GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Εδώ και μέρες συναντάω έναν τυπά στα τραπέζια που παίζω ο οποίος είναι καρα donk του κερατά-μανιακός παίκτης-συμμετέχει σε κάθε χέρι και σχεδόν πάντα κάνει raise preflop,μερικά απο τα οποία είναι και κοντά στα 20 bb (preflop πάντα).Στο flop μονίμως bet και συνεχίζει.Δεν σταμτάει εκτός αν κάποιος του βαρέσει all in και δεν έχει κάτι καλό.Το θέμα ποιό είναι τώρα...κερδίζει πολλά λεφτά και γρήγορα.Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξει κάποιος μαζί του.Μπορεί να τον σακατέψει ανά πάσα στιγμή.Τον παρακολούθησα να παίζει ταυτόχρονα και σ ένα sng όπου βγήκε πρώτος.Kοίταξα τα στατιστικά του στο sharkscope αλλά μάλλον μόλις τώρα άρχισε τα τουρνουά επειδή μου δείχνει πως έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι.Σας ακούγεται καθόλου φυσιολογικό? :dry: Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπαίξω μαζί του.Θα τον παρακολουθώ ωστόσο και αν δώ ότι συνεχίζει να έχει κέρδη με τον τρόπο που παίζει θα το αναφέρω στο support.Θα ήθελα ωστόσο να τον παρακολουθήσετε και σείς και να μου πείτε αν σας φαίνεται φυσιολογικό.Όποιος μπορεί βέβαια.nickname και εταιρία σε pm όποιος θέλει. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Οι αγαπημένοι μου αντίπαλοι... δεν πρόκειται να φύγω από τραπέζι αν δεν φύγει και αυτός.Παίχτες σαν και αυτόν κυκλοφορούν στο internet και είναι ο λόγος που δεν φεύγει κανείς από το τραπέζι... το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην πετάξεις top pair ποτέ και να περιμένεις κάποια καλά φύλλα. Όταν πιάσεις κάποιο overpair δώστου ότι χρειάζεται για να σε μπλοφάρει... πιθανότατα να ποντάρει για να σε πετάξει έξω αν του δείξεις αδυναμία οπότε κάντο... Παράθεση
savas30 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 επαιζα χθες στην party poker omaha hi-lowhtan enas tipos empaine se oles tis pases me skoypidia kai panta kerdizeopos eipe kai o filos poio pano den feugeis an den fygei o makakas toy trapezioy...telika katafera na fygo me arketa kerdi alla panta apofeygontas na paikso mazi toy giati kerdize panta....oi aloi prospa8oysan na ton tsakosoyn kai toys etroga ego....lolo typos gia kamia ora poy epaiza mazi toy ebgale sto 0,10-0,25 pano apo 150$ Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 einai kapoioi anthrwpoi pou apla den xanoun!!den kserw an einai donk i apla noiwthoun oti einai sthn mera tous alla apla den xanoun!!!kai kalytera na min mplekeis mazi tous oute me top pair oute me overpair.den symvainei mono sto internet alla kai se live tournoua kai synithws aytoi einai pou ta sikwnoun ki olas me opoion kai na paizoun (vlepe gsop 5) Παράθεση
Guest Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 στην ποκερσταρς ειναι?στο λεω επειδη εγω την πρωτη φορα που ειχα κανει 25αρα καταθεση τα φτασα σε μια μερα 1000 με ντονκ παιχνιδι .και κατι παρομοιο ειχε συμβει και μια αλλη φορα με ενα φιλο μου στην πρωτη καταθεση επισης. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2009 123456 έγραψε:στην ποκερσταρς ειναι?στο λεω επειδη εγω την πρωτη φορα που ειχα κανει 25αρα καταθεση τα φτασα σε μια μερα 1000 με ντονκ παιχνιδι .και κατι παρομοιο ειχε συμβει και μια αλλη φορα με ενα φιλο μου στην πρωτη καταθεση επισης.Στην betfair είναι.Δεν ξέρω ρε παιδιά.Ο τύπος δεν αντέχετε. Παράθεση
Recommended Posts