D.uK.e Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Δημοσιεύθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την μήνυση εναντίον του Full Tilt Pokerτο fulltiltpoker.com χειραγωγεί το παιχνίδι με την χρήση δικών του robots..Αποκλειεται..! Δεν ειναι δυνατον..! Δεν παιζει..! Με τιποτα..! Εγω ξερω ατομα πολυ κερδισμενα απτο online..! Μα το 5% συμβαινει..! Ελα μωρε απλα το επαιξες λαθος..! Τι ηθελες και εκανες call με Κh-10h απτο big blind ενω εισαι chip leader (250.000) και ο cut off (110.000) εκανε 3 blinds( τα blinds 1,000-2,000 ,εκανε 6000). Εννοειται ολοι οι αλλοι fold..Mετα στο flop με 10-10-8 πηγες all in..????ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 8-8 ???Συμβαινουν αυτα... Μερικες ατακες διαφορων παικτων..Υγ: Σε καμια 20αρια χρονια θα μαθευτει η αληθεια... Να δω τοτε τι θα λετε..Καλη μας μερα.. και καλη μας τυχη! Παράθεση
clickys Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Stars, FTP, Party et al. are on the up and up, I`d even venture to say UB and AP are as well in terms of random number generators (says nothing for superusers).Quite frankly how this works is that our brain tries to compensate in that we want to think our winnings are based on skill and our losses are based on luck, therefore we have selective memory and tend to remember bad beats, but not hands where we were underdogs and sucked out.It seems so much worse than playing live because playing 1 table of full ring you see 2x as many hands. Now if you multitable, you see somewhere between 4x - 40x more hands and 4x - 40x more bad beats in a given time period, although the actual frequency remains the same.2+2 forum. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Γιατί όταν είναι να παραθέσετε κάτι από ξένη πηγή δεν το μεταφράζετε?Δεν ξέρουμε όλοι μας αγγλικά. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 clickys έγραψε:Stars, FTP, Party et al. are on the up and up, I`d even venture to say UB and AP are as well in terms of random number generators (says nothing for superusers).Quite frankly how this works is that our brain tries to compensate in that we want to think our winnings are based on skill and our losses are based on luck, therefore we have selective memory and tend to remember bad beats, but not hands where we were underdogs and sucked out.It seems so much worse than playing live because playing 1 table of full ring you see 2x as many hands. Now if you multitable, you see somewhere between 4x - 40x more hands and 4x - 40x more bad beats in a given time period, although the actual frequency remains the same.2+2 forum.Ta bad beat poy exw faei online den exw faei oute to 1/20 sto synolo se live tournaments kai oi wres pou paizw live einai dekaplasies.. Apla pistepe me. Den eimai online geek. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Υγ: Σε καμια 20αρια χρονια θα μαθευτει η αληθεια... Να δω τοτε τι θα λετε..Καλη μας μερα.. και καλη μας τυχη!Καποιοι ξερουν ηδη την αληθεια και καποιοι δε θα τη μαθουν ποτε γιατι δεν ειναι φτιαγμενοι γι αυτην !!!NOBODY HAS THE RIGHT TO TAP THE AQUARIUM !!!!!(ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ- ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΞΩ ΑΝ ΒΡΕΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ) Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Ta bad beat poy exw faei online den exw faei oute to 1/20 sto synolo se live tournaments kai oi wres pou paizw live einai dekaplasies.. Apla pistepe me. Den eimai online geek.Παιζει σε καθε 1 βδομαδα online να παιζω οσο χερια εχεις παιξει live εσυ γενικοτερα.Εγω παλι online εχω ριξει πολλα περισσοτερα απο οσα εχω φαει..Μηπως επειδη ειμαι fish οι εταιριες δεν θελουν να χασω για να μην φυγω?Σοβαρευτειτε.... Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Νέα μήνυση δέχεται η Full Tilt: Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι Λάρυ Κένεντυ και Γκρεγκ Ομότοβ μηνύουν την γνωστή εταιρία λόγω του ότι κατέσχεσε τα χρήματα τους. Η εταιρία κλείδωσε τους λογαριασμούς που περιείχαν περίπου $80.000 με την αιτιολογία ότι οι ιδιοκτήτες τους χρησιμοποιούσαν bots για να κερδίσουν αυτά τα χρήματα εις βάρος των υπολοίπων παιχτώράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή και σίγουρα αυτήν. Η μηνυτήρια αναφορά μεταξύ άλλων αναφέρει ότι και η γνωστή εταιρία χρησιμοποιεί και εκείνη διάφορα bots από την πλευρά της προκειμένου να ενισχύει τον παράγοντα τύχη στο παιχνίδι και να μειώνει τον παράγοντα ικανότητα.ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ THEMI-ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. Παράθεση
clickys Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:D.uK.e έγραψε:Ta bad beat poy exw faei online den exw faei oute to 1/20 sto synolo se live tournaments kai oi wres pou paizw live einai dekaplasies.. Apla pistepe me. Den eimai online geek.Παιζει σε καθε 1 βδομαδα online να παιζω οσο χερια εχεις παιξει live εσυ γενικοτερα.Εγω παλι online εχω ριξει πολλα περισσοτερα απο οσα εχω φαει..Μηπως επειδη ειμαι fish οι εταιριες δεν θελουν να χασω για να μην φυγω?Σοβαρευτειτε....auto! +1 Παράθεση
Brochet Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι σε μερικά τουρνουά έχω φανεί απίστευτα τυχερός(σε ένα μόνο τουρ να έχω κερδίσει ΑΑ με ΑΚ/ΚΚ με JJ)αλλά έχω φάει και απίστευτα bad beat.Αν ακολουθείς καλό BR τότε δεν σε ενδιαφέρει και απλά προχωράς στο επόμενο tour.Και άμα λυπάσαι τιν <5 ώρες που έχεις αφιερώσει απλώς παίξε toyr με λιγότερα άτομα. Άμα παίζεις καλό poker και πάλι είσαι χαμένος σε όλες τις εταιρίες κάτι δεν κάνεις σωστά Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:D.uK.e έγραψε:Ta bad beat poy exw faei online den exw faei oute to 1/20 sto synolo se live tournaments kai oi wres pou paizw live einai dekaplasies.. Apla pistepe me. Den eimai online geek.Παιζει σε καθε 1 βδομαδα online να παιζω οσο χερια εχεις παιξει live εσυ γενικοτερα.Εγω παλι online εχω ριξει πολλα περισσοτερα απο οσα εχω φαει..Μηπως επειδη ειμαι fish οι εταιριες δεν θελουν να χασω για να μην φυγω?Σοβαρευτειτε....Δεν ειναι θεμα σοβαροτητας φιλε. Ειναι τι πιστευει ο καθενας.Δεν ειναι κανεις αναγκασμενος να πιστεψει τον αλλο και να αλλαξει νοοτροπια.Η δικια μου ειναι αυτη. Δεν γινεται ΠΑΝΤΑ την ωρα του breαk ενος tour να απομενουν απο 17 μεχρι 20 παιχτες και οι 8 μεχρι 10 να χανουν το τελευταιο λεπτο πριν το break. Μιλαω για sng προφανως που αποδεικνυεται συγκεκριμενου χρονου.Δεν γινεται το λεγομενο ''live cards'' να εχει τετοια δυναμικη σε σχεση με οταν παιζουμε live.Και προφανως εχω ριξει suckout και bad beat ενα σωρο οπως εχω φαει κιολας. Ο τροπος ειναι ο απιθανος. Και οταν τρως και οταν ριχνεις.Επαναλαμβανω δεν υπαρχουν αυτα που εμφανιζονται. Απλα δεν υπαρχουν.Μηνες και χρονια ολοκληρα live poker αυτα που εχω δει σε online tours-cash να συμβαινουν απλα δεν υπαρχουν.Μια φορα ειδα straight flush στο river live, και μονο με αυτο το φυλλο κερδιζε ο παιχτης το pot. Online το εχω δει πανω απο 70-80 φορες!!!!2-3 φορες εχω δει καρε με καρε live αντε 4 το πολυ, online το εχω δει πανω απο 50!Δεν εχω βγαλει ποτε royal flush live ενω online 6-7 φορες..Τελειωνω την αποψη μου επαναλαμβανοντας οτι ο καθενας εχει την προσωπικοτητα-ελευθερια να πιστευει οτι θελει. Δεν διαφωνω με κατι απλα εκφραζω τη γνωμη μου. Να ειστε καλα. Παράθεση
Brochet Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Δεν ειναι θεμα σοβαροτητας φιλε. Ειναι τι πιστευει ο καθενας.Δεν ειναι κανεις αναγκασμενος να πιστεψει τον αλλο και να αλλαξει νοοτροπια.Η δικια μου ειναι αυτη. Δεν γινεται ΠΑΝΤΑ την ωρα του breαk ενος tour να απομενουν απο 17 μεχρι 20 παιχτες και οι 8 μεχρι 10 να χανουν το τελευταιο λεπτο πριν το break. Μιλαω για sng προφανως που αποδεικνυεται συγκεκριμενου χρονου.Δεν γινεται το λεγομενο ''live cards'' να εχει τετοια δυναμικη σε σχεση με οταν παιζουμε live.Και προφανως εχω ριξει suckout και bad beat ενα σωρο οπως εχω φαει κιολας. Ο τροπος ειναι ο απιθανος. Και οταν τρως και οταν ριχνεις.Επαναλαμβανω δεν υπαρχουν αυτα που εμφανιζονται. Απλα δεν υπαρχουν.Μηνες και χρονια ολοκληρα live poker αυτα που εχω δει σε online tours-cash να συμβαινουν απλα δεν υπαρχουν.Μια φορα ειδα straight flush στο river live, και μονο με αυτο το φυλλο κερδιζε ο παιχτης το pot. Online το εχω δει πανω απο 70-80 φορες!!!!2-3 φορες εχω δει καρε με καρε live αντε 4 το πολυ, online το εχω δει πανω απο 50!Δεν εχω βγαλει ποτε royal flush live ενω online 6-7 φορες..Τελειωνω την αποψη μου επαναλαμβανοντας οτι ο καθενας εχει την προσωπικοτητα-ελευθερια να πιστευει οτι θελει. Δεν διαφωνω με κατι απλα εκφραζω τη γνωμη μου. Να ειστε καλα.Απλά σύγκρινε πόσα χέρια παίζονται online και πόσα offline.Μιλάμε για τεράστιες διαφορές.Μόνο η pokerstars αν δεν κάνω λάθος συμπλήρωσε 1 δισ παρτίδες.Βάλε και τα άλλα rooms και δες πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Brochet έγραψε:Απλά σύγκρινε πόσα χέρια παίζονται online και πόσα offline.Μιλάμε για τεράστιες διαφορές.Μόνο η pokerstars αν δεν κάνω λάθος συμπλήρωσε 1 δισ παρτίδες.Βάλε και τα άλλα rooms και δες πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές.Ακριβως.. Παράθεση
clickys Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:foustouki έγραψε:D.uK.e έγραψε:Ta bad beat poy exw faei online den exw faei oute to 1/20 sto synolo se live tournaments kai oi wres pou paizw live einai dekaplasies.. Apla pistepe me. Den eimai online geek.Παιζει σε καθε 1 βδομαδα online να παιζω οσο χερια εχεις παιξει live εσυ γενικοτερα.Εγω παλι online εχω ριξει πολλα περισσοτερα απο οσα εχω φαει..Μηπως επειδη ειμαι fish οι εταιριες δεν θελουν να χασω για να μην φυγω?Σοβαρευτειτε....[/quote:1i0sl7d6]Δεν ειναι θεμα σοβαροτητας φιλε. Ειναι τι πιστευει ο καθενας.Δεν ειναι κανεις αναγκασμενος να πιστεψει τον αλλο και να αλλαξει νοοτροπια.Η δικια μου ειναι αυτη. Δεν γινεται ΠΑΝΤΑ την ωρα του breαk ενος tour να απομενουν απο 17 μεχρι 20 παιχτες και οι 8 μεχρι 10 να χανουν το τελευταιο λεπτο πριν το break. Μιλαω για sng προφανως που αποδεικνυεται συγκεκριμενου χρονου.Δεν γινεται το λεγομενο ''live cards'' να εχει τετοια δυναμικη σε σχεση με οταν παιζουμε live.Και προφανως εχω ριξει suckout και bad beat ενα σωρο οπως εχω φαει κιολας. Ο τροπος ειναι ο απιθανος. Και οταν τρως και οταν ριχνεις.Επαναλαμβανω δεν υπαρχουν αυτα που εμφανιζονται. Απλα δεν υπαρχουν.Μηνες και χρονια ολοκληρα live poker αυτα που εχω δει σε online tours-cash να συμβαινουν απλα δεν υπαρχουν.Μια φορα ειδα straight flush στο river live, και μονο με αυτο το φυλλο κερδιζε ο παιχτης το pot. Online το εχω δει πανω απο 70-80 φορες!!!!2-3 φορες εχω δει καρε με καρε live αντε 4 το πολυ, online το εχω δει πανω απο 50!Δεν εχω βγαλει ποτε royal flush live ενω online 6-7 φορες..Τελειωνω την αποψη μου επαναλαμβανοντας οτι ο καθενας εχει την προσωπικοτητα-ελευθερια να πιστευει οτι θελει. Δεν διαφωνω με κατι απλα εκφραζω τη γνωμη μου. Να ειστε καλα.to thema filaraki mou ine oti den se protrepi kanis oute se anagkazi na pezis online. Den sou aresi min to kanis . Orea na ekfrazis tin gnomi sou alla entaksi. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Φέτος έχω παίξει περίπου 300 χιλιάδες χέρια Αν υποθέσουμε ότι στο live μοιράζονται 30 χέρια την ώρα, τότε ένας live παίκτης χρειάζεται 10χιλιάδες ώρες για να παίξει τον ίδιο αριθμό χεριών. Αν βάλουμε ότι παίζει 8 ώρες την ημέρα τότε θέλει 3,4 χρόνια. Τρισήμιση χρόνια παίζοντας 8 ώρες την ημέρα ΚΑΘΕ μερα για να παίξει όσα έπαιξα εγώ σε 9 μήνες. Δεν ξέρω πόσες ώρες παίζει ένας casual παίκτης Live, οπότε θα πώ 2 ώρες την ημέρα τις καθημερινές και 10 ώρες το σκ. Σύνολο 20 ώρες την εβδομάδα. 10 χιλιάδες ώρες / 20 = 500 εβδομάδες. Ο χρόνος έχει 52 εβδομάδες, άρα 9,6 χρόνια για έναν casual Live παίκτη να παίξει όσα χέρια παίζει ένας average multitabler (μέσο όρο 6 τραπέζια) σαν και εμένα σε 9 μήνες. Με άλλα λόγια όσα έχουν δει τα ματάκια μου αυτούς τους 9 μήνες ενας live παίκτης δεν τα βλέπει ούτε σε 10 χρόνια.Όσον αφορά τα bots αυτό που λέει η μήνυση δεν βγάζει καν νόημα. Τι παει να πει «με αποτέλεσμα να ενισχύει περισσότερο τον παράγοντα τύχη στο παιχνίδι και να μειώνει τον παράγοντα ικανότητα». 2 λόγοι υπάρχουν για να βάλει μια εταιρεία bots στην αίθουσα της. 1) για να φαίνεται ότι έχει κίνηση το site2) για κέρδος (αν κερδίζουν τα bots της)Πρόσφατα απέδειξε κάποιος ότι υπάρχουν bots στην wsex. Ένα τουλάχιστον anyway. To να έχει η ft bots δικά της, είναι τουλάχιστον τρελό. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος φυσικά αλλά μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο αυτή είναι η άποψη μου.Για την σχετική μήνυση τώρα δεν θα έδινα και πολύ σημασία εγώ σαν pokerlnad/user/whatever. Απ ότι φαίνεται μια εκ των 2 μηνυτών είναι μια γκόμενα (pretty hot imo) που έχει ιστορία με το ft. Cliffnotes- Sal gets acct banned on FTP and ~$50k seized for botting- Sal creates thread- 2+2 goes apeshit- 2+2 discovers Sal multi-accounted, no longer on her side, wondering what else she is hiding- FTP hires Darse Billings, posts on 2+2 attaching his name to case- 2+2 solidly on the side of FTP- Somehow over time this slides to 50/50 or even moreso to Sal's side. Those that question her guilt as a bot still say the multi-accounting is a ban+seizeable event (for the most part)- Sal dedicates her life to destroying FTP in the way only a cynical 40yr old female could- Eventually finds a lawyer to file a bullshit lawsuit where she has no chance of winning due to all the data being in FTPs hands. That's okay though, since the point to this lawsuit is obviously not to win, but instead to slander FTP in the press on rediculous FTP-run bot allegations which she pushes to TMZ for maximum idiot exposure. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Den eipa to anti8eto. Symfwnw me olous sas an kai kapoioi den katalavate kati. Genika profanws paizontas toses wres ka8e mera vlepeis perisotera xeria (online) Gouster.Opws symfwnw epishs kai me tous allous gia to 1 dis xeria ths stars kai sto oti den me anagkazei kaneis na paizw..Alla den katalavate kati.Ayta pou anefera san paradeigmata htan kapoia trantaxta xeria..Kai milaw gia tis dikes mou paigmenes wres magkes oxi gia tis dikes sas. Enoligois na ekshgoumai gia na mhn parekshgoumai, oi wres pou paizw egw online se sxesh me tis live einai panw katw idies.KAI ME AYTES TIS WRES EXW DEI ENA SWRO APISTEYTA 5-4-3-2% na symvainoun online kai to 5% apo ola ayta na symvainei LIVE.Eseis re magkes mporei na paizete opws eipe o gouster 8 wres th mera online! Gia mena den isxyei ayto. To megisto pou eftasa htan 4-5 wres gia elaxisto kairo. Opote yparxei elaxisth diafora wrwn metaksi twn live pou exw paiksei kai twn online. E sayto to sysxetismo panw anefera ola ta parapanw.Sas kalypsa pisteyw. Eleos an den katalavei kapoios kai twra.Ps: pollh wra to syzhtame xwris logo. GL se olous sas an paizete online GL kai se osous kai se mena pou paizoume Live kyriws..Na ste oloi kala! Παράθεση
clickys Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Den eipa to anti8eto. Symfwnw me olous sas an kai kapoioi den katalavate kati. Genika profanws paizontas toses wres ka8e mera vlepeis perisotera xeria (online) Gouster.Opws symfwnw epishs kai me tous allous gia to 1 dis xeria ths stars kai sto oti den me anagkazei kaneis na paizw..Alla den katalavate kati.Ayta pou anefera san paradeigmata htan kapoia trantaxta xeria..Kai milaw gia tis dikes mou paigmenes wres magkes oxi gia tis dikes sas. Enoligois na ekshgoumai gia na mhn parekshgoumai, oi wres pou paizw egw online se sxesh me tis live einai panw katw idies.KAI ME AYTES TIS WRES EXW DEI ENA SWRO APISTEYTA 5-4-3-2% na symvainoun online kai to 5% apo ola ayta na symvainei LIVE.Eseis re magkes mporei na paizete opws eipe o gouster 8 wres th mera online! Gia mena den isxyei ayto. To megisto pou eftasa htan 4-5 wres gia elaxisto kairo. Opote yparxei elaxisth diafora wrwn metaksi twn live pou exw paiksei kai twn online. E sayto to sysxetismo panw anefera ola ta parapanw.Sas kalypsa pisteyw. Eleos an den katalavei kapoios kai twra.Ps: pollh wra to syzhtame xwris logo. GL se olous sas an paizete online GL kai se osous kai se mena pou paizoume Live kyriws..Na ste oloi kala!Nai filekali sinexeia , polli ora dosame ontos:) apla sizitisi kaname na se kala kai kali epitixia sta trapezia ! Παράθεση
Recommended Posts