vas Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Ρήγας Μπαχούμης νικητής του Greek Series of Poker, event #5 ! **gg HULK Παράθεση
gekis73 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 συνχαρητηρια και στον ρηγα και στην ομαδα σας για την διοργανωση. Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2009 me tetoio onoma...ginetai na min kerdiseis.sugxaritiria k sou euxomai na ta vriskeis pantote mpastounia Παράθεση
HULK Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2009 ευχαριστώ και πάλι και εχω να κάνω παρά πολλά σχόλια,επιβραβεύσεις και λίγα παράπονα..αλλά θα επανέλθω γιατί αυτή τη στιγμή γράφω από κινητό και είναι λίγο κουραστικό..καλή επιτυχία λοιπόν σε όσους συμμετέχουν στο gpt η κάποιο άλλο τουρνουά(εγώ θα παω λετονία απόψε για τη δεύτερη live εμπειρία, μακάρι να εχω την ίδια επιτυχία χα,χα,χα)τα λέμεεε ... !!! Παράθεση
Recommended Posts