DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!! Έχει γίνει ένα μεγάλο λάθος όσο αφορά τα tips....Ακριβώς το αντίθετο γίνεται!!!!Όπως ξέρετε οι περισσότεροι είμαι dealer στο καζίνο του Λουτρακίου και εκεί γίνετε ακριβώς το αντίθετο!!!Δηλαδή εμείς οι dealer πέρνουμε το 45% των tips (και μάλιστα αυτά φορολογούνται) ενώ...οι σερβιτόροι πέρνουνε 100% των tips τα οποία μπαίνουνε σε ένα κουτί και τα μοιράζονται μεταξύ τους!!!Η διαφορά είναι ότι τα tips για τους dealer είναι πολύ περισσότερα σαν νούμερο απ'ότι τα tips στους σερβιτόρους!! (Δεν συγκρίνονται)Οπότε ότι φιλοδόρημα και αν δίνουμε (αν ισχύουν τα ίδια με το καζίνο Λουτρακίου και στο Apollonia) θα μοιράζεται αυτούσιο σε όλα τα παιδιά που μας σερβίρουν!!! Οπότε το ποσό θα είναι τεράστιο για τα δικά τους δεδομένα!!!
fortsatos Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 δεν ξερω που βλεπεις το λαθος και το αντιθετο Τομμυ,τεςπα...το αν ειναι 45% σε σας ή 30% αλλου δε διαφοροποιει ιδιαιτερα το θεμα,ποιοτικα τουλαχιστον.Ο πελατης δεν δινει τιπ επειδη το καζινο του προσφερει δωρεαν καφεδακι,αρνουμαι να δωσω τιπ που μερος του θα παει στο ταμειο του καζινο(εστω και θεωρητικα,πρακτικα εχω να παω σε καζινο για να παιξω κοντα στα 10 χρονια).Φανταζομαι οτι το θεμα των τιπς δεν ανοιξε μονο για τους σερβιτορους αλλα θα πρεπει να περιλαμβανει ολο το προσωπικο που απασχολειτε με μας,dealers περιλαμβανομενων.Οποτε δεν βρισκω υπερβολικο ενα ποσοστο 3%.Απ'την αλλη,αν το θεμα αφορα μονο τους σερβιτορους εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μεγαλη αδικια για τους dealers που εχουν πολυ λιγα τιπς απο τα cash-tables.
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...Γράφεις: "αρνουμαι να δωσω τιπ που μερος του θα παει στο ταμειο του καζινο"Αυτό ακριβώς θέλω να εξηγήσω!!!Όσο αφορά τα tips των σερβιτόρων (τουλάχιστον για το Λουτράκι που ξέρω) όλα πάνε στην τσέπη τω σερβιτόρων και ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ δεν πάει στο ταμείο του καζίνο!!!Όσα tips δώσουμε δηλαδή σε κάποιον σερβιτόρο θα τα μοιραστούν καθαρά και στο ακέραιο οι σερβιτόροι και τίποτα δεν πάει στο καζίνο!!!Ελπίζω μετά αυτό το σχόλιό μου να καταλάβατε..Ευχαριστώ..
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 εγω θελω ο dealer-tommy να μου γνωρισει την dealer kalliopi με τα γυαλακια πριν μπω φυλακη απ'την χασουρα μου
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Καλησπέρα φίλε μου Αρκουδιάρη....Έλα Λουτράκι και ποιος ξέρει εκτός από γνωριμία μπορεί και να σε ρεφάρω εγώ!!! Δουλεύω Τριτη-Τετάρτη-Πέμπτη συνήθως νύχτα... 22:00 με 6 το πρωί!!Τα λέμε και gl...
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα γιατι χθες οι συναδελφοι σου δεν μου φερθηκαν καλα...
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Καλησπέρα σε όλους σας και σας ευχαριστώ για το φανταστικό σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Όσο αφορά τους dealer, σερβιτόρους και τα tips, γίνεται το εξής. Όπως λέει και ο Tomas, όλοι οι σερβιτόροι μοιράζονται 100% tips, αλλά ένας καλός σερβιτόρος θα πάρει φυσικά περισσότερα. Το ποσό που θα παραλάβουν στο χέρι κάθε μήνα από τα tips είναι σε μέσο όρο 150€. Βάλε και λίγο παραπάνω σαν μισθό και καταλήγουμε στα 250€ μέχρι και 450€ που θα πάρει ο καλύτερος σερβιτόρος συνολικά τον μήνα.Οι dealer μοιράζονται και αυτοί όλα τα tips, αλλά 100%, το καζίνο ΔΕΝ κρατάει τίποτα!! Παίρνουνε και αυτοί περίπου τα ίδια λεφτά σαν τους σερβιτόρους. Δηλαδή τα λεφτά που θα αφήσετε σαν tip στα cashgame ή τουρνουά, θα πάνε στους dealer 100%. Τα tip που θα αφήσετε στον Victor ή στο κουτάκι του bar, θα πάνε στους σερβιτόρους. Ας μην ξεχνάμε ότι τα σαββατοκύριακα του GSOP, όλοι οι dealer και σερβιτόροι δουλεύουν πολύ σκληρά (μέχρι και 4 ώρες υπερωρίες) και πάντοτε με λίγα διαλλείματα. Το μόνο γεγονός που θα τους ευχαριστήσει είναι εάν τουλάχιστον θα βγάλουνε κάτι εξτρά. Ας μην τους το στερήσουμε….Εκεί που μπορείτε να τους αφήσετε κάτι είναι κανένα ευρώ όταν ο σερβιτόρος έρχεται με τον καφέ σας, στα cashgame από κανένα ευρώ εάν κερδίσετε κάποιο καλό ποτ. Φυσικά είναι τυπικό να αφήνεται ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη του τουρνουά.
clansman Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Εγω μια φορα που εφυγα πολυ κερδισμενος αφησα ενα 20ευρω στο οδηγοτου βαν.Αυτοι ποσα παιρνουν το μηνα?
Recommended Posts