Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στα off line τουρνουά έχει καλό όνομα και νομίζω πως ήταν κερδισμένος. Από τότε που άρχισε το online τον πήρε η κάτω βόλτα, οπότε μάλλον χάνει από τα κέρδη του. Επειδή έχει αυτήν την τρελή αψυχολόγητη φάτσα είναι καλύτερα να παίζει πρόσωπο με πρόσωπο για να μπερδεύει τους αντιπάλους του. Επίσης με την ποσότητα των χεριών που παίζει δεν μπορεί να υπάρχει και ποιότητα. Είναι σίγουρο πως πολλές κινήσεις τις κάνει εκνευρισμένος ή και μισοκοιμισμένος.

Δημοσίευση

Στα live τουρνουά ο Γκας Χάνσεν έχει ένα edge γιατί αντιμετωπίζει φοβισμένους και λιγότερο έμπειρους παίχτες συνήθως. Η αλήθεια είναι ότι σαν παίχτης είναι πολύ καλός και αναμφίβολα το βιβλίο του every hand revealed είναι από τα καλύτερα της αγοράς.

Πληροφοριακά έχει χάσει 4.9$ εκατομμύρια από το 2007 και μετά στα τραπέζια του internet σε μόνο μία εταιρία χωρίς να ξέρουμε αν συμμετάσχει και αλλού.

Δημοσίευση

pantsik έγραψε:

Στα off line τουρνουά έχει καλό όνομα και νομίζω πως ήταν κερδισμένος.

Κατι παλευει...

Οτι μπορει μωρε και γω καπου εκει γυρω ειμαι...!!

http://pokerdb.thehendonmob.com/ranking/1

Τον 20 κοιτα ;)

Αρα κατι ξερει κι αυτος ...

Βεβαια στα online cash διαπρεπει !! :lol::lol:

Δημοσίευση

Νομίζω οτι είναι η πιό διάσημη περιπτωσή (μετά τον moneymaker k gold) ολων αυτών που λέω κατα καιρούς. Ενα donk θριαμεύει σε 2-3 major toynney γίνεται διάσημος, άλλα donk του καταθέτουν σεβασμό κ.λ.π κ μετά τα καταθέτει στα cash που είναι το πραγματικό παιχνίδι. :)

Εαν υπολογίσουμε τις online ζημιές κ αφαιρέσουμε κ τα buy-in των τουρνουά μάλλον βάζει στο πόκερ.... δεν βγάζει. Προφανώς κάπου αλλου βρίσκει λεφτά.

Παλαιότερα εμφανiζόταν κάθε 1η του μήνα που έπαιρνε τα 100κ μισθό απο το FT, εμπαινε ss 20K κ γινόταν σκοτωμός ποιος θα του τα πρωτοπάρει. :) Οταν κέρδισε το Aussie milion αρχισε πάλι τακτικά. τα νούμερα δέιχνουν ότι τα έχει χασει κ αυτά οπότε θα ακούμε όλο κ λιγότερα νέα του online :)

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Τελευταια σταματησε να παιζει PLO και παιζει τα mixed games στην FT.

Aλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια.

Μικρες νικες + μεγαλες ηττες..

Το ποσο 1 αρνητικης μερας > ποσο 3 κερδισμενων..

Απόλυτα ενημερωμένος..

Νωρίτερα έπαιζε mixed games με blinds 2000/4000

heads up με το zigmund ..

φτώχεια καταραμένη !!!