labKK Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2009 Είμαι πολύ μέτριος στο heads-up.Προσπαθώ να μελετήσω τις παρτίδες που παίζω μπας και βελτιωθώ αλλά τίποτα.Μία παίζω συντηρητικά, μία επιθετικά, μία πολύ επιθετικά , μία ανάποδα από τον αντίπαλο ,μία το ίδιο με τον αντίπαλο, μία έτσι, μία ….γιουβέτσι.Στο τέλος τρώω τα μούτρα μου.Δεν έχω βρει ένα winning style.Πείτε μου τη γνώμη σας για το παράκατω hand. Full Tilt Poker Game #14846728520: $20 + $2 Sit & Go , Table 1 - 100/200 - No Limit Hold'em Seat 2: tchapman12 (5,730)Seat 4: ΕΓΩ (7,770)tchapman12 posts the small blind of 100ΕΓΩ posts the big blind of 200The button is in seat #2Παίζουμε αρκετή ώρα heads-up.Τα stacks στην αρχή ήταν ανάποδα.Εγώ είχα περίπου 5k και ο αντίπαλος 7k.Tου έχω δείξει (νομίζω) ότι ποντάρω μόνο όταν έχω κάτι και υποτίθεται μπλοφάρω πολύ σπάνια.Με πολλά μικρά bet στο flop χωρίς να έχω τίποτα έχω πάρει πολλά μικρά pot και πήρα κεφάλι στα stacks.Ο αντίπαλος μου παίζει αρκετά σφιγμένα με ελάχιστα raise από το btn.Στα στατιστικά του είδα ότι είναι winning player οπότε μάλλον ξέρει τι κάνει(?).Παρόλα αυτά θέλω να αποφύγω ένα πιθανό coin flip (μάλλον επειδή δεν είναι τόσο επιθετικός ) και έχω αποφασίσει να τον κερδίσω σιγά σιγά με μια αυξανόμενη επιθετικότητα όταν αλλάξουν τα blinds και ο αντίπαλος παραμείνει παθητικός . *** HOLE CARDS ***Dealt to ΕΓΩ [8c 9c]tchapman12 calls 100ΕΓΩ checksΕδώ έπρεπε μήπως να κάνω raise εκτός θέσης (είχα κάνει ελάχιστα ως τώρα από ΒΒ) και πιθανότατα να τελειώσω εδώ το pot???*** FLOP *** [Js Tc 5c]EΓΩ bets 200tchapman12 calls 200To pot είναι στα 400 και ποντάρω min bet στα 200 όπως έκανα πάντα με πολύ δυνατό draw hand αυτή τη φορά.smooth call o αντίπαλος.*** TURN *** [Js Tc 5c] [8d]ΕΓΩ bets 600tchapman12 calls 600Το pot είναι 800 και ποντάρω ¾ του pot.Μήπως έπρεπε να βάλω περισσότερα???Smooth call ο αντίπαλος.Κατι έχει και αυτός.*** RIVER *** [Js Tc 5c 8d] [Qs]ΕΓΩ has 15 seconds left to actEΓΩ bets 6,770, and is all intchapman12 calls 4,730, and is all inUncalled bet of 2,040 returned to ΕΓΩΚάπου εδώ πίστευα ότι έπαιξα καλά.Αν είχε ΑΚ θεωρητικά θα είχε κάνει raise preflop.Πίστευα ότι θα είχε το πολύ 2 ζευγάρια .Επαιξα all-in για να νομίσει ότι κάνω μια μπλόφα υποκρινόμενος ότι έχω το 9αρι και φυσικά το είχα.Πώς θα παίζατε στο river???*** SHOW DOWN ***ΕΓΩ shows [8c 9c] a straight, Queen hightchapman12 shows [9h Kc] a straight, King hightchapman12 wins the pot (11,460) with a straight, King high*** SUMMARY ***Total pot 11,460 | Rake 0Board: [Js Tc 5c 8d Qs]Seat 2: tchapman12 (small blind) showed [9h Kc] and won (11,460) with a straight, King highSeat 4: ΕΓΩ (big blind) showed [8c 9c] and lost with a straight, Queen highΦυσικά μου έφυγε το σαγόνι μόλις είδα τι είχε... Eπίσης τί γνώμη έχετε για το παίξιμο του αντιπάλου μου? Παράθεση
Recommended Posts