Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Scooping: Μήνυση στη Full Tilt, νέα προσθήκη στην ομάδα του Party Poker...

Recommended Posts

saras έγραψε:

an kai kerdismenos kata polu sta cash sto ft...oi pextes oi opoioi to munhoun ehoun apoluto dikio...sta cash sto ft h ikanothta erxetai deuterh...kserete pollous pou tha kanane instant fold apo button kq h qj suited se tupiko raise? einai profanes pws auta pou katamarturoun oi pextes einai swsta kai osoi pezoun cash sto ft sigoura sumfwnoun gia auto...

-1000

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

foustouki μένω εντυπωσιασμένος. Οτι κ εαν παίζεις κάνεις κ υπολογισμό κερδών. Ζημιές δεν έχει? Βρες μου ενα τέτοιο είδος(με ζημιές) που θέλω να ασχοληθώ pleaseeee :)

Sam πολύ καλό πόστ.

Να ρωτήσουμε κ αυτόν τι πιστεύει για το FT?

PS

http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/nanonoko

FT

http://www.pokertableratings.com/fullti ... h/nanonoko

:laugh: :laugh: :laugh:

Antonis έγραψε:

foustouki μένω εντυπωσιασμένος. Οτι κ εαν παίζεις κάνεις κ υπολογισμό κερδών. Ζημιές δεν έχει? Βρες μου ενα τέτοιο είδος(με ζημιές) που θέλω να ασχοληθώ pleaseeee :)

Sam πολύ καλό πόστ.

Να ρωτήσουμε κ αυτόν τι πιστεύει για το FT?

PS

http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/nanonoko

FT

http://www.pokertableratings.com/fullti ... h/nanonoko

:laugh: :laugh: :laugh:

Μπορει να ειμαι χαμενος σε sitandgo/mtt/cash fullstack και απλα το μονο που μπορω να κερδισω να ειναι shortstack. :):)

Κερδισμενος ειμαι κυριως λογο rakeback + cashbacks..

Ελπιζω να σε γνωρισω την παρασκευη θα ανεβω με τον μιχαλη.

Foustouki αυτό είναι gambol δεν ειναι πόκερ. Το push or fold ειναι για παιδάκια κ άσχετους. Εαν θες να μάθεις πόκερ κ να κερδίζεις απο το πόκερ παίξε πραγματικό πόκερ.

Πρίν λίγες μέρες ξεκίνησα cash στο pokerstars. Εκει έχει πολλούς ss και οταν τους έψαχνα στο tablings δεν εβρισκα κα΄νενα με κέρδη παρα ελαχίστων περιπτώσεων που ήταν ελάχιστα για τα χέρια που είχαν παίξει. Αν κ το tablings χάνει κάποια χέρια (εμένα με δείχνει 1,1 ΒΒ λιγότερο απο το πραγματικό) παίρνεις μια σαφέστατη εικόνα τι παίκτης ειναι ο καθένας. και όλοι αυτοί απλά χάνουν την ώρα τους κ τα λεφτά τους. :)

Antonis έγραψε:

Foustouki αυτό είναι gambol δεν ειναι πόκερ. Το push or fold ειναι για παιδάκια κ άσχετους. Εαν θες να μάθεις πόκερ κ να κερδίζεις απο το πόκερ παίξε πραγματικό πόκερ.

Πρίν λίγες μέρες ξεκίνησα cash στο pokerstars. Εκει έχει πολλούς ss και οταν τους έψαχνα στο tablings δεν εβρισκα κα΄νενα με κέρδη παρα ελαχίστων περιπτώσεων που ήταν ελάχιστα για τα χέρια που είχαν παίξει. Αν κ το tablings χάνει κάποια χέρια (εμένα με δείχνει 1,1 ΒΒ λιγότερο απο το πραγματικό) παίρνεις μια σαφέστατη εικόνα τι παίκτης ειναι ο καθένας. και όλοι αυτοί απλά χάνουν την ώρα τους κ τα λεφτά τους. :)

Αντωνη τα κερδη των shortstacker προερχονται απο το rakeback και απο το cashback.Και πιστεψε με το rakeback ειναι πολυ μεγαλο και οι ποντοι που παιρνεις επισης.

Αφου παιζεις ποκερσταρς για δες και πες μου αν ειναι ευκολο να γινει platinum?

Εγω εγινα σε 8 μερες με NL50..

Τωρα ειμαι FT για το rakeback γιατι pokerstars δεν ειχε το καθαρο rakeback σε cash$.

Πιστεψε με ξερω να παιζω ποκερ απλα το κανω οταν εχω ορεξη..Οταν δεν εχω ορεξη απλα παιρνω καποια $ παιζοντας ss.

A και απο ποτε το 80-20,70-30 ειναι gambol?

Τόσο ακριβώς έχεις οταν πας allin με 3αρια. :laugh:

Δεν ξέρω πόσο παίζει ο καθένας αλλα εγω έγινα μέσα σε 4 ημέρες platinum και έχω κάτι δεκάδες χιλιάδες FPP. :)

stats pls k lol εαν παίζεις μόνο για rakeback και χάνεις στο παιχνίδι. :laugh:

Για τα 3αρια εκανα πλακα αν δεις καλα το ποστ σε ενα παλικαρι,δεν μιλουσα σοβαρα..

Εννοειται δεν παιζω μονο για το rakeback.

Επισης Αντωνη σκεψου λιγακι οτι στα ορια που παιζεις εσυ το rakeback δεν σε πολυνοιαζει γιατι μετα το 1-2 η 2-4 παιρνεις το max rake και το κερδος σου σε ενα session ειναι πολυ >> απο το rakeback.

Στα χαμηλοτερα stakes ομως το rakeback μετραει.

Σκεψου οτι στο NL100 ας πουμε με 20h την βδομαδα μπορω να παω 1800$ rakeback , ποσο το οποιο ειναι αρκετα καλο πιστευω.

Τωρα παιζω full tilt μολιςσυμπληρωσω καμια 100κ hands θα ποσταρω τα stats μου απο shortstack κλπ.

Αν ειχα το bankroll να παιξω NL100 Full stack πιστεψε με θα το εκανα..

Και οταν μιλαω για bankroll με το στυλ που παιζω fullstack θελω 50+ buy ins.

Ετσι προτιμω boost bankroll με ss , μπονους και rakeback μεχρι να πιστευω οτι ειμαι ετοιμος για fullstack.

Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα και παρασκευη :) :)

To rakeback ειναι βοήθημα αλλα δεν παίζεις για αυτό. ΤΟ παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις.

btw στην Pokerstars ξεκινησα με bnkroll 700$ και παίζω στο 100ΝL.

Το pokertablings δείχει 1,1ΒΒ διαφορά και τα πραγματικά κέρδη μου είναι 3Κ.

http://www.pokertableratings.com/stars- ... /antonisgr

Ελπίζω να μην θες να αυτοκτονήσεις κ εσύ παρα να παίζεις σαν κ μένα :laugh:

Μάλλον δεν θα έρθω γευγελή :(

Συμφωνω με αυτα που λες αλλα ξερεις ποια ειναι η διαφορα?Οτι εσυ που αρχισες να παιζεις PS NL100 με 700$ αν τα χασεις αυτα μπορεις να τα αναπληρωσεις ενω εγω το bankroll που εχω ειναι ενα αρκετα καλο χ ποσο το οποιο αν χαθει θελει χρονο να αναπληρωθει..

Εγω δεν στο είπα για bnmngnt!! Εγω σου ειπα πιος είναι ο σωστός τρόπος να βγάλεις χρήματα. Μπορέις να παίξεις fs εκεί που αντέχει το bnkroll σου αρκεί να παίζεις καλά ;)

Και αν το ss στο nl100 για παραδειγμα μου εξασφαλιζει περισσοτερα χρηματα απο οτι το nl25 full stack?? +πολλαπλασιο rakeback+cashbacks?

Τοτε??

foustouki έγραψε:

Και αν το ss στο nl100 για παραδειγμα μου εξασφαλιζει περισσοτερα χρηματα απο οτι το nl25 full stack?? +πολλαπλασιο rakeback+cashbacks?

Τοτε??

Τότε έχει να κάνει με το skill σου κ πάω πάσο .....

Κανένας ss δεν κερδίζει σε βάθος χρόνου.

p4rasite έγραψε:

Opws leei kai s'enan toixo sth Thessaloniki

"Pente meres me skymmeno to kefali..kai to Savvato Xalkidikh"

Ένα παρόμοιο γραμμένο σε τοίχο ενός μπαρ:

"Κάθε μέρα τρως αγγούρι και το Σάββατο πουλάς μούρη"

Antonis έγραψε:

Το push or fold ειναι για παιδάκια κ άσχετους.

Σε heads up το push or fold είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη στρατηγική όταν ισχύει η ακόλουθη ανισότητα: short stack / BB < 10

foustouki έγραψε:

pantsik με 10bb κανεις push or fold ειτε σε heads up ειτε sit and go ειτε mtt oχι μονο στο heads up

Η διαφορά είναι ότι στο heads up κάνεις push ακόμα και όταν ο αντίπαλος έχει λιγότερα από 10 ΒΒ και το χέρι σου είναι σχετικά καλό.

pantsik εδω μιλάμε για στρατηγική cash. Ασφαλώς κ υπάρχουν περιπτώσεις που είσαι αναγκασμένος να παίζεις allin or fold σε τουρνουά αλλα όχι κ να την επιλέγεις ως βασική σου στρατηγική.

foustouki ελπίζω να έχεις αναθεωρήσει εκείνες τις βαρύγδουπες δηλωσεις οτι ta ss είναι αδύνατον να χάσουν κ.λ.π.

http://www.pokertableratings.com/fullti ... /foustouki

Εγω βλέπω ότι έχεις "φάει" ήδη 55 full buy-in στο 25NL παίζοντας ως ss.

Και δεν τα γραφω για να σε ειρωνευτώ ή οτιδήποτε άλλο, αλλα για να τονίσω οτι εαν θέλετε να είστε winner players πρεπει να μάθετε να παίζετε με τον σωστό τρόπο -αλλα αυτό είναι κομματάκι δύσκολο- και να αφήσετε όλες τις άλλες μπούρδες που μόνο πόκερ δεν είναι.

Antonis έγραψε:

pantsik εδω μιλάμε για στρατηγική cash. Ασφαλώς κ υπάρχουν περιπτώσεις που είσαι αναγκασμένος να παίζεις allin or fold σε τουρνουά αλλα όχι κ να την επιλέγεις ως βασική σου στρατηγική.

foustouki ελπίζω να έχεις αναθεωρήσει εκείνες τις βαρύγδουπες δηλωσεις οτι ta ss είναι αδύνατον να χάσουν κ.λ.π.

http://www.pokertableratings.com/fullti ... /foustouki

Και δεν τα γραφω για να σε ειρωνευτώ ή οτιδήποτε άλλο, αλλα για να τονίσω οτι εαν θέλετε να είστε winner players πρεπει να μάθετε να παίζετε με τον σωστό τρόπο -αλλα αυτό είναι κομματάκι δύσκολο- και να αφήσετε όλες τις άλλες μπούρδες που μόνο πόκερ δεν είναι.

Δεν εχω παιξει nl25 ss ποτε Αντωνη..

Δεν τα παιρνω αυτα που λες σαν ειρωνιες αφου σ εχω πει οτι συμφωνω εν μερη..

Ο χρονος θα δειξει :):)

foustouki διάβαζε καλά αυτά που σου γράφω. Δεν είπα οτι παίζεις ss στο 25ΝL αλλα έχεις χάσει 55 full buy-in στο 25NL που θα μπορούσες να πάιξεις σωστό πόκερ και με αρκετό bnroll.

Πάιζοντας με αυτό τον τρόπο απλά τρως τον χρόνο σου κ τα λεφτά σου, μη μαθαίνοντας κ κατι.

Κ δεν τα λέω μόνο για ΄σενα αλλα κ για άλλους "pro" (lol) που μας έχουν πρήξει κατα καιρούς με αυτά τα ηλίθια συστήματα που απλά χαλάνε το παιχνίδι.

Αλλα ξέχασα!!! είναι δυσκολότερο να παίζεις push or fold(το έχω ακούσει αρκετές φορές σε αυτό εδω το φορουμ!!!) παρα σωστό πόκερ. :laugh: :laugh:

Αυτός είναι κ ο λόγος που ολοι οι Έλληνες που ψάχνω στο tablings χαρακτηρίζονται ως επιεικά απαράδεκτοι. Εγω μόνο δύο έχω βρει καλούς κ ο ένας είναι πασίγνωστος!!!

Υ.Γ. 1. Το σωστό πόκερ θέλει να βάλεις τον κώλο σου κάτω κ να μάθεις πόκερ δουλεύοντας ατελείωτα αρκετές ώρες για έχεις σωστό αποτέλεσμα, ενω η δική σου στρατηγική είναι πιο ξεκούραστη που θέλει prο-kto αλλά φαίνεται οτι σε κανέναν δεν είναι αρκετός για έχει κάποια κέρδη.

Υ.Γ.2. Οι ss είναι οι καλυτεροι μου πελάτες αλλα σιχαίνομαι να τους έχω στο τραπέζι μου κ ελπίζω να μην ξαναδω τουλάχιστον σε αυτό εδω το forum αναλύσεις για ss!!!

Antonis έγραψε:

.

Αυτο εγραψες αρχικα αλλα τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα..

Αντωνη σ εχω πει οτι συμφωνω μαζι σου σε γενικες γραμμες οσο και αν τα λες καυστικα και ειρωνικα εγω δεν τα παιρνω και καταλαβαινω τι θελεις να πεις.

Ι got the message θα τα πουμε σε λιγο καιρο μολις δω καποια πραγματα που θελω να τεσταρω και δω αποτελεσματα..

Να σαι καλα και καλη επιτυχια στα τραπεζια.

Δεν κατάλαβα τι προσδοκάς απο τον χρόνο οταν ήδη σε περίπου 30Κ hands είσαι -6BB/100 κάτω!!

Καλά είναι αυτά που λέει το μυαλό μας αλλα τα νούμερα λένε (σχεδόν πάντα) την αλήθεια κ όποιος θέλει την βλέπει όποιος δεν θέλει λεει κ κάνει μπούρδες.

Ειλικρινά, (γιατί μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής) gl!!!

Σου ειπα θελω να δω καποια πραγματα και θα τα πουμε στην πορεια..

Μην βλεπεις μονο τα νουμερα και γιατι εχουν λαθη και γιατι γενικοτερα δεν βγαζουν παντα σωστα συμπερασματα..Ειμαι σε φαση που δοκιμαζω (αν δεις τα παω πολυ χαλια στο nl200+nl500)

Τεσπα σου ειπα το ψαχνω το θεμα και θα μιλησουμε στην πορεια.

GL Αντωνη..