POKERISTAS13 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Γεια σε όλους. Είμαι νέος παίκτης Poker και δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποια εταιρεία να παίξω. Έχω ακούσει για αυτή τη νέα εταιρεία τη Fantispoker.com. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία και γενικότερα τη γνώμη έχετε για αυτή την εταιρεία; Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Eπειδή είναι πολύ καινούρια οι παίκτες που θα έχουν παίξει σε αυτή την εταιρία θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.Γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις με κάποια μεγάλη.Pokerstars ή full tilt που είναι οι κορυφαίες και οι πιο αξιόπιστες.Από κεί και πέρα δοκιμάζεις και σε άλλες.Εγώ προσωπικά ξεκίνησα με poker.gr .Μπορείς να γραφτείς και εκεί.Πάρα πολύ καλό support για ότι απορία/πρόβλημα έχεις. Παράθεση
grafikos Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Μια χαρά κόσμο θα έχει η Fantis, αφού είναι στο Cake Network. Τώρα που θα παίξεις είναι υποκειμενικό... γράψου σε κάποιο από τα γνωστά μεγάλα site ή αν προτιμάς ελληνικό support σε poker.gr ή Fantis κι αν δε σου κάνει για τον οποιονδήποτε λόγο παίρνεις τα λεφτάκια σου και πας αλλού. Όπου γραφτείς φρόντισε να εξασφαλίσεις rakeback ει δυνατόν.Πάρε και μια λίστα με τις περισσότερες εταιρείες να κάνεις την έρευνα σουhttp://en.wikipedia.org/wiki/Category:Poker_companies Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 pkr profanos ta deixnei kai tridastiata..... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 grafikos έγραψε:Μια χαρά κόσμο θα έχει η Fantis, αφού είναι στο Cake NetworkΔεν είναι θέμα network.Είναι θέμα support και πληρωμών.Θέλοντας έτσι να πώ πως δεν υπάρχει εμπειρία με την συγκεκρημένη εταιρία (επειδή είναι πολύ καινούρια). Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 tilt η stars αν καιθα σε συμβουλευα μην γραφτεις πουθενα. τζαμπα λεφτα. Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και θα εξετάσω προεκτικά τις εταιρείες που μου προτείνετε. Πάντως, άνοιξα ήδη ένα λογαριασμό στη Fantispoker.com, γιατί την προσφορά που δίνουν για τη συμμετοχή στο Freeroll και το τουρνουά Fly to Europe την βρήκα πολύ εξαιρετική, αφού χρειάζεται μόλις μια κατάθεση λιγότερη και από 20 ευρώ. Πάντως, σαν νέος παίκτης θα ήθελα τη βοήθειά σας και για ένα άλλο ζήτημα. Για αρχή, είναι καλύτερα να παίζω σε τουρνουά με μικρά στοιχήματα ή σε απλά τραπέζια με μικρά στοιχήματα; Παράθεση
super3pirgos Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 123456 έγραψε:tilt η stars αν καιθα σε συμβουλευα μην γραφτεις πουθενα. τζαμπα λεφτα.Θεος !!!!!!!!!!!! :laugh: Παράθεση
fridis Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 123456 έγραψε:tilt η stars αν καιθα σε συμβουλευα μην γραφτεις πουθενα. τζαμπα λεφτα.++11 Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 POKERISTAS13 έγραψε:Για αρχή, είναι καλύτερα να παίζω σε τουρνουά με μικρά στοιχήματα ή σε απλά τραπέζια με μικρά στοιχήματα;Ξεκίνα με sng,το πιο μικρό buy in που υπάρχει.Περιμένουμε αποτελέσματα.Καλή αρχή. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Καλησπέρα... Εγώ θα σου πρότεινα να έκανες εγγραφη στις εταιρίες τις οποίες συνεργαζόμαστε εμείς εδώ και μπορείς να παίξεις σε καθαρά ελληνικά τουρνουά αλλά και με παίχτες από το εξωτερικό έχοντας την επιλογή αυτή. Επίσης μέσω των εταιριών αυτών έχεις την ευκαιρία με προκριματικά τουρνουά να κερδίσεις τη θέση σου στο δικό μας live τουρνουά το Greek Series Of Poker στη Γευγελή. Μπορείς να δεις τις εταιρίες που διεξάγουν τα προκριματικά στη κεντρική σελίδα του site στον πίνακα κάτω από τις ειδήσεις. Παράθεση
Recommended Posts