Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΑΣΚΕΥΗ

απλα τονιζω οτι ο παιχτης 1 στην αρχη του τουρνουα επαιξε τους ΑΑ SLOW PLAY

και τον θεση3, 3 παρτιδες πριν τον επιασα να προσπαθει να με κλεψει

7 ατομα

εχουμε μεινει 2 τραπεζια τα blinds 300-600 ante 50

θεση-1- 18500 AA κανει csll

θεση-2- 27500 Κh 9h kanei call

pot 2450

θεση-3- εγω 35000 Ad Qd raice 2800

θεση-6- SB 4100 Tc Jc all in

θεση -1-call

θεση-2- call

pot 16350

Α ερωτηση} αναγκαστηκα call 1300 για 16350 με αλλους 3?????

υποψηαζομενος οτι κατι δεν παει καλα??

φλοπ Αh Qc Th

θεση -1- bet 8000 εχει αλλα 6500

θεση-2- all in 23000

τωρα??

μετα απο σκεψη εκανα call kai εχασα

θεση-1- all in

πηρα κατι ψιλα απο τον θεση 2 αφου δεν βγηκε το χρωμα του

Β ερωτηση} υπαρχει λογος να εμπλακης σε κολπο που σκοτωνονται και απο τους 17 μπορει να μεινουμε και 15??

Δημοσίευση

Δύσκολη παρτίδα... Κατά τη γνώμη μου όσο αφορά την ερώτηση Α είναι autocall τα 1300 για τα 16350. Όσο και να προβληματίζεσαι από το action preflop είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τα pot odds. Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίσει διπλά είναι το action postflop σε ένα πάρα πάρα πολύ επικίνδυνο board. Εδώ είναι αλήθεια πως παίζει αρκετά το set καθώς δεν είναι απίθανο να κρατάει κάποιος από τους τρεις παίκτες ΑΑ,QQ ή ΤΤ (είναι συχνό σύμφωνα με όσα έχω δει σε τόσο έντονο action με τόσους παίκτες να κρατάει στάνταρ κάποιος top pair + ότι είπες πως ο παίκτης 1 έπαιξε slow AA νωρίτερα) αλλά επίσης παίζει πολύ και το straight/flush draw (όπως και έγινε) και έχει σημασία κατά πόσο θες να τα αντιμετωπίσεις. Σίγουρα είναι δύσκολο να πετάξεις δύο ζευγάρια αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω πως με πολύ βαριά καρδιά κάνεις call αν όχι fold. Πάντως σίγουρα δεν ήσουν commited και είχες το περιθώριο για πάσο. Tώρα όσο αφορά την ερώτηση Β νομίζω είναι καθαρά υποκειμενικό και εξαρτάται από το αν κυνηγάς την πρώτη θέση ή απλά ένα καλό πλασάρισμα στα λεφτά. Αν συμβαίνει το πρώτο αναγκαστικά είσαι και πιο τολμηρός.

Δημοσίευση

Καλησπέρα... στην πρώτη σου ερώτηση είναι εύκολο σε αυτό το σημείο το call ακόμα και με οποιεσδήποτε δύο κάρτες λόγω των pot odds.

Στην δεύτερη σου ερώτηση είναι ένα δύσκολο πάσο όταν κάθεσαι στο τραπέζι και συμμετέχεις στην παρτίδα αλλά ένα εύκολο πάσο όταν δεις απο μακριά πως έχουν τα πράγματα. Το board αυτό είναι τρομερά επικίνδυνο αφού υπάρχουν ανοιχτά χρώματα και κέντες με τέτοιο action πριν έρθει η σειρά σου να μιλήσεις.

Το K-J είναι πολύ πιθανό σε αυτό το σημείο με το action που έχει προηγηθεί και έτσι θα πήγαινα πάσο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κάποιος ήδη κέντα, ένα set, ένα ζεύγος και straight draw ή χρώμα και με δύο παίχτες ήδη all in (είναι commited ο πρώτος) μπροστά σου τα πράγματα τείνουν προς το fold. Είναι ένα καθαρό fold εκεί από τη σκοπιά που βλέπω τα πράγματα...

Δημοσίευση

θα απαντισω με βαση την εμπειρια που εχω απο ονλαιν τουρ

παντα πριν τα λεφτα ολοι κανουν τις κοτες

κανεις δεν 8ελει να φυγει στο bubble

αρα για να υπαρχει τετεια δραση στο bubble κατι δυνατο κραταν τα παιδια οποτε πασο πρεφλοπ με το σχεδον σκουπιδι ΑQ και ολα καλα....

Δημοσίευση

Α ερωτηση: Είναι call προφανώς,με any 2 cards

Β ερωτηση: Call. Δεν μπορείς να πετάξεις top 2 pair όταν τα stacks είναι λίγο μεγαλύτερα από το pot.Είναι πολύ πιθανό οι αντίπαλοι να έχουν οποιδήποτε συνδυασμό από drawing hands και AK/AJ/A10 και να βρεθείς με πάνω από 50% πιθανότητες να τριπλασιάσεις. Από όσα γνωρίζω για τα τουρνουά του Apollonia 17 άτομα δεν είστε και πολύ κοντά στο bubble οπότε δεν επηρεάζει την απόφαση.

Για να απαντήσω στον gambler,μιας και αυτό που λες ακούγεται πολύ συχνά,στα τουρνουά δεν παίζουμε ούτε για την 1η θέση ούτε για να μπούμε στα λεφτά/ανεβούμε στις πληρωμές,αλλά για το equity.Αυτό σημαίνει ότι επιδιώκουμε μεν την 1η θέση καθώς αναλογεί μεγάλο μέρος του prizepool αλλά δεν κάνουμε πχ call με 44 σε pre-flop all-in στο bubble γιατί παρόλο που συνήθως θα έχουμε 52-55% δεν αξίζει να ρισκάρουμε τον αποκλεισμό μας. Υπάρχουν προγράμματα όπως το sng wizard στα οποία αν βάλουμε τα stack sizes και το payout structure υπολογίζουν τι πλεονέκτημα χρειάζεται για να ρισκάρουμε όλα μας τα chips,συνήθως σε final table ή πριν το bubble βγαίνει 55-60%

Δημοσίευση

savas30 έγραψε:

θα απαντισω με βαση την εμπειρια που εχω απο ονλαιν τουρ

παντα πριν τα λεφτα ολοι κανουν τις κοτες

κανεις δεν 8ελει να φυγει στο bubble

αρα για να υπαρχει τετεια δραση στο bubble κατι δυνατο κραταν τα παιδια οποτε πασο πρεφλοπ με το σχεδον σκουπιδι ΑQ και ολα καλα....

payout 5 atoma

me ton 1o na pernei 2350

2o 1650