετα να κοιμηθείς, γλιτώνεις φυσικά οδήγηση και ο χαβαλές στο bar με παρέα και συζήτηση πάντα ανοικτός! Από το σταθμό για Γευγελή μπορούμε να το οργανώσουμε με αυτοκίνητα και στο πήγαινε και στο έλα.

Αν υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν παρέα για αυτοκίνητο και θέλουν να έρθουν με τρένο, ας κλείσουν εισιτήριο από τώρα (γιατί τελειώνουν γρήγορα) και ευχαρίστως να τα πούμε την Παρασκευή εκεί! Ας γράψουν και εδώ να συνενοηθούμε, ή ας πάρουν τηλέφωνο τον Μιχάλη.

Ελπίζω πως στο επόμενο θα έχουμε κάποια λύση και για το πούλμαν.

Δημοσίευση

Τώρα γι αυτό που είπε ο Μιχάλης για τα δωμάτια, πράγματι είχαμε ένα πρόβλημα με ένα ξενοδοχειο, μας έδινε μόνο 8 δωμάτια από τα... 28 που θέλαμε! Είχαμε , μέχρι πριν λίγο μεγάλο πρόβλημα με τα δωμάτια γιατί το τελευταίο που θέλαμε είναι να βάλουμε τον κόσμο να κοιμηθεί σε Β' ποιότητας ξενοδοχεία.

Ήμασταν απογοητευμένοι γιατί δεν υπήρχε λύση, μέχρι πριν λίγο, όταν και τελικα τα 28 δωμάτια τα πήραμε. Θα τα προπληρώσουμε βέβαια όλα, αλλά νομίζω πως αυτό το event θα μαζέψει πολύ κόσμο και θα γεμίσουν τα δωμ΄τια. Ήδη έχουμε 95 προεγγραφές (σίγουρες αυτή τη φορά, όχι όπως τις άλλες) χωρίς τους regulars του Απολόνια και τους παίκτες που δεν το αποφάσισαν 100% ακόμη. Νομίζω ότι θα το πιάσουμε το ρεκόρ πάλι.

Το καλό πάντως είναι (περαν από τις συμμετοχές) ότι έχουμε και πάλι τα δωμάτια και ο κόσμος θα κοιμηθεί όπως πρέπει. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή όσο πιο νωρίς μπορείτε γιατί και τα 20 επιπλέον δωμάτια μάλλον θα γίνουν ανάρπαστα γρήγορα.

Δημοσίευση

Κριμα για το πουλμαν...Θα επιανε και ενα στοιχημα ο erevos για συμμετοχες (δε θυμαμαι ακριβως 170 νομιζω) :P

Παντως εχω να επιβραβευσω την ειλικρινεια σου bas που παραδεχεσαι πως ειναι μεγαλο ρισκο για εσας και γι αυτο δεν ολοκληρωνεται το εγχειρημα..

Το ειχα φανταστει απ την αρχη οτι καπως ετσι θα σκεφτειτε και να σου πω την αληθεια δεν εχετε και αδικο..

Μετα τα παρατραγουδα με τα ξενοδοχεια που να μπεις σε ποιο δυσκολα...με ελληνες εχεις να κανεις αλλωστε ;) ...

Τωρα για το τρενακι που λες καλη ιδεα και ευχαριστω για τη πληροφορια προσωπικα..

Τι ωρα φευγει Παρασκευη ??

Μαλλον θα τα πουμε εκει..

Δημοσίευση

Βασικά.. Το όλο άγχος που τράβηξα/ξαμε ήταν στο θέμα με τα ξενοδοχεία ως τώρα...

Ντρεπόμουν να λέω στα άτομα που με έπαιρναν τηλ ότι τα μόνα διαθέσιμα ξενοδοχεία από εδώ και πέρα είναι το Ασίκοτ και το Βαρδάρ, αλλά όσοι επικοινώνησαν μαζί μου τα άκουγαν τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν και ας ένιωθα άβολα που τους έλεγα ξεκάθαρα: "Β διαλογής ξενοδοχείο με κακό room service και ανύπαρκτο ντουζ, αλλά αυτό μας έμεινε".

Ευτυχώς υπάρχουν και πάλι μερικά διαθέσιμα δωμάτια (προς το παρόν τουλάχιστον) στο Καλίνκα, άρα όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ναι μεν όταν το έβαζα είχα στο νου μου το λεωφορείο ως δεδομένο,αλλά το στοίχημα είναι ακόμα μάχιμο ;)

Το Σάββατο οδεύει προς Sold Out εντός διημέρου σίγουρα, ο αριθμός των προ-εγγραφων αυτή την στιγμή είναι στις 100 και αυτή την φορά με paysafe εγγύηση από όσους θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία. Άρα περισσότερο πιθανό να υπάρξουν ελάχιστες ακυρώσεις.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δώσει μεγάλο στίγμα ακόμα, άρα περιμένουμε και από εκεί λαό.

Επίσης, στο Student's Sunday της Κυριακής οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 90 συμμετοχές. Ε δεν θα έρθουν τουλάχιστον 40 από αυτούς; ;)

Τέλος, μιαμιση βδομάδα έχουμε.... Οι "της τελευταίας στιγμής" είναι πάντα αρκετοί.

Όλα βαίνουν καλώς. (Οεοεοε)

Όσον αφορά το θέμα ειλικρίνειας. Δεν νομίζω στα πέντε χρόνια λειτουργίας αυτού του site ο Σταύρος και ο Βασίλης να δήλωσαν κάτι που να αποσκοπεί στην παραπλάνηση ή την εκμετάλλευση του κόσμου.

Έτσι και εμείς οι νεότεροι συνεργάτες ακολουθούμε την ίδια γραμμή. Κανένας δεν σκέφτετε πονηρά... Απλά ρεαλιστικοί είμαστε με τα δεδομένα που έχουμε.

Για να ανέβουν οι διοργανώσεις και το site ένα βήμα παραπάνω, πέραν της δικής μας δουλειάς και αξιοπιστίας, χρειάζεται σωστή συννενοήση και ένα μικρό λιθαράκι και από τα μέλη.

Όλα καλά σε γενικές γραμμές και πάμε για καλύτερα.

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις έγινε Sold out το Σάββατο και έχω ανοίξει λίστα αναμονής (waiting list). Λέγοντας Sold Out αυτή την στιγμή τι εννοώ: Για κάθε μέρα έχουμε 81 θέσεις να παίξουν. Αυτή την στιγμή έχω 72 άτομα για Σάββατο και έχουν να παίκτούν ακόμα 25 προκριματικά. Άρα καταλαβαίνετε...

Όσοι έχουν σκοπό να συμμετάσχουν και δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα γίνεται.

Όσοι βρίσκονται στην waiting list, αυτόματα παίρνουν μια θέση με το που γίνει μια ακύρωση και εγώ προσωπικά τους παίρνω τηλέφωνο και τους ενημερώνω ότι θα συμμετάσχουν κανονικά.

Απο δω και πέρα γεμίζουμε την Παρασκευή λοιπόν.

Δωμάτια υπάρχουν ακόμα ορισμένα σε Καλίνκα και Τσέλσι, αλλά γεμίζουν όσο περνά η ώρα.

Δημοσίευση

Κλασσική περίπτωση :)

Πάρτε ένα τηλέφωνο για να ενημερώσετε την κατάσταση σας, ακόμα και αν δεν είναι σίγουρο ακόμα, για να έχω τουλάχιστον υπ' όψιν αριθμούς για να κανονίζω διαθεσιμότητα δωματίων.

Το "ντου" γίνεται δυστυχώς πάντα τελευταία βδομάδα. Παρασκευή πάντως υπάρχει ακόμα περιθώριο.

Δημοσίευση

Δεν είναι χοντρό φίλε, είναι απλό λάθος και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ HELLENIC. Απ' όσο ξέρω ο manager έστειλε σωστά το text που εκεί που λέει για 3 εισιτήρια γράφει σωστά για 2. Ο υπάλληλος της Bossmedia έκανε το λάθος που απλώς έκανε copy paste το text από τα προηγούμενα satellites.

Επίσης: Και στην ανακοίνωση πάνω πάνω στο Pokerland και στο πινακάκι, γράφει για 2 εισιτήρια, όχι για 3.

Είναι 2 εισιτήρια φίλε Hulk. Και σας παρακαλώ, όταν υπάρχουν εταιρείες που δίνουν εισιτήρια, κάνουν προκριματικά και ενδιαφέρονται και για μας και για σας, τέτοια μικρά λάθη ας μην τα κάνουμε θέμα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Επιπλέον κάτι τελευταίο. Όσοι προκριθούν από τα προκριματικά υποχρεούνται να φορούν τα διακριτικά της εταιρείας (μπλουζάκια καπέλα, κονκάρδες, ό,τι τελικά δώσουν) από την οποία προκρίθηκαν. Αν δεν τα φορούν θα ακυρώνεται η συμμετοχή τους, ακόμη και στο heads up του Greek Series να φτάσουν.

Τhx

Δημοσίευση

Vasili ego aplos to simiosa se antiparavoli tis diafimisis me to lobby xoris na yponnoo kati. Safos kai prepei na eimaste oloi ikanopoihmenoi apo tetoioy eidoys prosfores(mikres i megales) alla an kapoios xoris na to gnorizei upologizei se 3 tickets ki oxi 2 vlepontas to lobby? Itan pantos sxedon profanes lathos ka8oti ki ego den proseksa prin postaro to total prize pool poy paramenei sta 500 e.

Δημοσίευση

Φίλε mayrogata (what a nick!!!) no problem, απλώς ήθελα να το προλάβω όσο είναι νωρίς. Πράγματι τα παιδιά από το hellenic δεν έκαναν λάθος, το λάθος είναι του υπαλλήλου της Boss, που σέταρε το τουρνουά.

Βλέπω όμως ότι υπάρχει ζήτηση, ήδη έχουν γραφτεί 44 παίκτες. Το Οverlay είναι μικρό δηλαδή, και αυτό ίσως ωθήσει την εταιρεία να δώσει κι άλλα εισιτήρια τις επόμενες ημέρες, όπως μου είπε ο Λεωνίδας.

Μείνετε συντονισμένοι! Μάλλον θα έχουμε κι άλλα tickets από αύριο...

Δημοσίευση

Δε διαφωνω για τη προσπαθεια αλλα για σκεψου τον 3ο..

Θα τρελενοταν !!!

Πραγματι ειναι καλες οι προσφορες αλλα ανεξαρτητα με το ποιος το εκανε το λαθος επιμενω πως δεν ειναι αμελητεο ουτε καν μικρο(δεν ειναι ο καθενας υποχρεωμενος να δει οτι το prizepool=500)

Δε χρειαζεται να δωσουμε συνεχεια ομως ..

Οτι ειναι ...

Δημοσίευση

Πράγματι Hulk, θα είναι πρόβλημα... Θα ειδοποιήσω εγώ μέσω του chat σε περίπτωση που κάποιος στο τελικό τραπέζι δεν το έχει πάρει είδηση...

Κρίμα όμως που συμβαίνουν συνεχώς λάθη στα satellites και δυστυχώς όχι από άτομα που μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο, να βάλεις μια φωνή και να μην ξαναγίνουν! Τα satellites μας σετάρονται από άσχετους ανθρώπους με εμάς και την Ελλάδα γενικά, και μέχρι στιγμής συμβαίνουν συχνά λάθη.

Θα μείνουμε ξύπνιοι λοιπόν για να περιμένουμε το final table και να ειδοποιήσουμε αν τυχόν είναι κάποιος που νομίζει ότι δίνονται 3 tickets. Ήθελα να πάω για ύπνο, αλλά τελικά όπως δείχνει δεν απέφυγα να τη βγάλω και πάλι στο PC με 5-6 τουρνουαδάκια!!!

Άντε, καλό ξημέρωμα πάλι.... :S