timoros Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Δυστυχώς έπαιξα το προκριματικό σήμερα για gsop του poker.gr και ήταν η χειρότερη εμπειρία μου στο online poker.έπαιζα σε ένα τραπέζι με δυο παίκτες(trella και adis)οι οποίοι αντάλλαζαν μερικές από τις χειρότερες βρισιές που μπορεί να ξεστομίσει κανείς.Να πω την αλήθεια δεν με ενοχλούν τα παιδιά τόσο πολύ καθώς όλοι κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεφύγουν αλλά λυπάμαι που οι άνθρωποι του poker.gr κάνουν τόσες και τόσες προσπάθειες για να βελτιώσουν το site τους,αλλά σε κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν γιατι ενδεχομένως δε περνάει και από το χέρι τους.Αρνούμαι λοιπόν να βλέπω εγώ επί μισή ώρα να γίνεται ο απόλυτος χαμός(με εκφράσεις που μάλλον δεν λέγονται)και να μην επεμβαίνει κανείς.κρίμα.υ.γ.ακούω πολλές φορές εδώ στο forum να λέγεται ότι η μικρή ελλάδα κατάφερε με τη μία ή με την άλλη επιτυχία να μπει στον χάρτη των χωρών του poker κτλ. , αλλά δυστυχώς απόσο βλέπω η μικρή ελλάδα παραμένει μικρή με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 στο satellite της hellenic 2 ατομα στο τραπεζι μου ανταλαξαν ονοματα για να βρεθουν στο apollonia και να παιξουν μπουνιες.απλα πραγματα. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Γενικοτερα δεν παιζω σε εταιριες που παιζουν κυριως ελληνες παιχτες οπως και σε ελληνικα online τουρνουα γιατι πολυ απλα εχουν μετατρεψει το chat της καθε πλατφορμας σε irc/msn οπως θελετε πειτε το..Μιλανε,μιλανε,μιλανε σχολιαζουν τα παντα,βριζουν,κοροιδευουν και γενικα ριχνουν το επιπεδο των τουρνουα οπως και παει αδικα η προσπαθεια των ανθρωπων που ασχολουνται και προσπαθουν να βελτιωσουν καποιες πλατφορμες.Κατι να πει καποιος για καποιον τελειωσε...Αρχιζει μετα ο διαγωνισμος εκατοστων..... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 gsbets έγραψε:στο satellite της hellenic 2 ατομα στο τραπεζι μου ανταλαξαν ονοματα για να βρεθουν στο apollonia και να παιξουν μπουνιες.απλα πραγματα.Έλεος... :S Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 gsbets έγραψε:στο satellite της hellenic 2 ατομα στο τραπεζι μου ανταλαξαν ονοματα για να βρεθουν στο apollonia και να παιξουν μπουνιες.απλα πραγματα.Παρασκευη η Σαββατο?????Πες μου σε παρακαλω... :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
fridis Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 ΜΟΝΑΡΧΙΑ φιλε μουετσι ειναι αυταεγω φαντασου μια φορα εβρισακαι αυτο για να δουμε αν περνανε οι βρισιες στα greek lish και πεσαν να μας φανε αλλα μετα απο 2 μερες αφου κοροιδευαμε τη πλατφορμα για το καταπληκτικο summer Που εκανεακομα δεν με αφηνουν{αφηνει} ακομα να πω λεξειφαντασου ουτε στο τηλ δεν ερχετε οταν τον ζηταμε πλεον : P Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 gsbets έγραψε:στο satellite της hellenic 2 ατομα στο τραπεζι μου ανταλαξαν ονοματα για να βρεθουν στο apollonia και να παιξουν μπουνιες.απλα πραγματα.hahaahhaahhahhaahahahhahaahahahah Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Κατι να πει καποιος για καποιον τελειωσε...Αρχιζει μετα ο διαγωνισμος εκατοστων.....ahahahahahaha klasikoi ellinares :cheer: Παράθεση
HULK Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Και γω εχω κρατησει τα στοιχεια ενος βλακα να του την ανοιξω τη μυτη επανω που θα το πετυχω το χαλβα !!!!!!!!!Ακους να μου κανει call με QQ στους AA μου και να του βγαλει Q στο river ΠΕ ΘΑ ΝΕ δε τα σηκωνω εγω αυτα !!!!!!!Υ.Γ.1 Α ρε ελληναρας κλασικος και γι αυτο τρεχουμε με αλματωδη βηματα !! μονο που ειναι προς τα πισω !!Υ.Γ.2 Οι ποιο εξοργυστικοι ειναι αυτοι που βριζουνε ακυροι ενω εχουν αποκλειστει καμια ωρα πιο πριν και δεν εχουν τι να κανουν..!Ε σου λεει ολο και καποιος θα ενοχληθει απ τις βλακειες που θα του πουμε θα βρουμε δουλεια.. Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Φανταστείτε να μπει και στα καζίνο θα έχουμε ωραία γέλια!Για τον πρώτο φίλο αν είναι κάποιος trella13 τον είχα πετύχει στο pokerstars. Τρελό noob και προφανώς όταν μου χάρισε το στακ του μετά το chat πήρε φωτιά από το τι μου σουρνε. Προσπέρνα τα δεν υπάρχει λόγος! Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Εγω προσωπικα κλεινω το chat ασχετως πλατφορμας που παιζω, μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου οι φορες που εχω ανταλαξει κουβεντες. Δεν το θεωρω απαραιτητο ειδικα στο online poker.. Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2009 timoros έγραψε:Δυστυχώς έπαιξα το προκριματικό σήμερα για gsop του poker.gr και ήταν η χειρότερη εμπειρία μου στο online poker.έπαιζα σε ένα τραπέζι με δυο παίκτες(trella και adis)οι οποίοι αντάλλαζαν μερικές από τις χειρότερες βρισιές που μπορεί να ξεστομίσει κανείς.Να πω την αλήθεια δεν με ενοχλούν τα παιδιά τόσο πολύ καθώς όλοι κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεφύγουν αλλά λυπάμαι που οι άνθρωποι του poker.gr κάνουν τόσες και τόσες προσπάθειες για να βελτιώσουν το site τους,αλλά σε κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν γιατι ενδεχομένως δε περνάει και από το χέρι τους.Αρνούμαι λοιπόν να βλέπω εγώ επί μισή ώρα να γίνεται ο απόλυτος χαμός(με εκφράσεις που μάλλον δεν λέγονται)και να μην επεμβαίνει κανείς.κρίμα.υ.γ.ακούω πολλές φορές εδώ στο forum να λέγεται ότι η μικρή ελλάδα κατάφερε με τη μία ή με την άλλη επιτυχία να μπει στον χάρτη των χωρών του poker κτλ. , αλλά δυστυχώς απόσο βλέπω η μικρή ελλάδα παραμένει μικρή με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις.Αγαπητέ timore,ενημερωτικά σου λέω ότι έχει επιβληθεί chat ban 1 μήνα και στους 2 λόγω 'πρότερου' έντιμου βίου.Και ειλικρινά είναι το μόνο που μπορούμε και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε για να διαφυλάξουμε το ευχάριστο (για τη συντριπτική πλειοψηφία) και ελληνικό κλίμα που υπάρχει στα τραπέζια μας. Εξαιρέσεις δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα!φιλικάΠάνος Παράθεση
Recommended Posts