Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το καλύτερο για την ομαλή λειτουργία των registration θα ήταν να βρίσκεστε τουλάχιστον 1 με 1.30 ώρα πριν τις 20.00 ώστε να πληρώσετε τη συμμετοχή σας να βολευτείτε στα δωμάτια ώστε να μην γίνουν όλα μαζί την τελευταία στιγμή...

Δημοσίευση

Δυστυχώς κύριοι υπαρχει ένα πρόβλημα με το κινητό μου και δεν λαμβάνει άλλες κλήσεις...

Του έβαλα 120 ευρώ πριν φύγω από Θεσσαλονίκη χθες αλλά τέλειωσαν από όσους με πήραν ως τώρα (εξωτερικό είναι η Γευγέλη και χρεωνόμουν και εγώ) και όσοι παίρνουν από εδώ και πέρα βγαίνει η δεσποινίδα των πληροφοριών και λέει ότι ο "συνδρομητής που καλείτε, δεν δέχετε άλλες κλήσεις".

Όσοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και θέλουν καμια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, ας την γράψουν εδώ... Δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω κάτι άλλο.

Τα λέμε από κοντά με όσους έρθουν.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Μιχαλη εσυ θα βρισκεσαι πανω για να σε βρουμε?

Όχι φίλε...

Είμαι στο αεροδρόμιο και φεύγω για Μπαχάμες για αιώρα και μοχίτο. Αυτό με το κινητό είναι άλλη μια παρα-πληροφόρηση που δίνω στον κόσμο του pokerland.gr για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

Ακόμα είσαι σπίτι; Σήκω και έλα πριν έρθουν τα κύματα να διευκολύνεις την κατάσταση.