Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

1)Εχω ακουσει για καποια προγραμματα τα οποια τρεχουν ταυτοχρονα την ωρα που πεζεις και σου δινουν στατιστικα στοιχεια για τους αντιπαλους,προσπαθησα να κατεβασω αλλα ζητουν χρηματα ή δινουν trial versions που ουτε αυτα καταφερα να τα χρησιμοποιησω.Απο που μπορω να κατεβασω δωρεαν?Ειναι νομιμα αυτα ε??

2)περα απο το sharkscope.com που βρισκεις καποιες πληροφοριες για κερδοφορια των αντιπάλων τι αλλο υπαρχει?

ευχαριστω

Δημοσίευση

Αν εννοείς τα προγράμματα καταγραφής παρτίδων όπως pokertracker και holdem manager μπορείς να τα καταβέσεις από τις επίσημες τους σελίδες σε trial έκδοση. Κάνα μήνα σίγουρα κρατά η trial έκδοση για να σιγουρευτείς αν σου κάνουν ή όχι.

Αυτά βασικά καταγράφουν τις παρτίδες τις δικές σου και των αντιπάλων σου και παρουσιάζουν τα ανάλογα στατιστικά από κάτω στην πορεία. Βοηθάνε στο να κρατάς database με ότι έχεις κάνει στο διαδικτυακό πόκερ και στην ανάλυση του τρόπου που παίζεις εσύ και κάποιοι από τους αντιπάλους σου, όταν αποκτήσεις μεγάλο δείγμα.

Το sharkscope είναι για να ελέγχεις τα αποτελέσματα των αντιπάλων σου και πόσο κερδισμένοι ή χαμένοι είναι στα τουρνουά. Ένα πολύ πιο εξειδικευμένο officialpokerrankings.com δηλαδή. Υπάρχουν και άλλα ανάλογα site όπως το pokerprolabs.com. Για cash είναι το: pokertableratings.com για τις πλατφόρμες της pokerstars και της full tilt κυριως.

Τώρα κάτι άλλες εφαρμογές που υπάρχουν και σου δίνουν ανάλογα στοιχεία Οn the fly καθώς παίζεις δεν τα έχω προσωπικά δοκιμάσει και δεν ξέρω πόσο επιτρέπονται από τις διαδικτυακές εταιρίες.

Τα προγράμματα προσωπικής καταγραφής επιτρέπονται.

Τα προγράμματα που εκμεταλλέυονται καταγραφή τρίτων και εταιρίων να τα αποφεύγετε σε γενικές γραμμές.