Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δυστυχώς έπαιξα το προκριματικό σήμερα για gsop του poker.gr και ήταν η χειρότερη εμπειρία μου στο online poker.έπαιζα σε ένα τραπέζι με δυο παίκτες(trella και adis)οι οποίοι αντάλλαζαν μερικές από τις χειρότερες βρισιές που μπορεί να ξεστομίσει κανείς.Να πω την αλήθεια δεν με ενοχλούν τα παιδιά τόσο πολύ καθώς όλοι κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεφύγουν αλλά λυπάμαι που οι άνθρωποι του poker.gr κάνουν τόσες και τόσες προσπάθειες για να βελτιώσουν το site τους,αλλά σε κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν γιατι ενδεχομένως δε περνάει και από το χέρι τους.Αρνούμαι λοιπόν να βλέπω εγώ επί μισή ώρα να γίνεται ο απόλυτος χαμός(με εκφράσεις που μάλλον δεν λέγονται)και να μην επεμβαίνει κανείς.κρίμα.

υ.γ.ακούω πολλές φορές εδώ στο forum να λέγεται ότι η μικρή ελλάδα κατάφερε με τη μία ή με την άλλη επιτυχία να μπει στον χάρτη των χωρών του poker κτλ. , αλλά δυστυχώς απόσο βλέπω η μικρή ελλάδα παραμένει μικρή με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις.

Δημοσίευση

Γενικοτερα δεν παιζω σε εταιριες που παιζουν κυριως ελληνες παιχτες οπως και σε ελληνικα online τουρνουα γιατι πολυ απλα εχουν μετατρεψει το chat της καθε πλατφορμας σε irc/msn οπως θελετε πειτε το..

Μιλανε,μιλανε,μιλανε σχολιαζουν τα παντα,βριζουν,κοροιδευουν και γενικα ριχνουν το επιπεδο των τουρνουα οπως και παει αδικα η προσπαθεια των ανθρωπων που ασχολουνται και προσπαθουν να βελτιωσουν καποιες πλατφορμες.

Κατι να πει καποιος για καποιον τελειωσε...Αρχιζει μετα ο διαγωνισμος εκατοστων.....

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

στο satellite της hellenic 2 ατομα στο τραπεζι μου ανταλαξαν ονοματα για να βρεθουν στο apollonia και να παιξουν μπουνιες.

απλα πραγματα.

Παρασκευη η Σαββατο?????Πες μου σε παρακαλω... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΜΟΝΑΡΧΙΑ φιλε μου

ετσι ειναι αυτα

εγω φαντασου μια φορα εβρισα

και αυτο για να δουμε αν περνανε οι βρισιες στα greek lish

και πεσαν να μας φανε

αλλα μετα απο 2 μερες

αφου κοροιδευαμε τη πλατφορμα για το

καταπληκτικο summer Που εκανε

ακομα δεν με αφηνουν{αφηνει} ακομα να πω λεξει

φαντασου ουτε στο τηλ δεν ερχετε οταν τον ζηταμε πλεον

: :P P

Δημοσίευση

Και γω εχω κρατησει τα στοιχεια ενος βλακα να του την ανοιξω τη μυτη επανω που θα το πετυχω το χαλβα !!!!!!!!!

Ακους να μου κανει call με QQ στους AA μου και να του βγαλει Q στο river ΠΕ ΘΑ ΝΕ δε τα σηκωνω εγω αυτα !!!!!!!

Υ.Γ.1 Α ρε ελληναρας κλασικος και γι αυτο τρεχουμε με αλματωδη βηματα !! μονο που ειναι προς τα πισω !!

Υ.Γ.2 Οι ποιο εξοργυστικοι ειναι αυτοι που βριζουνε ακυροι ενω εχουν αποκλειστει καμια ωρα πιο πριν και δεν εχουν τι να κανουν..!

Ε σου λεει ολο και καποιος θα ενοχληθει απ τις βλακειες που θα του πουμε θα βρουμε δουλεια..

Δημοσίευση

Φανταστείτε να μπει και στα καζίνο θα έχουμε ωραία γέλια!

Για τον πρώτο φίλο αν είναι κάποιος trella13 τον είχα πετύχει στο pokerstars. Τρελό noob και προφανώς όταν μου χάρισε το στακ του μετά το chat πήρε φωτιά από το τι μου σουρνε. Προσπέρνα τα δεν υπάρχει λόγος!

Δημοσίευση

timoros έγραψε:

Δυστυχώς έπαιξα το προκριματικό σήμερα για gsop του poker.gr και ήταν η χειρότερη εμπειρία μου στο online poker.έπαιζα σε ένα τραπέζι με δυο παίκτες(trella και adis)οι οποίοι αντάλλαζαν μερικές από τις χειρότερες βρισιές που μπορεί να ξεστομίσει κανείς.Να πω την αλήθεια δεν με ενοχλούν τα παιδιά τόσο πολύ καθώς όλοι κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεφύγουν αλλά λυπάμαι που οι άνθρωποι του poker.gr κάνουν τόσες και τόσες προσπάθειες για να βελτιώσουν το site τους,αλλά σε κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν γιατι ενδεχομένως δε περνάει και από το χέρι τους.Αρνούμαι λοιπόν να βλέπω εγώ επί μισή ώρα να γίνεται ο απόλυτος χαμός(με εκφράσεις που μάλλον δεν λέγονται)και να μην επεμβαίνει κανείς.κρίμα.

υ.γ.ακούω πολλές φορές εδώ στο forum να λέγεται ότι η μικρή ελλάδα κατάφερε με τη μία ή με την άλλη επιτυχία να μπει στον χάρτη των χωρών του poker κτλ. , αλλά δυστυχώς απόσο βλέπω η μικρή ελλάδα παραμένει μικρή με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις.

Αγαπητέ timore,

ενημερωτικά σου λέω ότι έχει επιβληθεί chat ban 1 μήνα και στους 2 λόγω 'πρότερου' έντιμου βίου.

Και ειλικρινά είναι το μόνο που μπορούμε και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε για να διαφυλάξουμε το ευχάριστο (για τη συντριπτική πλειοψηφία) και ελληνικό κλίμα που υπάρχει στα τραπέζια μας. Εξαιρέσεις δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα!

φιλικά

Πάνος