fragiaman Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 ΠΑΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ NL HOLDEM ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΑ!ΜΑ ΄ΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΚΕΡ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ? ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΛΕΡΤΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ Η ΚΑΤΙΟΥΣΑ .ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ!!!ΤΙ ΛΕΤΕ? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Κοίτα να δείς.Η πλειοψηφία των παικτών χάνουν.Η μειοψηφία κερδίζει από αυτούς που χάνουν.Και ένα μέσο ποσοστών παικτών που λίγο πολύ μένει εκεί που είναι.Για να βγάλεις <<κάνα φράγκο>> πρέπει να παίζεις και το παιχνίδι που μπορείς να κερδίσεις.Σε τί stakes παίζεις?cash ,sng ή τουρνουά? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Το θεμα υπαρχει ηδη και δε βρηκε μεγαλη ανταποκριση.Λογικο φυσικα αφου δεν υπαρχει λογος να πει καποιος ποσα κερδιζει , η ποσα χανει. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 gsbets έγραψε:Λογικο φυσικα αφου δεν υπαρχει λογος να πει καποιος ποσα κερδιζει , η ποσα χανει.Βασικά ρωτάει πόσοι άραγε να είναι κερδισμένοι και πόσοι χαμμένοι.Ανεξαρτήτως ποσού. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2009 χαμενος και καμμενος off-line και χαμενος on-line παντως keep walking Παράθεση
Recommended Posts