Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με την περίπτωση του ntompros7, αλλά επειδή σέβομαι τη δουλειά που έγινε πάνω στο βίντεο, δεν μπορώ να μην πω δύο λόγια.

Αγαπητέ ntompros7,

Από τις 19/8 που είναι το πρώτο σου ποστ στο φόρουμ έχεις κάνει συνολικά 8 ποστ (όποιος κάνει κλικ στο προφίλ του μπορεί να τα δει.) Συνοψίζω:

Ξεκίνησες με την επιτυχία του Ανέστη Μέτσα όταν πήρε το εκατομμύριο:

imoun kai egw sta skopia kai ezisa apo prwto xeri ta orgia pou ekane. Pragmatika opws eipe kai o prolalisantas itan san na kateyike o theos kai na otu to dwse. Apo tin alli xeromai pou to pire aytos kai den to pire kanas sovaros paixtis giati to mono sigouro einai oti ta lefta tha epistrafoune kai pali sto poker.

Anesti se perimenoume na paixeis. Koita na kratiseis oso to dinaton perissotero

Στο θέμα Φορολογιες σε live τουρνουα για Κυπριους/Ελληνες ο Καραγκιαούρης, αναφέρει κάτι που ισχύει για τα τραπεζικά ποσά που διακινούνται κι εσύ απαντάς:

ela re maga pou exeis kanei kai 500k analipseis. Poios eisai?

Σε ένα άλλο ποστ του Αντώνη απαντάς:

Allos einai o roufianos edw mesa. An itheles na mi stigmatiseis pios einai aytos de tha eleges "μέχρι σήμερα δείχνει και 16κ μείον απο τα αρχικά του κέρδη αλλα στην εδώ λίστα παραμένει στους πιο κερδοφόρους!!!!". Egw apla to onoma eipa gia na mi psaxnoun gi ayto allou ayta antwnaki, oxi edw pera.

Και ακολουθεί το σημερινό....

Προφανώς είσαι πολύ πιο έξυπνος από όλους μας εδώ μέσα και ειλικρινά δεν ξέρω τι αποσκοπεί η συμμετοχή σου σε αυτό το φόρουμ. Αν είναι μόνο τα ειρωνικά σχόλια θα σε παρακαλέσω να μην ξαναποστάρεις....

Αν έχεις κάτι θετικό να προσφέρεις τότε είσαι ευπρόσδεκτος, ειδάλλως νομίζω ότι απλά είσαι ενοχλητικός σε κάποια άτομα που θέλουν να προσφέρουν και καλό είναι να αποχωρήσεις από μόνος σου.

Δημοσίευση

ρε παιδια συγνωμη αλλα και εγω απογοητευτικα. Ειμαι πολυ αρχαριος για να κρινω και ισως τα πlays των παιδιων να ειναι πολυ πιο μελετημενα για να μπορω να τα καταλαβω και εγω. Δεν εχω παιξει και πολυ κασ αλλα μερικα χερια ειδικα απο Τζειμς ηταν για εμενα πολυ ασχημα. Μου θυμισε λιγο η κατασταση σαν να μαζευτηκαν ενα ματσο πλουσιοι για να χαβαλεδιασουν. Καλη συνεχεια ευχομαι, ισως η κριση μου να ειναι εντελως λανθασμενοι αλλα δεν μπορω να κρατηθω και να μην την κανω.

Δημοσίευση

Προσωπικη αποψη θα ηταν καλυτερα αν δεν υπηρχαν τα σχολια πανω στο video.

Δεν εννοω οτι δεν ηταν σωστα τα σχολια η κατι τετοιο αλλα επειδη οι 2 σχολιαστες ειναι και παιχτες του συγκεκριμενου τραπεζιου.

Επισης θα ηταν καλυτερο να μπορουμε να δουμε ολη τo session και οχι μονο ορισμενες παρτιδες.

So πιστευω θα ηταν καλυτερο μελλοντικα ενα video διαρκειας οσο και το session χωρις σχολια.

Δημοσίευση

Θα ήθελα να επισημάνω, πως οι παίκτες που παίξαμε στο HIGH STAKES GR τη Δευτέρα, δεν είχαμε σκοπό να διδάξουμε πως παίζεται το κάθε χέρι. Βάλαμε τα λεφτά μας μπροστά μας, και τα διαχειρίστηκάμε τελείως υποκειμενικά, όπως ο κάθε παίκτης που παίζει πόκερ. Είναι καλοδεχούμενο το οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο παιχνίδι μας, αρκεί να μην ειναι κακοπροαίρετο και από τους τύπους που βρίζουν στις εκπομπές του Γεωργίου. Όσο για το σχολιασμό του HIGH STAKES GR, τίποτα πιο φυσιολογικό από το να μην συμφωνεί κάποιος με τον nicecallsir ή τον ale1010 ή ακόμη και να τους θεωρεί ψάρια. Σκοπός είναι, μέσα από τη συζητήση πάνω σε συγκεκριμένες απόψεις ή αποφάσεις να βγουν κάποια συμπεράσματα ή διαφωνίες για το παιχνίδι που όλοι παίζουμε.

Όσο για το σχολιασμό, και μιλάω τόσο σαν nicecallsir όσο και σαν εκπρόσωπος του Profit, θεωρώ πως είναι πιο ενδιαφέρον, να ακουστεί η άποψη όσων έπαιξαν στο παιχνίδι, και μακάρι να ήταν εφικτό, σε κάθε παρτίδα να μιλούν οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν, το δίδυμο που σχολίασε αυτό το HIGH STAKES GR δεν είναι μόνιμο, και ελπίζω στο μέλλον, στο σχολιασμό να λάβουν μέρος και άλλοι παίκτες.

Δημοσίευση

Molis parakolou8hsa 30 lepta apo ayto to ... pragma (siga mhn ante3e kaneis parapanw) kai

THELW AYTA TA 30 LEPTA THS ZWHS MOY PISW!

Oson afora tous sxoliastes den thewrw oti kanan asxhmh douleia alla 3eka8ara tous prodidei to proion.

Otan exeis na sxoliaseis to APOLYTO TIPOTA oso filotimes prospa8eies kai na kaneis sto telos fenetai san na flyareis askopa.

Ps.Eytyxws pou ekanan ayto to sxolio peri taramas kai missclick se ena xeri pou eixe AA kai gelasame kai ligo.

Δημοσίευση

Προφανως θα ηταν καλυτερο να πουμε με ποιο ωραιο τροπο οτι δε μας αρεσε ετσι ωστε να δωθει σαν ιδεα για βελτιωση του concept..

Κατ αρχην συγχαρητηρια για αυτη τη πρωτοτυπη ιδεα και την υλοποιηση της..

Πρωτα απ ολα δε μου αρεσε ο ηχος..

Μεχρι ενα σημειο ακουγονταν 4 ατομα να μιλανε(αλλοι 2 απο το βαθος για αλλες παρτιδες απο τις διαδραματιζομενες) -περιπου ολα αυτα δε περνω και ορκο- σημασια εχει οτι υπηρχε προβλημα...

Ωραιο θα ηταν να δινετε και ολοκληρη η session και το μονταρισμενο μερος οποτε ο καθενας να βλεπει οτι θελει αναλογα με την ορεξη του !!

Τελος προσωπικα συμφωνω στην παρουσια των ατομων που συμμετειχαν στο σχολιασμο παρτιδων που επαιξαν..

Τι καλυτερο απ το να σου εξηγει ο ιδιος ο παιχτης τα κινητρα και τις σκεψεις που τον οδηγησαν στη καθε αποφαση.(θα πεθαινα να ακουσω το κυριο Αλεξη..TZEIMS να εξηγει πολλες κινησεις.. οπως και τη συντηρητικες αποψεις του κυριου Ταραμα..)

Αυτες ηταν καποιες απο τις σκεψεις που ηθελα να μοιραστω και παλι μπραβο σε τετοιες κινησεις..

Υ.Γ. Αυτοι που μονο κατακρινουν και ειρωνευονται δε δινουν τιποτα στο χωρο εκτος απο τη ψευδαισθηση οτι ο κοσμος γελαει με τις βλακειες τους.. Παρασιτουν και ζουν απο τα ψεγαδια των προσπαθειων, αυτων που πραγματικα αγωνιζονται για κατι..

Ας μη τους κανουμε να νιωθουν σπουδαιοι λοιπον, απλη αδιαφορια..!!!

Δημοσίευση

polyvios72 έγραψε:

Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Συγχαρητήρια. Θα πρέπει νομίζω να γίνει πρόταση και σε mannerboy, ήλιο, ίσως και gkap. Πιστεύω θα αποκτουσε τρομερό action...

Δυστυχως η ευτυχως αυτο που λες δεν γινεται.

Ο mannerboy εχει εξαφανιστει απο την ποκερικη σκηνη τα τελευταια χρονια,ο gkap ειναι αυστηρα tournament player απο οσα ξερουμε και ο ilios βγαζει 5ψηφιο μεροκαματο αυτην την περιοδο που ασχολειται με τα mtt και εχει αυστηρο προγραμμα.

Δημοσίευση

Μη παιρνεις και ορκο γι αυτα που λες...

Ατζεντης τους εισαι ???

Για το mannerboy δε ξερω αλλα και ο gkap μπορει να παιξει (ξερω οτι εχει παιξει) κι ουτε ο Ηλιος παιζει να βγαζει καθε μερα αυτα που λες...καπου θα βρει λιγο χρονο να παιξει ..

Δεν ειναι και 1/2 τα blinds..

Αλλωστε μπορει να το προσβαλλει ο τροπος που λες οτι δε θα καταδεχτει..

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

Ατζεντης τους εισαι ???

Για το mannerboy δε ξερω αλλα και ο gkap μπορει να παιξει (ξερω οτι εχει παιξει) κι ουτε ο Ηλιος παιζει να βγαζει καθε μερα αυτα που λες...καπου θα βρει λιγο χρονο να παιξει ..

Δεν ειπα κατι ειρωνικο ουτε κατι κακοπροαιρετο...

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

HULK έγραψε:

Ατζεντης τους εισαι ???

Δεν ειπα κατι ειρωνικο ουτε κατι κακοπροαιρετο...[/quote:80rl7tfx]

Oυτε εγω σου ειπα οτι ειπες κατι τετοιο ....

Λαθος σου ειπα οτι ειπες !!

Κατα τη γνωμη μου παντα που μπορει να ειναι λαθος και να λες εσυ το σωστο ...

;)

Δημοσίευση

Οχι τιποτα σπουδαιο (δεν βοηθησε και το action γενικα).

Αλλα ωραιο το concept.

Αρκετα αργο και πολλες φορες βαρετο το video , αν και καλος ο σχολιασμος , χωρις πολλες προσθεσεις.Ομως πολλες φορες γινοντουσαν pause αρκετων δευτερολεπτων αναμεσα στα streets κανοντας το λιγο βαρετο.Δε μου αρεσε που δεν βλεπαμε ολα τα κολπα...πχ στην αρχη βλεπαμε να περνει 2-3 κολπα ο jeims και ξαφνικα να εχει 1500.

Ενδιαφερον πολυ κατα τη γνωμη μου το hand με τον AEL88 kαι τον jeims ΑΚ vs 77.Δυσκολα θα απαντουσα πια ειναι η βελτιστη αντιμετωπιση απο τον ael , αλλα το raise στο turn μαλλον ειναι το σωστο , ωραιο hand.

Ολο το session ειναι ενα ακομα μεγαλο παραδειγμα οτι το review ενος session σε κανει καλυτερο παιχτη , καθως ειδαμε παρα πολλα κακοπαιχμενα hands.

Δημοσίευση

Εμένα προσωπικα με απογοητευσε και εξηγώ.

Υπάρχουν κάποιοι που αγάπανε το πόκερ σαν εμένα που βλέπουν εκπομπές που ασχολούνται με το πόκερ οχι για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους αλλά για να ψυχαγωγηθούν.(όπως κάθεται ο αλλος και βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση για να ευχαριστηθεί και όχι για να μάθει να παίζει καλύτερη μπάλα)

Προσωπική μου άποψη είναι λιγότερος σχολιασμός και περισσότερο action. Θα πρότεινα στους σχολιαστές του βίντεο να μελετήσουν με προσοχή τα videos του ft του Sunday Million που αναιβάζει η Pokerstars.

Είναι ένα καλοπροαίρετο σχόλιο που σαν στοχο έχει την βελτίωση αυτού του προτότυπου για τα ελληνικά δεδομένα ενχειρηματος.

Δημοσίευση

Egw antithetos apolausa to commentary poly Niko, kai o ale mou fenete na einai o kaliteros apo tous pextes pou pe3ane. Simfono omws oti tha itane kalitera na min upirxan toses pauseis anamesa sta hands gia na pigenan pio grigora, den xreiazete na sxoleiastoun ta panta afou den einai training video.

A kai sigoura pezw kai egw sto mellon ama xreiasteis pextes.

Mia alli idea, na kratas kathe vdomada to win/loss tou kathe pexti kai na ta prosthetete gia na vgenei ena sinoliko result tou kathenos, tha exei endiaferon.