CrazyFrank Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2009 Καλησπέρα-καλημέρα κι από μένα από το Apollonia (για την ακριβεια από το chelsea hotel). Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε από το update του τουρνουά, αποκλείστηκα με ΚΚΚ απέναντι σε χρώμα. Στο flop είχα ΚΚΚ και ο αντίπαλος (ακατανόμαστος μπορώ να πώ ) ''έψαχνε'' το μπαστούνι στο turn. Short stack εγώ, και ...ναι καλά μαντέψατε! το rigged pokerland έβγαλε στο turn μπαστούνι για να αποκλειστώ!!! Και μετά μου λέτε για pokerstars και τα τοιαύτα... Anyway (που λέγαμε και στο νηπιαγωγείο), σηκώθηκα σαν κύριος, είπα (από μέσα μου) δυο-τρεις ''προσευχές'' για όσους αγίους θυμόμουνα εκείνη την στιγμή και αποχώρησα αξιοπρεπώς (η τζαμαρία και τα βάζα έσπασαν από τον αέρα). Μετέφερα στον ''κύριο'' που με απέκλεισε τις θερμές ευχές του κυρίου Μητσοτάκη για ''καλή επιτυχία στο τουρνουά'' :woohoo: και βγήκα στην γύρα για να μαζέψω κέρματα-δηνάρια για το coin flip που λέγαμε... (και οι γλάστρες καλές είναι...). Τέλος πάντων, θα πάρω το αίμα μου πίσω στο side event, εκεί θα χάσω μόνο 80 ευρώ...Για να αλλάξουμε λίγο θέμα , καλά τα updates, αλλά μόνο όποιος είναι εδώ μπορεί να καταλάβει πόσο καλά περνάμε. Η καινούργια αίθουσα είναι κυριολεκτικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών (και πάλι πολλά μπράβο στον Γιώργο Τσονούλη), ενώ και η διοργάνωση είναι τέλεια από κάθε πλευρά. Αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα του pokerland γιατί θεωρώ ότι αυτή τη φορά υπερέβησαν εαυτούς... Ειλικρινά ψάχνω να βρω ψεγάδια στην διοργάνωση και δεν βρίσκω ούτε ένα (ίσως ότι με γκαντεμιάσανε?) . Φοβερή και σοβαρή δουλειά, έφεραν ως αποτέλεσμα 110 άτομα να παίζουν ταυτόχρονα και να μην παρατηρείται κανένα μα κανένα πρόβλημα. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά.Ο Μιχάλης ,εν τω μεταξύ, είναι έτοιμος για να αναλάβει κουτσομπολίτικο μεσημεριανάδικο στο star. Με μια κάμερα στο χέρι ΕΝΟΧΛΕΙ τους ανθρώπους που βάζουν μια μπουκιά στο στόμα (που να πλήρωνε και από την τσέπη του), ενώ όλοι τους χαμογελάνε συνέχεια, και ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Αύριο ξημερώνει (κι εγώ στουε δρόμους τριγυρνώ..) μια νέα μέρα , με άλλα 100τοσα άτομα στην day1b , και πολύ μα πολύ cash game από μας τους ''καταραμένους''. Η ώρα είναι 2.00 και ήρθε η ώρα για την εκδίκησή μου - εγώ πέφτω για ύπνο και η ομάδα του pokerland θα ξεροσταλιάζει στις καρέκλες του Apollonia. Και το πρωί φρεσκος-φρέσκος θα τους ρωτάω γιατί μοιάζουν σαν μαραμένα δαμάσκηνα.Καληνύχτα σε όλους σε Ελλάδα-Γευγελή (παράπονα, δεν βλέπω παράπονα, γιατί?) , well done guys, nice work!
Recommended Posts